Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 18
ooana spune:
Ralnied...si la noi vremea e tot asa!...adika naspa
Aly intr-adevar primavara iti da elan de fiecare data
Mamicii Gio ii doresc LA MULTI ANI !!!...
...sa fie iubita de cei 2 barbati din viata ei
...sa aiba parte de noroc
...si multe, multe bucurii!
Sa ne traiesti!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by krelia
aoleu, ralu..si aici e o vreme de....cacao...fara lapte...zau....noroc ca azi am program de shopping cu iubi...de sf valentin..hihihihi ...ma duc sa-mi iau o fustissa care mi-a placut mnie mult, dar...cum mi-s kitroshel...am zis ca e prea scumpa si iubi a zis ca e placerea lui..asa ca io..nu refuz ca-s fata bine crescuta ...si diseara sunam la pizzari sa ne aduca cate 2 quatro stagionni si niste berica si uite asa sarbatorim noi
si noi cu pizza...
si tortulet-inimioara de cioco...
suculet...
si mai vedem noi...
si tu, bine faci, sa nu refuzi cumva placerile lu' iubi al tau...
ralnied1 spune:
quote:
PS, bey, v-am zis ca-mi creste o masea de minte? ...sus, in dreapta?..in stanga inca nu a aparut ....jos sunt amandoua, dar la jumatate ..[/font=Comic Sans MS][/purple]
uite ca ne-ai spus acum...
deci esti pe drumul cel bun...
"In ochii tai, o lume se ascunde.../ Incorsetat in patimi si placeri,/ Finetea pielii tale ma patrunde,/ Ca un balsam de nebunii, stingher.../ Te-ascunzi in apa marii inspumata/ Si luna s-ar opri de te-ar vedea,/ Iar inima ar inceta sa bata/ Si ma cufund in existenta ta.../ De-ai fi ecou, ar suspina tacerea,/ De-ai fi o floare, fluture as fi,/De-ai fi tu vis, mare mi-ar fi durerea,/ Cand vraja noptii iar s-ar risipi.../ Te pierzi in nimicimea unei clipe,/ Iar eu ma pierd in tine, cucerit,/ Cad prada rezonantei infinite.../ E Steaua Nordului la rasarit..."
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
PS, bey, v-am zis ca-mi creste o masea de minte? ...sus, in dreapta?..in stanga inca nu a aparut ....jos sunt amandoua, dar la jumatate ..[/purple]
uite ca ne-ai spus acum...
deci esti pe drumul cel bun...
"In ochii tai, o lume se ascunde.../ Incorsetat in patimi si placeri,/ Finetea pielii tale ma patrunde,/ Ca un balsam de nebunii, stingher.../ Te-ascunzi in apa marii inspumata/ Si luna s-ar opri de te-ar vedea,/ Iar inima ar inceta sa bata/ Si ma cufund in existenta ta.../ De-ai fi ecou, ar suspina tacerea,/ De-ai fi o floare, fluture as fi,/De-ai fi tu vis, mare mi-ar fi durerea,/ Cand vraja noptii iar s-ar risipi.../ Te pierzi in nimicimea unei clipe,/ Iar eu ma pierd in tine, cucerit,/ Cad prada rezonantei infinite.../ E Steaua Nordului la rasarit..."
...dar eu nu v-am spus!!!
De 2 ani ma chinui...si am 2 pe jumate...si 2 abia se zaresc in departare!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Mie nu mi-ai aratat nici inelul nici verigheta... vezi ca Cat despre aparate de sport, eu n-am bitziclu, asa ca eventual imi aduc stepperul in parc. Saracul, l-am calarit eu la greu acum ceva vreme, de i se incingeau toate rotitzele si balamalele... Pot considera ca l-am amortizat (poate de aia nici nu ma mai mobilizez sa ma urc pe el sa-l mai muncesc ). Aparatul de masaj nu se pune, ca masajul e masaj, nu miscare.
Gio azi e ziua ta? Nu m-am prins de ce faceai tu cinste de dimi .
Edit: eu nu mai am nici una (la masele de minte ma refer)... asta inseamna ca nu mai am minte deloc
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Mie nu mi-ai aratat nici inelul nici verigheta... vezi caTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Auziiiiiiiiiiii stii ce nu mai ...crezi ca io le-am vazut???
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Multumesc gagixi.
la fel va doresc si voua.
La 12 azi-noapte cine imi intra in camera cu un buchet enorm de flori de abia il ducea? MARCO. Tat-su' era in spatele lui il sustinea. Nu a vrut sa mi-l culce ca sa ma si el de LMA.
Doamne ce impresionata am fost . acum e mancat pe buchetul ala, l-am pus unde nu ajunge, cred ca l-ar face la comando in 3 secunde.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Alynutza spune:
Gio super dragutz, cred ca ai fost topita toata.
Oana mersi de consolare Da' poate totusi se-ndura coana de noi si de curiozitatea noastra feminina...
Giova spune:
Alynutza, Oana eu nu pot decat sa va zic ca sunt super faine si finute... inelul si verigheta. Doar le-am vazut pe viu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
krelia spune:
daaaaaaa...de parca eu le-am vazut p'ale voastre...hai ahi...ciocu' mic si pasu' mare! ...daca le aratati voi, le arat si eu ...sau...vreti cumva sa pun si rokia..si restul...si..revenim iar la "o fi fost mireasa...n-o fi fost mireasa..??"..
(ba parca le-am vazut...nu mai stiu...bine mah..o sa le fac poze si o sa vi le arat...da' parca totusi tin minte ca am aratat ceva cu inelul..in fine...
asa, Gio...sustine cauza!! ...sa stii ca...kiar zilele trecute ma gandeam la "atunci cand stateam pe terasa si okii ne erau geana pe Marco"...nah..ce a trecut...tb musai sa ne mai videm ...super surpriza din partea baietilor tai!
Aly...stai calma...ca al meu..din 32..mai are 25...si inca cateva la care tb sa isi lucreze micile cariute ca altfel risca....asa ca...vai de lui..saracu'.....asta e un capitol taaaaaareeee firav...cand oi fi gravi'..cred ca o sa ma rog in fiecare zi sa nu-l mosteneasca la dinti...si..nici la nas......desi...mai incolo.......de fapt, cred ca-s io nebuna...hai mah Gio, ca nu-i asa nasos barbata-miu, nu?
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.