Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 5
anasebe spune:
Bianca Comisionul se plateste o singura data si atat.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
dana_ene spune:
Mira, imi pare rau de Daria, mititica.
Si acum incepe si Selin? Of, of, of.
Greu!
Sa se faca repede bine le doresc!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
miraklucker spune:
...altfel sunt beata de cap, de saptamani nu mai dormim bine. abia astept ziua de maine, oricum nu-mi fac vise ca voi putea dormi dar sunt acasa. Aseara am facut si o prajitura pentru David la gradinita. Azi e ultima lui zi, daca stiam ca vom ramane pana la sfarsitul lui martie aici il mai duceam o luna. Dar cum trebuia sa anunti cu 2 luni ianite ca pleaca...
Giova, super, si ce poze frumoase aveti!!!
toanca o sa-mi nozez si eu din meniurile tale, sa i le dau la sot sa le faca, acum ca el e bucatarul sef, cu toate ca ai mei sunt tare mofturosi. Gatesti tu pentru a doua zi sau gateste bona???
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
irinatunza spune:
quote:
Originally posted by szaboali
Vad ca tot vorbiti de bona dar eu sunt totusi multumita de serviciile mele
ALI=BONA
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Biancas spune:
Noah...am mai aflat ceva...Anasebe, mersi ca m-ai luminta. Oricum eu cred femeile care sunt la agentie au tarife mai mari ca cele pe care le gasesti din ziare sau prin cineva...asha cred eu..
L-am spalat pe Dani pe dinti si aseara si azi. Daca il spal eu nu e nici o problema ca sta la spalat. Daca ii dau lui in mana periuta se spala dar nu mai pot sa i-o iau Si azi am facut greseala sa i-o dau in mana si de 10 minute se tot spala. Ii pun si un pic de pasta de dinti cu flour. Daca ii iau pepiutza...scandalul de pe lume
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
asteryaro spune:
Dragelor,
Multumec mult de mesaje si urari.
Sunt un butoi de pulbere, sub presiune.
Emotiile, bata-le vina...
Anul trecut , pe vremea asta, eram piesa de muzeu de la Polizu, in care toata lumea isi baga... mana, si-si dadeau cu parerea.
Nici pana azi n-am aflat de ce, caci vorbeau soptit...
Razvan s-a nascut la 15.15, ora la cre vom sufla in lumanarica din primul lui tortulet.
Nu stiu voi, cele care deja ati aniversat primul an al copilasilor, ce ati simtit, dar eu... sunt cuprinsa de emotii, sunt bulversata (in sensul bun, evident), ma uit la micut si nu-mi vine a crede...
Inca o data, va multumesc.
Ce bine ca suntem aici, pe DC!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
miraklucker spune:
dana, asta este. eu zic tot timpul asta sa fie tot raul. O raceala trece, sunt altele mult mai grave! tu esti mai bine? ....nasol cu virozele astea. si aici bantuie dar nu asa ca in Ro.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
Biancas spune:
Cristina, e normal sa ai emotii...pe mine m-a apucat nostalgia si ma uitam la pozele lui si cred ca numai tampenii am scris pe aici de emotionata ce eram.Lasa ca trece si asta, la 2 ani nu o sa mai fii asha... Cand am vazut urarile fetelor pt Dani am plans
Eu cand a implinit Sandra 6 ani am plans ca am constietizat ca imbatraneasc
Mira, multa sanatate Dariei.. ( nu am vazut mesajul )
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Giova spune:
Diana si Razvan!!!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti o viata presarata numai cu bucurii si satisfactii!!
Ingrid si Cristina sa va bucurati de acesti copii minunati!!
Dana si Anasebe eu nu stiu ce are lista voastra, cand deschid cap. cu lista mea e super ok. Voi nu o aveti salvata in comp.?
Maraki sa stii ca nici mie nu-mi prea place sa aud sau sa zic MUCI, dar am vazut ca peste tot se foloseste. Chiar si la cresa zicea tipa tot MUCI.
Vad ca sunteti bune la matematica, care mai de care, genii avem aici.
Ana_m ma bucur ca Clara e mai bine, si insanatosire grabnica.
Noi am avut circ cu Marco aseara, nu vroia sa doarma la noi, l-am pus la l, a inceput sa tipe, lacrimi nu erau, doar daca cat carul...nu a adormit, l-am luat la noi, a adormit, l-am pus in patut si dupa 2 ore a inceput sa tipe. Iar la noi si gata.
Ma omoara cu programul lui.
Sper ca, daca merge la cresa, trezit la 7.30 dim. si nu la 11 sa fie altfel si sa doarma mai repede seara.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
dana_ene spune:
Astery, iubita, e normal sa ai emotii si sa retraiesti evenimentele de anul trecut.
Vad ca nu raspunzi, doamna, la telefon. Presupun ca esti very, very ocupata .
Vroiam sa ii urez LA MULTI ANI lui Razvanel si sa iti spun ca nu ma incumet sa vin la party. Stiu ca intelegi situatia si esti de acord cu mine .
O sa ma gandesc la voi. Sa aveti o petrecere SUPER!
Pana la urma unde ai comandat tortul?
pentru sarbatorit si o pentru mami cea emotionata!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003