Nou stil de viata (125)
Raspunsuri - Pagina 14
mephala30 spune:
Daria, uita-te putin la meniul meu, chiar acu pap 2!!! pulpe mari de pui cu fasole verde (de aia congelata). Am farfuria plina! Sa ma satur ![]()
Si e ultima masa pe azi...
....
concluzie:
ia si mananca, nu te infometa
-nu te astepta sa slabesti in fiecare zi!
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
oLo spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Olo, e vorba despre Teo al meu...
m-ai prins ca nu prea ma uit la poze
Pt mine, oricum e subiect inchis. Daca altzii tzin cu tot dinadinsu sa fie suparatzi, nu am ce face. 
mamagiuliei: si eu te bat!
ca sa pricepi: nu te infometa ca nu resolvi nimic! Sabina: as vrea sa pricep si eu de ce 'regimul' montignac nu tzi se pare potrivit pt o gravidutza??? Ce tzi se pare ca nu e bine?
Tzuni spune:
Fetelor, ma pregatesc sa plec spre casa. In we nu cred ca am sa intru pe Net! asa ca ne vedem luni. Va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Mik spune:
quote:
Originally posted by oLoquote:
Originally posted by mephala30
Olo, e vorba despre Teo al meu...
m-ai prins ca nu prea ma uit la pozeDar tot nu-mi explic reactzia Mihaelei
Pt mine, oricum e subiect inchis. Daca altzii tzin cu tot dinadinsu sa fie suparatzi, nu am ce face.
Olo, mai explic o data : suntem intre oameni civilizati, desi suntem in lumea virtuala. Asa ceva nu se face !
Ca sa-ti dau un exemplu : imagineaza-ti ca scotocesc si gasesc o poza a fetitei tale, o mizgilesc nitel si o postez pe un alt forum asa ca sa fac bascalie cu un comentatiu timpit, ca altceva nu stiu face. care ar fi reactia ta ?
Si daca ti-as mai da si lectii pe deasupra in vazul tirgului (adica io jigodia) de genul "sa te inveti minte", de parca jucam in filme cu roluri inversate ?
Sa-mi scrii daca n-ai priceput cumva. Am trecut expres peste un detaliu.
Sorry, fetelor, dar Olo astepta explicatie publica pe care a avut-o.
Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik
leeloo2004 spune:
Si eu o iau spre casa...va urez weekend placut si ne auzim la raportul de luni unde o sa adunam toate numai 
!!!
PANTERUTZELOR - tineti-va de treaba peste weekend!!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
oLo spune:
quote:
Originally posted by Mik
[Sorry, fetelor, dar Olo astepta explicatie publica pe care a avut-o.
te inseli, eu am fost de parere sa vb in particoler daca vrei. Daca tzie-ti place in public, nu da vina pe mine.
Sabina spune:
Olo, nu mi se pare echilibrata separarea alimentelor. Tin minte precis ca atunci cand am mancat Montignac in timpul alaptarii mi-a scazut productia de lapte.
Iar la montignac, daca esti o persoana foarte comoda, cum sunt eu, esti tentat sa mananci prea multe grasimi in dauna glucidelor sanatoase.
Cum nu prea am timp sa gatesc, si nici nu ma pricep, prefer sa mananc de exemplu o pulpita e pui cu fasole verde si o felie de paine graham, decat in loc de graham o bucata de branza telemea.
ma gandesc la colesterol, la lucruri de genul asta.
Cred ca nu degeaba combinatiile alimentare sunt cum sunt de mii de ani. Ma gandesc la japonezi care mananca orez cu peste si nu se ingrasa.
Cred ca secretul e in cantitatea de mancare plus miscarea.
Eu am sa facin felul urmator:
am sa mananc totusi o masa, doua in stil Monti, de ex azi la ora 16 am mancat pranzul format din pui la gratar, cas dulce, cateva masline (stiu, nu-s prea Monti, da sunt sanatoase, ca am luat fara sare),salata verde, jumatate de rosi si jumtate de ardei, cu f putin ulei..A iesit f bun si m-am saturat fara paine.
deci, repet, separarea asta si anatemizarea unor alimente cum e cartoful sau maslina mi se pare daunatoare.Mai bine nu mananc carnati si mananc un cartof.Toate au rolul lor.
Si mai e ceva.La cura de slabire merge sa mai elimini una alta, ca scopul e slabitul.Da la sarcina.....mi-e frica.
Repet, daca as fi mai priceputa la gatit Monti f sanatos, poate...dar asa....ma multumesc cu o jumtate de Monti plus fara dulciuri
![]()
Daria si mamica dulce...ia fiti voi atente.
Nu va cantarirti zilnic(v-a zis si Carmen)
Nu va ganditi numai la slabit!! Viata nu e doar slav=bit.
100 de gr in plus pot fi retentie de apa.Atentie! Cand manacati ultraproteic sau ultrahipocaloric rinichii nu prea functioneaza normal,si nici celelalte organe....excesul de cafea iar nu e bun :), Mamico! Daca i-ai mai pus si zahar.....
hai, curaj, si eu sunt o grasuta, asta e, pt inaltimea mea si la oasele mele usoare.....
da incercam sa fim sanatoase!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Mik spune:
quote:
Originally posted by oLoquote:
Originally posted by Mik
[Sorry, fetelor, dar Olo astepta explicatie publica pe care a avut-o.
te inseli, eu am fost de parere sa vb in particoler daca vrei. Daca tzie-ti place in public, nu da vina pe mine.
daca-ti citesti atenta postarile TALE ai sa vezi ca nu eu incep discutia asta in public si nu eu sunt cea care editeaza mesajele.
Deci : cu tine nu mai stau de vorba !
Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik
bubulina gospodina spune:
Sabina, imi place ca te preocupa sanatatea in primul rand. Si eu sunt o adepta a mancatului sanatos si cred ca echilibrul e foarte important in alintatie. La Monti sunt cateva chestii pe care le poti folosi ca reper, insa stiu oanii carora le-a scazut ingrozitor glicemia de la acest tip de dieta.
Succes in continuare in lupta cu kilograle.![]()
oLo spune:
Sabina: eu cred ca principiul la montignac nu e separarea alimentelor, ci arta combinarii lor :) Montignac nu inseamna sa mananci mai putzin, ci mai corect.
Nu uita ca nea monti e francez. Si ca orice francez care se respecta, branza e la inaltzime. Cu vinul aferent ;)
Nemancarea painii la masa de pranz, am observat iar, la mai totzi francezii. M-am obisnuit si eu sa nu mai mananc cu paine la pranz.
Nu te obliga nimeni sa mananci, nici carnatu, nici branza daca nu-ti place. Si potzi manca cat vrei din aproape toate alimentele.
Cartoful... hmmm, mamanc foarte rar. Nu-i simt lipsa.
Maslinele nu tzin minte sa fie antimontignace (o sa ma uit cu atentzie in cartzulie)