Miresele anului 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 20
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutzaquote:
Originally posted by krelia
oanooo, unde vrei sa-ti arat fato poze, dk nu am? ti-am scris in PM o varianta...dk iti arde buza asa tare..dk nu, astepti pana fac poza, nah!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
... da' sa nu te faci (,) ca uiti.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Acceptam intarzierea ...da cum zice si Aly, vezi sa nu te faci ca uiti!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
fetele, sa va sarbatoriti frumos cu jumatatile voastre.
Oana pentru tine un mai mare, sa nu fi trista in seara asta, ca recuperezi in weekend.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
fetele, sa va sarbatoriti frumos cu jumatatile voastre.
Oana pentru tine un mai mare, sa nu fi trista in seara asta, ca recuperezi in weekend.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
merci mult de ...io nu ti-l trimit inapoi ca are cineva un set de pupuri pentru tine azi si nu vreau sa fac io concurenta
Va astept maine...sa imi povestiti ce a-ti facut, cum a-ti sarbatorit ...ce cadouri a-ti primit!
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
ralu_trancu spune:
quote:
Originally posted by ooana
Buna dimineata!
Ralu-le tu oi fi inceput exact "proiectul" pe care l-am facut si eu???
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Cred ca am accente foarte blonde in seara asta, sau poate e de la oboseala, dar eu nu ma prind care e proiectul tau.
al meu e doar dreptul de a pleda in instanta, sa fiu mai implicata in firma mea. asta imi va aduce normal, si mai multi bani.
Cu toate ca i-am mai urat si personal, La multi ani! Gio si sa fii sanatoasa si fericita, si tot ce iti doresti.
stana regala
ralu_trancu spune:
lasa gurule ca stiu cum e . nici eu nu am poze pe buchet, sau videoclip atat de meserias ca al Ooanei.
quote:
[font=Comic Sans MS][purple]maaamaaaa..ce ma enervati cu pozele astea cu mainile pe buket......beeyy...voi vreti sa plang???
ma supar si plec ...vreeeauuu siiii iooo...
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
stana regala
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancuquote:
Originally posted by ooana
Buna dimineata!
Ralu-le tu oi fi inceput exact "proiectul" pe care l-am facut si eu???
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Cred ca am accente foarte blonde in seara asta, sau poate e de la oboseala, dar eu nu ma prind care e proiectul tau.
stana regala
...pai daca ma mai tine memoria ..."proiectul" se numeste cumva Facultatea de Drept? ...ca eu pentru "proiectul" asta imi pusei viza de flotant in Capitala 4 ani
quote:
lasa gurule ca stiu cum e . nici eu nu am poze pe buchet, sau videoclip atat de meserias ca al Ooanei.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
[purple]maaamaaaa..ce ma enervati cu pozele astea cu mainile pe buket......beeyy...voi vreti sa plang???
ma supar si plec ...vreeeauuu siiii iooo...
--------------------------------------------------------------------------------
fetelor daca v-as spune ca atunci cand am vazut pozele, filmul si videoclipul...l-am innebunit pe omu' ala saracu...
...ca nu e bine, ca sa modifice, ca sa schimbe melodia, ca ce e cu pozele de pe carcasa dvd-urilor ca mie nu imi plac pozele...si sa mi le schimbe
Asta e tot din capitolul "cu porumbeii la plimbare"
...asa ca sa nu credeti ca eu nu am "regretele mele"...ca sa nu mai zic ca la toate tuburile cu confetii a batut vantul
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Neatza! E gata cafelutza!
As spune ca mai frumos ca orice ieri a fost faptul ca a venit sotziorul sa ma ia de la servici si am mers impreuna acasa, si ne-am rasfatzat impreuna toata seara (asta pentru ca de obicei eu ajung prima acasa si mai trece ceva timp pana soseste si el). Am primit si inimioare de cioco, ca tot l-am innebunit de cap ca vreau inimioare de cioco, pe care le-am mancat jumi-juma (adica am impartit fiecare bombonica in jumatate). Si multi multi si ... gata, nu mai zic mai departe. Noi oricum ne continuam petrecerea si azi.
kateryna spune:
http://family.webshots.com/photo/2892482680078116336BVqogx
Asa ca sa pun si eu poza cu verighetele.
Cu ziua de ieri...ne-a sabotat bebe . Vroiam sa pregatesc o si el a avut program de , dar il iarta mami ca e mic si iubit.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
kitzy spune:
Neata!
Aly, eu ma abonez la o cafelutza ca imi pica ochii de somn. Al meu sotzior si-a facut program prin a se trezi la 7 dimineata sa iasa la alergat si bineinteles ca ma trezeste si pe mine si nu mai pot adormi
Ca tot vorbeati de verighete, intru si eu sa ma laud, ale noastre verighete sunt simple, fara modele, le-am gasit relativ repede pentru ca stiam dinainte ce cautam. Le-am facut la comanda pt ca eu nu mi-am gasit marime potrivita, toate imi erau largi, sotzul meu randea de mine ca am degete prea subtiri. Si eu cu ce-s de vina????
Vad ca ieri v-ati chefuit de sf Valentin, eu nu pot sa spun acelasi lucru, am venit nervoasa de la servici, ieri parca toata lumea avea draci, noroc ca sotzul a venit dupa mine si mi-a adus si cioco sa ma mai indulceasca... si apoi mi-a facut masajsi toate relele au fost uitate
krelia spune:
neatza la gagici!
dupa periplul de rigoare din oras...de unde mi-am luat fustissa...si ....bluzissa...si sacouss ....am ajuns acasa si am luat 2 berici ...2 pizzone...si la 9.30 eram in pat...mi-a pus iubi picaturi in oki, caci eram un mic vampir...iar la 10 dormeam dusa .....asa ca, amanunte picante...kiar nu am...poate doar sa inventez..hihihi
am primit un ceai indian de la Tchibo...cica are scortisoara, ginger, piper negru...iar pe cutie scrie ca tb sa-l beau cu lapte si cu zahar....hmm...chiar, voi ati baut vreodata ceai cu lapte? ce gust are?