Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)
Raspunsuri - Pagina 27
Denisam spune:
Bombo- e mortala Jasy-ia-i si tu fetei mai mingi din alea, dar evzi sa nu fie din burete
Daniela- e asa de scumpa Ioana, am sa caut pozele prietnei mele de aici din canada, care m-a tzinut la ea 10 ziel si m-a ajutat, sa vezi ce fetitza mare de 6 ani are dar cum era la varsta Ioanei- seamana leit, mai, la tot-gura, ochi, felulparului- te topesti dupa ele.Tu nu mai ai pe mamaia ajutor, cat decat?
EU nu vreau sa ma gandesc cum va fi cu job, casa, EMma si burta care va creste, de sotz nu mai zic, dar ma gandesc ca toaet se intampal pt un motiv in viatza si Dumenzeu ne da putere sa trecem peste toate si ne face mai buni, inteleptzi siin puetre sa mutam muntii din lco pt comorile astea mici.
Dc cittzi vreodata subiectul- prematurii -esente tari- o sa ramanetzi si mai impresionate si ar trebui sa multumim de 10 ori mai mult lui DD ca ne-a dat copii sanatosi fara probleme majore dela nastere.Peste raceli si indigestii o sa treaca ca sunt firesti, chiar dc noi ne consumam pt ei si nu stim cum sa ii mai ajutam- dar asta inseamna sa fii MAMA cu adevarat!
Hai ca ies, ca am inceput sa devin f. sensibila, nu stiu ce am azi, am si plins, asta e, sper sa treaca.
Denisa
Denisa
17+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
BOMBOOOOOOOOOOOOOO 

JASMINE 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Bombo super tare faza cu Jasmine si mingea
. E mortala Jasmine
.
March, Denisa si celelalate 2
sa va dea DD putere sa duceti la bun sf. totul.
Stiu ca e greu si noi am renuntat la multe, mai ales ca suntem singuri aici, dar daca asa a vrut Dumnezeu...
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
DANIELA super dulce pletoasa mica !
Mai s-a trezit miorlaita si deja ma calca pe nervi.Azi in sfarsit au dus tzarcul d-aci si in spatele lui pe raft erau cartile de specialitate (conta), plus in sertare actele noastre personale oficiale si n-am apucat sa le mut,acum tot la cartile alea e 
DENISA las ca iti trece,e de la hormoni
uite 

de la noi!
Tocmai a rupt si ultimele doua roti de la tzestoasa primita de la nasa-sa,deci a mai scapat de o chestie plimbareatza ![]()
![]()
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Bombonicaaaa spune:
Pai mai Moni tu ziceai ca e Diana terminator , dar si a mea face istoria cand ti-e lumea mai draga
Acum 2 zile a prins matza in casa si a ciufulit-o ea bine dar la un moment dat a fugit pisica de ea , soo a pandit-o cand s-a asezat jos si a sarit efectiv pe ea
ca la gramada de rugby , mai... i-a iesit matzei limba de-un cot afara 
S-a zburlit pisica mea exact ca alea din desene animate si vreau sa va zic ca numai cand o vede pe Jasmine ia distantza regulamentara sa evite incidentele 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Denisam spune:
Moni-pupicei si mersi, am fost sa imi iau un sandvis cu tuna, salata, rosdii, cascaval,etc-ca sa imi revin si am luat si niste vant in freza.Nu o mai critica atata pe Dia, ca si in filmuletze cand te aud uneori imi vine sa strig-Dia-pazea politzia![]()
Giova- multumim si cum ziceam pune-te pe treaba ca nu e de asteptat prea mult ca diferentza mare intre copii nu e bine.
Bombo-scapa mai de matza aia dc tot o supara pe Jasy
-ia-i un caine fetei, labrador sau rotweiller sa vezi ce bine e
Denisa
Denisa
17+ si
'de
Emma Andreea
monica70 spune:
Mai BOMBO Biata matza
![]()
Chiar am vazut-o si pe Raisa calarind motanul
dar ei sunt in armonie se pare!
Diana l-a mangaiat pe Oscar motanul mai sociabil al Andei si pe Cesar un pic,cat despre Yodi nu prea l-a vazut nimeni,ca era bine ascuns
Cand devenea prea inflacarata isi lua si Oscar talpasitza,dar totusi se vede c asta e invatzat cu Mark si e super tolerant!
MONI
de
monica70 spune:
DENI pai nici politia nu o dreseaza p-asta
,dac-ai vedea ce face cu mami ,s-a prins ca o poate duce de nas cum vrea si e circul de pe lume ... si mami tot mai striga la ea si are si un ton de parca aud numai 

![]()
Mami zice ca seamana cu mine ca si eu faceam numai ce voiam
(si acum la fel
)
MONI
de
marchplayer spune:
Bombon mor de ras!! Auzi tu sa pape mingea de baseball!!! Bravo jasy! pqai cine ii pune pe adulti sa incerce sa scape de bebelusi oferindule lucruri "pretioase"??
Denisa, daca nu aveam ajutoare mureeeeeam!!! ma ajuta foarte mult si mamaie si matusa lui robert. Ca eu mai rar cu curatenia prin casa sau cu facutul mancarii. Eu doar de ioana ma ocup
. Poate gasesti o poza ceva de-a fetitei prietenei tale
Denisooo ce ai innebunit, nici nu vreau sa aud de drame sau tragedii ca si asa dau apa la soricei prea des.
Noapte buna la toata lumea. Am plecat la baitaaaaaaa!!!
daniela
14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Denisam spune:
MONI- pai asa zice si soacra-mea de mine ca cica nu ascult ce de nimeni,doar ca eu i-am retezat-o c anu dau 2 lei pe parerile ei, si ca e impresi aei ca nu ascult parerile si sfaturile prietenilor- si la urma urmei facem cum credem noi ca emai bine sau cum ne dicteaza instintul si constiintza de mama.
FAZA:Dupa ce ieri m-a frecat la melodie soacra ca ea a vazut haine de blana artificial la canaluld e shopping de la Tv(100cad) si sa sun si am pierdut 1h sa ma si uit si sa imi dau cu parerea, azi zice ca nu mai vreea din aia, ca sa o duc la magazin sa vada acolo dc gasim ceva si dc am timp de asta, chipurile.Cred ca macar azi sau maien ma risc, ca simbata merg cu emma 1h la activitatzi am schimbat-o de la un program de arta( erua copii mult mai mari si are timp d-ra sa picteze si altele) la unul cu gym, ca e mai priceputa la aparate de gym si sunt curioasa ce o sa faa, iar duminica suntem la botez, cred ca sar peste biserica ca stiu deja ritualul si e si departe, o sa dorm
Denisa
Denisa
17+ si
'de
Emma Andreea