Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dani s-a plictisit de spalat pe dinti si a venit si mi-a dat periutza de dinti si am pus-o in baie. Merg sa ii fac de mancare si apoi ma apuc de invatzat ca azi sunt solo acasa si de dimineata nu am avut ce face. Dupa-masa vine maica-mea sa stea cu el si eu ma retrag la Sandra in camera. Saptamana asta se termina primul semestru, si o sa am o saptamana de vacantza.
O zi frumoasa tuturor

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Diana de Ingrid si Razvan de Astery Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti norocosi si baftosi la bani

Moni eu nu le am cu matematica Aveam doar note de trecere Mai acum serios, mi se pare aiurea sa citesc " muci " am vazut la alte mamici si descrierea( culoarea-consistenta ) eu citesc aici si cand mananc, sant cu tava in fatza
Angelo a varsat cand mai avea putin si termina masa de dimineata, si.a facut sila singur....il mai tin o ora si o sa.i dau pranzul.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki esti la fel ca si Clau al meu.
nu pot vorbi la masa de kk, operatii, si alte chestii ca nu mai mananca.
Astery e normal sa ai emotii. Tin minte ca in 6 ian., ne-am trezit cu 30 min. inainte sa se nasca Marco, adica la 10.30 si nu l-am pupat pana atunci. ne uitam la ceas amandoi cu emotii, eu cu lacrimi in ochi.
Mi-am amintit tot din acea zi fericita de acum 1 an si ceva.
Dana ene ai primit mail-urile mele? Nu e graba, darvreau sa stiu daca au ajuns or ba.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Maraki...nu ai mail de la mine? Eu ce naiba de adresa am???
Eu pot manca si daca vad scris muci si daca imi vb de kk si de .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

La Multi Ani pentru spiridusii Diana si Razvan .Sa fie sanatosi sa creasca mari si frumosi.
Pupicicei.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Sunt singurele haine ce le mai am de la Sandra...nu le-am dat ca imi place mult boleroul crosetat de sora-mea.
Cu ce ma ocup si eu la ora asta.
Pacat ca nu am rochitza...de la 1 an, am de pe la 4 ani dar ii sunt mari

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca , mai tu-ti mai doresti o fetita .

Giova, am primit mailurile si am transferat pozele inca de atunci. Le poti vedea (da un refresh, eventual).

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Eh...
Dana, arata foarte bine situl.
March...sa te uiti la poze sa vezi ce urata s-a facut piscatura lui Dani..si ieri era mai urata si umflata.Oare la toti copii li se umfla asha cand ii pisca ceva?

Craciun 2006

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare la tine Dana...cine e Maria nascuta in 28 decembrie 2005?? Eu nu vad pe nimeni de la nascut in 28 in afara de Jasmine a lui Bombo. Chiar Bombo nu mai da nici un semn?

Craciun 2006

Mergi la inceput