Nou stil de viata (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetele, eu is de acord cu treaba cu intilnirea si eu promit sa va fac bucatarie frantuzeasca.

Tzuni, meniul pe azi e sobru tare :
- biscottes cu dulceata. cafea neagra
- castravete si ou tare. ciorba de varza dulce. un iaurt
- salata de cruditati cu peste afumat. un fruct

oLo, tie nu-ti scriu ca ai tinut sa ma jignesti acum 2 luni si inca nu ti-ai cerut scuze.

Tzuni, si eu spun la fel : stai numai in birou.

Va pup pe toate.

Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Tzuniii, mi-ai facut ziua, am crezut ca mor de ras! Le-am citit si colegilor, Jeez, esti mortalaaaa, ce zi ai avut!!!

Sabina, nu fii trista te rog. Daca chiar vrei neaparat merge un soi de Monti pasnic si in sarcina, dar mare grija.

Daria, si eu sunt de acord cu fetele, eu in locul tau as trage aer in piept, mi-as 'deruta' un pic organismul cu cateva zile de mancat un pic mai mult, dar super usor si un pic mai mult efort, dupa care as incepe o dieta (daca ma simt in stare dpdv psihic). In momentul in care incepi o dieta trebuie sa fii optimista, sigura pe tine si de reusita si sa te iubesti, mult mult, chiar daca suna ciudat, cred ca dragostea de sine, un pic de egoism si un soi de narcisism in doza mica, atata cat sa nu fie 'nesanatos' e musai! Recunosc ca io, de-o vreme am luat-o usor pe ulei si seduc oglinda la greu...da-mi trece mie...

cookie, vezi ca nu suntem doar tinerele in zona, anul asta eu fac 33, ce cifra rotnda si frumoasa

va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:

oLo, tie nu-ti scriu ca ai tinut sa ma jignesti acum 2 luni si inca nu ti-ai cerut scuze.

daca aia ai considerat tu jignire...

n-am avut intentzia sa te jignesc, Doamne fereste, ci doar sa-ti atrag atentzia ca nici tu n-ai procedat corect. Acu interpretezi cum vrei. Eu n-am toate datele ca sa pricep de ce te-ai ofuscat atat.
Si, in plus... de ce amesteci forumurile????

Mergi la inceput

tzuni: eu zic sa te dai bolnava si sa pleci acasa. Ca cine stie ce tzi se mai intampla, chiar si stand la birou...

Eu am o febra musculara de abia mai ma misc. Cine m-a pus sa alerg ieri???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by oLo

quote:

n-am avut intentzia sa te jignesc, Doamne fereste, ci doar sa-ti atrag atentzia ca nici tu n-ai procedat corect. Acu interpretzei cum vrei. Eu n-am toata datele ca sa pricep de ce te-ai ofuscat atat.

Cum adica, vrei sa spui ca trebuia sa ma fac ca ploua cind j....ia a postat in bataie de joc poza unui bebelus pe care in cunosteam ? Si pe care si tu il cunosteai ? Dar daca in locul lui era copilasul tau, cum ai fi reactionat ?

Daca poti sa ma lamuresti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor,
n-am apucat sa intru deloc, am o groaza de treaba la servici, am intrat doar putin, repede, ca sa va spun ca de luni pana ieri am mai slabit 2 kg, deci am 73 si continui dieta daneza!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by roxana1974
anul asta eu fac 33, ce cifra rotnda si frumoasa

si eu....

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mik

quote:
Originally posted by oLo

quote:

n-am avut intentzia sa te jignesc, Doamne fereste, ci doar sa-ti atrag atentzia ca nici tu n-ai procedat corect. Acu interpretzei cum vrei. Eu n-am toata datele ca sa pricep de ce te-ai ofuscat atat.

Cum adica, vrei sa spui ca trebuia sa ma fac ca ploua cind j....ia a postat in bataie de joc poza unui bebelus pe care in cunosteam ? Si pe care si tu il cunosteai ? Dar daca in locul lui era copilasul tau, cum ai fi reactionat ?

Daca poti sa ma lamuresti ...

Mik.

eu nu-l cunosteam. nici acu nu stiu deapre cine e vorba. si mie nu mi s-a parut bataie de joc. poate tu ai mai multe date. eu itzi zic numai cum s-a vazut reactzia ta din exterior.

si acu continuam in particoler, ca fetele oricum nu pricep nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by roxana1974
in momentul in care incepi o dieta trebuie sa fii optimista, sigura pe tine si de reusita si sa te iubesti, mult mult, chiar daca suna ciudat, cred ca dragostea de sine, un pic de egoism si un soi de narcisism in doza mica, atata cat sa nu fie 'nesanatos' e musai! Recunosc ca io, de-o vreme am luat-o usor pe ulei si seduc oglinda la greu...da-mi trece mie...

va
Roxa

It's the first day of the rest of my life!

Ai dreptate.Mi-a pus tzutzu, pe hol, o oglinda maareeee, nu mai imi e rusine sa ma uit in ea.A inceput sa-mi placa ce vad.Nu stau prea bine la capitolul kg dar in cm scad de nu se poate

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Salut fetelor!!!

Eu ieri m-am porcit cu 2 sarmale in foi de varza asa ca.....merit biceeee!!!!
Vreau si eu la petrecere??? CAnd,cand?

Aseara am intentionat un mesaj...dar a pikat net-ul asa ca...reiau.

Unde credeti ca am fost eu ieri??? La un interviu!!! Am postat pe un site si m-au chemat cam la toate dar...la doua nu m-am dus de teama si de proasta. Ieri mi-am luat inima in dinti si m-am dus...si cred ca ma vor angaja. De ce cred??? Pt ca dupa o discutie de o ora pe tema respectiva...a vrut sa cheme Directorul de dep. sa ma vada dar...nu era disponibil. Si dupa ce m-a lasat sa astept cam 10-15 min s-a intors tipa si mi-a zis ca daca pot veni 2-3 zile de proba...sa vad despre ce e vb ca sa stiu in ce ma bag. Deci...eu am inteles ca daca imi convine...raman. Altfel ce rost mai avea sa ma cheme 3 zile sa vad despre ce e vb??? Nu???
Asa ca de luni...ma duc la munca sper. Cel putin 3 zile.

Va poop si spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

pentru sarmale si pentru interviu. Nu stiu daca noi te-am influentat cu ceva dar ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si-am mers la interviu. Bravos! Ai vazut ca nu-i chiar asa greu. Cat depre zilele de proba, sper sa te plateasca poate fara acte ca sa nu intrerupi CIS (habar n-am ce inseamna prescurtarile, dar parca astea erau) pana nu esti sigura ca ai sa fi angajata permanent. Inca o data felicitari!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput