Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 4
irinatunza spune:
Silvi, iti sta bine si asa. Insa te prefer blonda ca iesi in evidenta si te prinde foarte bine.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Ca vorbiti de femei cu par scurt. Eu am avut mai mereu parul lung. Si dupa ce m-am maritat tot lung l-am pastrat. Si acu tot lung e.
Si eu am fost blonda si cu par lung in urma cu citiva ani. Nuanta champagne, ceva in genul mierii de albine. Superba culoare.
Acu de cind am nascut si sta strumfa agatata de mine non-stop, nu mai reusesc sa-mi fac nik nici la par. Parca-s scapata de la balamuc. Si mi-e asa o ciuda!! Ca aratam super inainte , asta ca sa ma laud un picut. Tre sa fac ceva in privinta asta, ca deja refuz sa ma mai uit in oglinda macar sa nu ma mai vad.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
toanca spune:
Anasebe, agentia MamyHelp
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
Biancas spune:
Pai daca e prin agentie logic ca e mai scump. Nu?
Irina, nici eu nu m-am tuns chiar scurt, dar l-am scurtat. Imi sta mai bine cu el scurt dar nu am cu cine discuta in legatura cu parul scurt.
In afara de par scurt si sa ma fac blonda orice frizura pot sa imi fac.Si roz cred ca as putea sa ma fac
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
anasebe spune:
Bianca Repet. Bona nu e mai scumpa prin agentie. Sigura chestie e ca platesti si agentia pentru serviciile prestate. Dar salariul bonei nu are treaba cu agentia.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Biancas spune:
Pai si eu nu aia spun??? Deci tot din cauza bonei platesti si comisionul agentiei, ca ea e bagata la agentie.
Daca iti gasesti o bona care nu e prin agentie e mai ieftin, ii platesti doar ei.
Bona= salar
Bona prin agentie= salar+ comision agentie..si ma gandesc ca comisionul ala trebuie platit lunar nu numai o singura data nu?
Sau nu inteleg eu bine? Nu e mai scump prin agentie???
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
szaboali spune:
Irinatunza nu dorm sunt si eu matinala.
Iarina a avut o noapte linistita iar eu nu am avut somn.
Silvi frumoasa culoare
Multa sanatate tuturor.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
miraklucker spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI" pentru Diana si Razvan, sa fiti sanatosi, sa cresteri mari si sa suceti numai bucurii la parintii vostrii.
Mirela,i-am mai dat carbocisteina sirop ca fluimucilul nu l-a baut. Acum o trateaza sotul cu sirop de patlaginacate bineteles e apade ploaie
noi tot pe acolo ne invartim, Daria inca tuseste, mai rar dar tot asa cu crize. Citind ce zice Rali am impresia ca e cam acelasi lucru si la a mea, cu crizele astea de lipsa de aer. si mie mi-a spus asistenta de copii ca pot sa o duc in baie si sa dau drumul la apa calda sa inspire aburii. Dar cum sa fac asta de 5 ori pe noapte de cate ori ia tuseste.
Oricum a inceput si cea mica, ii curge nasul, tuseste..dar normal ieri a avut si ceva febra.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
szaboali spune:
Vad ca tot vorbiti de bona dar eu sunt totusi multumita de serviciile mele
ALI=BONA
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
Biancas spune:
Anasebe...nu am dreptate?
Ali, si eu sunt multumita de ale mele, si nu imi trebuie bona si nici de cresa sa nu aud inca... are vreme tot la cresa si camine sa fie pana la 7 ani.