Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 28
monica70 spune:
DENISA acu mai lipseste sa o si intzolesti cu blanuri pem socrosenie
, da' cred ca i-ai lua orice,numa' sa te scapi urgent de ea!
Eu ma duc sa citesc un pic,ca dupa aia cred c avine fratelo sa ii fac niste chestii urgente ![]()
Mai bag eu nasul.
Restul lumii unde e?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Denisam spune:
Moni- de data asta o las sa isi foloseasca banii, ca zice ca are si nu vreau sa ma mai contrazic cu ea ca mi-i da si etc.Dar nu cred eu ca la cat de zgarcita e ea, sa cheltuie banii, os a inventeze motive ca nu isi ia, asta ma oftica.
Gata, mai am juma de ora si plec, deci trag tare-pupici!
Denisa
Denisa
17+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
asteryaro spune:
Cateva poze de la party:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=122609&cdate=20070131&ctime=154604.
Restul de poze sunt pe un alt aparat, al prietenei mele.
Multumesc mult din nou celor care m-au sunat, trimis mesaj!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
anasol spune:
seara buna
si io p-aci ma plictisesc de moarte.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
Denisa vad ca esti propusa rau pe ea. Pai ceva tot trebuie sa le luati, doar s-au sacrificat sa vina sa stea cu Emma
.
Aoleu Bombo, pai avem un terminator 2 in secta
. Biata matza.
Astery frumoase poze, un dulce sarbatoritul.
Eu am fost la Real, iar am stricat bani, dar numai carne, legume si fructe am luat.
Pestele e la cuptor, ceva de ocean Torenado sau nu stiu cum. Sunt curioasa cum e.
Eu mananc o ciupercuta umpluta cu mozarella
.
revin mai tarziu....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
anasol spune:
giova-ce face marco.doarme?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasebe spune:
Nu vreau sa deranjez aceasta liniste, dar totusi trebuie sa spun ca sunt absolut impresionata de aceasta pauza!
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
monica70 spune:

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Anasol cum sa doarma? Inca nu e ora 12.30 sau 1
.
Anasebe pai tu si inca vreo 50 lipsiti.
Moni ai facut galagie?![]()
Merg sa-l ajut pe Clau sa punem patutul la noi in camera.
Pestele a fost un deliciu. De acum numai dintr-astea de ocean iau, ca nu au asa miros a peste.
Fete
si noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
anasebe spune:
Io's la cafea.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi