Nou stil de viata (125)
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
tzuniii, m-ai dat gata!!!
da sa te pup, pozanasa lu mama!!
daca vreti sa stiti, si eu am avut azi aventuri.Am facut al doilea set de analize, si cum eram eu cam alba la fata asa s-a ocupat de mine un tanar domn intelectual si amabil, care m-a tinut de vorba de n-am simtit nimic, mi-a adus un pahar cu apa rece si m-a sfatuit sa pun comprese reci dupa fiecare runda de analize, pt ca am venele sensibile. Sa tot faci analize asa!!!
Promit sa nu ma mai stresez cu kg, deja de ieri n-am mancat dulciuri si chiar daca mi-e pofta imi voi aminti si de o masea cariata pe care trebuie sa o rezolv de urgenta!
acum stau si prea mult cu fundul pe scaun, dar cand vor trece greturile o sa ma misc mai mult.
Sunt optimista.
Dordia, felicitari pt interviu!!! Iti urez mult succes.
Rox, 33 suna foarte frumos!!!
daria, nu vezi ca leoaicele se ingrasa de la aer zilele astea:)P) In afara de mamica dulce care slabeste.
eu zic ca ce-au spus fetele e f intelept!!!!
va pup, mai viu eu
ah.totusi, sa nu uit.
Carmen, eu te inteleg cu alaptatul...dar sa stii ca pe masura ce vei diversifica, sanii se retrag, pt ca bb nu mai suge asa de mult lapte de la tine.Teo e un scump dolofanutz, nu-ti face probleme cu greutatea lui.
oricum, vei face cum simti ca e potrivit pt voi amandoi, fiecare mama stie ce si cum, dar eu personal as alapta mai putin, e adevarat, dupa ce incepe sa manance diversificat, ca sa se retraga sanii frumos, mai natural decat la intarcare brusca.....
Plus ca, cum stim, alaptatul e o arma buna contracancerului de san, contra micilor dureri de la iesit dintisorii, contra virozelor( ca alinare, nu sustin ca cei alaptati sunt neaparat cei mai sanatosi, ca nu-mi plac generalizarile)
am uitat.
tzuni, vrei adresa cabinetului? 
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
leeloo2004 spune:
Zuzilici - e CIC si inseamna Concediu pentru Ingrijirea Copilului. 
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
mamica dulce spune:
quote:
daria, nu vezi ca leoaicele se ingrasa de la aer zilele astea:)P) In afara de mamica dulce care slabeste.

sabinutza,n-ai idee ce spui!!!Eu m-am ingrasat la daneza!!!!!!
Ieri am mancat fix ce scrie pe lista (infim la ziua 4),am baut apa de am facut broaste in burta si azi dimineata aveam 100 de grame mai mult ca ieri dimineata
Na poftim...ce mai zici la asta???Nu-s eu leoaica care se ingrasa cu apa si suc de portocale???

Anangel,deci tii si tu daneza???
In ce zi esti?Cum stai?Si eu tot 2 kile am dat pana acum jos,in 4 zile,daca si maine stagnez ma impusc
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
dordia2000 spune:
Zuzilici...ms mult!! si eu as prefera sa ma plateasca la negru dar....sa vedem!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mamica dulce spune:
fetele,unde gasesc si eu o reteta de peste la cuptor,in folie?
SIGUR a pomenit cineva de el la subiectul trecut sau acum doua subiecte...dar nu mai stiu cine si mi-e o pohtaaaaa!!!
Azi am peste fiert cu unt si lamaie la daneza dar mi se face
cand ma gandesc ,vreau sa-l fac la cuptor si deja l-am pus la dezghetat.Am niste fripturi din alea groase,arata super si mi-e foame![]()
Cine ma salveaza si pe mine??
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
szivarvany spune:
Eu am o stareee ... m am catzarat pe cantar azi dimineata ... 78,00 vroiam sa ma dau cu capu` de perete de suparare, frustrare, nervi si tot tacamu`, dupa ce ca m am trezit la 4, de stres si alea-alea. Si m am dereglat complet dtpdv...
Fetele, va mutumesc pentru cuvintele frumoase !
Si sfaturi !
Tzuni - esti singura persoana care m a facut sa zambesc azi, ma bucur ca esti bine pana la urma 
Urmatoarea va fi fi`mea 
Azi am papat doo banane. Nici nu pot mai mult ca nu ma simt bine.
Va pup si sunt prin zona ... WE fain daca nu mai apuc sa scriu, desi sper sa recuperez cititul si scrisul in we (deh, asta sper in fiecare saptamana)>
Verzuliile, imi pare rau dak va dezamagesc, dar sa stiti ca imi dau toata silinta, la naiba, nu stiu ce draq` sa mai fac sa scap de kg astea 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
Indra spune:
Meniu de azi: 3 oua fierte si niste cascaval + apa!
Si victorieeeeeeeeeeeeee..... am intors un mare spate platourilor de la munca cu prajituri de la Agapitos! De obicei nu prea mi se intimpla mie asa o rusine!
Dana & Anisia 
miag spune:
quote:
Originally posted by Indra
Meniu de azi: 3 oua fierte si niste cascaval + apa!
Si victorieeeeeeeeeeeeee..... am intors un mare spate platourilor de la munca cu prajituri de la Agapitos! De obicei nu prea mi se intimpla mie asa o rusine!
Dana & Anisia
Felicitari pt ca ai intors spatele prajiturilor...asa sa le faci..trateaza-le cu dosul...

3 oua fierte+cascaval mi se pare cam putin..serios...Acum depinde ce intelegi tu prin 'nisete cascaval'...
Vezi nu o lua pe urmele mele cu postul negru ca

Eu azi am papat 3 chiftelute de pui, dar nu stiu ce am de nu mi-e foame deloc.
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

mephala30 spune:
Olo, e vorba despre Teo al meu...
Daria, te bat!!! Sa-ti amintesc:
-'concursul' nostru, al fetelor grasutze va fi pe termen lung, ca avem multe kg de care sa scapam. Daca dupa 2,3 kg pierdute iti vine sa renunti, pai ce ne facem?
Ei, si acum sa vezi partea frumoasa: daca ne tinem de treaba, cine va fi de Pasti
?
...
Ce facem mai fetelor, ca sa nu va cantariti asa des????
Sabina, ai dreptate...dar...asta-s eu!
(cu gargauni in cap)
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
szivarvany spune:
Meph - io nu vreau deloc sa renunt, dar mai putin de atat nu pot manca ... 

si tot nu slabesc ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()