Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 19
kateryna spune:
Gio, la multi ani! Sa fi fericita alaturi de cei doi barbati din viata ta! Ce cadou frumos ai primit. Cred ca te-ai topit toata de dragul lui Marco cand l-ai vazut cu buchetul.
Fetele, stiti la ce ma gandeam eu azi cand am citit de amintirile cu verighetele? De intalneala noastra cand am discutat vrute si nevrute de ii speriasem p-aia din bar. Va mai amintiti discutia despre chestiile alea de silicon gen sutien? Oare mai reusim sa ne mai intalnim si noi macar o data?
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
krelia spune:
asta imi aduce aminte de dyadya....
hmm..nu stiu...e posibil....odata...cine stie...cele din bucuresti....care scriau pe atunci...nu prea mai scriu acum...so....putin probabil sa fie aceeasi formula....stii cum se spune..om trai si om vedea..
quote:
Originally posted by kateryna
Va mai amintiti discutia despre chestiile alea de silicon gen sutien? Oare mai reusim sa ne mai intalnim si noi macar o data?
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
[purple]daaaaaaa...de parca eu le-am vazut p'ale voastre...hai ahi...ciocu' mic si pasu' mare! ...daca le aratati voi, le arat si eu ...sau...vreti cumva sa pun si rokia..si restul...si..revenim iar la "o fi fost mireasa...n-o fi fost mireasa..??"..
(ba parca le-am vazut...nu mai stiu...bine mah..o sa le fac poze si o sa vi le arat...da' parca totusi tin minte ca am aratat ceva cu inelul..in fine...
Iote ca pe mine nu m-ai prins ...inel+verigheta, aratat, prezentat si cerut pareri obiective, acu un an!
Pentru improspatirea memorie ...facem o reluare:
inel http://good-times.webshots.com/photo/1339362648056227975gZRngr
si
verighetele http://family.webshots.com/photo/2264191820056227975wNrnYC
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
krelia spune:
pai da..stiam eu ca am vazut ceva ....si iar balesc la poza aia cu buchetul si verighetele..ca eu nu am asa ceva..si nea pozaru' ala nu i-a bubuit si lui creieru' sa ne pozeze asa..of..
ce altceva mai vreti sa vedeti? ...tiara..costumashul de la civila..palariu', pantofi de miresica...vesta lu' ginerica....? ...
quote:
Originally posted by ooana
[size=2]Iote ca pe mine nu m-ai prins ...inel+verigheta, aratat, prezentat si cerut pareri obiective, acu un an!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
clau77 spune:
am simtit miros de cafeluta si prajiturele asa ca intrai si eu sa va salut.
La multi ani! Gio si tot ce iti doresti sa se implineasca.Faina surpriza din partea baietilor tai.
La Alba e innorat si numa' chef de lucru n-am.Mai fetelor, si eu mi-am promis ca o sa pun pe lista mea de prioritati "programul sportiv" mai ales acum ca am implinit 30 si fara miscare , toata ziua cu c... pe scaun la birou, o sa ma fac .
Alynutza spune:
quote:
pai da..stiam eu ca am vazut ceva ....si iar balesc la poza aia cu buchetul si verighetele..ca eu nu am asa ceva..si nea pozaru' ala nu i-a bubuit si lui creieru' sa ne pozeze asa..of..
Nici la pozarul nostru nu i-a trecut prin cap asa ceva... c'est la vie... Si ca sa reimprospatam memoria, ia uite inelush invartecush si verighete
quote:
ce altceva mai vreti sa vedeti? ...tiara..costumashul de la civila..palariu', pantofi de miresica...vesta lu' ginerica....? ...
Nuuu, tuuu, doar inelushele, de ce esti rea... Ca doar astea sunt oricum anonime, ca doar nu v-om amprenta dupa poze sa va cautam in bd cu infractori notorii
off topic: cine saracie a mai inventat si scrisorile de intentie, de un ceas ma tot uit lung la una si-mi lipseste total inspiratia...
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutzaquote:
Nici la pozarul nostru nu i-a trecut prin cap asa ceva... c'est la vie... Si ca sa reimprospatam memoria, ia uite inelush invartecush si verighetequote:
Nuuu, tuuu, doar inelushele, de ce esti rea... Ca doar astea sunt oricum anonime, ca doar nu v-om amprenta dupa poze sa va cautam in bd cu infractori notorii
off topic: cine saracie a mai inventat si scrisorile de intentie, de un ceas ma tot uit lung la una si-mi lipseste total inspiratia...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...frumoaseeeeeeeeeee inelusele! Sa le porti iubita!
Kreliut, prezinta mama inelele...ca altceva nu ne intereseaza nu vezi?!
...si daca vreti va dau si poza...si cu putin talent schimbati si voi verighetele si pantofii si ce-o mai fi pe acolo cu photoshop
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
verighetele noastre aici se vad, dar nu de tot.
alta poza nu am, mai de aproape
http://family.webshots.com/photo/2881316220065845318JUtgWR
Clau aparusi si matale?
am auzit ca la alba e exact ca la Tm, doar ca azi...aici a iesit soarele. Noi asteptam sa se evapore baltoacele.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
krelia spune:
maaamaaaa..ce ma enervati cu pozele astea cu mainile pe buket......beeyy...voi vreti sa plang???
ma supar si plec ...vreeeauuu siiii iooo...
oanooo, unde vrei sa-ti arat fato poze, dk nu am? ti-am scris in PM o varianta...dk iti arde buza asa tare..dk nu, astepti pana fac poza, nah!
Alynutza spune:
quote:
oanooo, unde vrei sa-ti arat fato poze, dk nu am? ti-am scris in PM o varianta...dk iti arde buza asa tare..dk nu, astepti pana fac poza, nah!
Si eu, si eu, si eu vreau... Astept sa faci poza, daca altfel nu se poate... da' sa nu te faci (,) ca uiti.
Oana mersi, si voua va doresc la fel.