Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (148)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani!
31 ianuarie Razvan Nicolae
31 ianuarie Diana

1 februarie Daria Sofia

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

...

Uitati ce a lucrat Iarina ierihttp://www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20070201&ctime=201326 si apoi a adormit bustean...

Ana pofta mare

O zi faina sa aveti...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna fetelor!
am fost ieri la homeopat si parrca m-a dezamagit un pic,poate pt ca majoritatea lucrurilor care mi le-a spus le stiam sau le banuiam.iar tratamentul e pe baza de aerosoli(cu trei tipuri de medicamente)si tre sa cumpar aparatul de aerosoli,iar acum nu stiu daca imi permit investitia asta.in mare tratamentul si consultatia ma duce la 200de euro....mi-a dat si o crema pt dermatita care o sa o cumpar si mi-a zis sa-l trec pe lapte de soia.
si cam atat...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bravo Iarina!
Mirela Eu stiu ca e mult 200 Euro, dar poate ca merita, ca aparatul e bun la orice fel de raceala (cred) si il puteti folosi si voi si copilul. SI ma gnadesc ca Dani tuseste de asa mult timp....Dar uite, ca la noi la clinica privata Medlife poti face numai cateva sedinte de aerosoli, acolo nu exista asaceva? Oricum Bee era f multumita de aerosoli, Anei i-a trecut bronsiolita acuta in 2-3 zile.

No, am si eu o problema. Fii-miu nu mai vrea sa manance dimineata.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozici cu Dia demontatoarea si de la ziua lui Razvanel.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Hai ca tot am uitat sa va zic.
De la 1 martie ma intorc la job. Am gasit bona. A inceput deja sa vina, adica trece aici 3-4 ore pe zi, pana cand s-or obisnui unul cu altul.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Ana
Mirela
La mine iar nu merge Drop-ul si nu ma mai pot uita la poze

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata tuturor eu sunt la cefeluta si ma delectez cu ce ati scris voi.
Daniela si Denisa pupici si multa sanatate, sunteti niste mamicute curajoase( aici o incadrez si pe Bumbita si Florini) sa va dea Dumnezeu copilasi sanatosi, voiosi si cuminti daca se poate.
Anasebe, bravo, cu siguranta se va adapta Tibi ca e copilas cuminte si dragut, o sa o astepte pe mami cumintel.
Denisa, am ras la faza cu blana, lasa ca mai e putin si devine istorie vizita socrilor.
Moni, pupici si o zi buna.
Bombonica, super faza cu mingiuta, merita filma.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Giova, mie imi place pastravul.
Eu nu am putut sa vad nici o poza....nu merge site-ul.
Fug si eu sa incerc sa-l adorm pe Alain si sa ma apuc si eu de tema la franceza...ca n-am apucat sa o fac.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Mirela, eu zic ca merita aerosolul, mai ales ca el saracutul are demult probleme cu respiratia.uitat-te si pe e bay daca nu gasesti ceva mai ieftin, poate ceva model mai vechi...stiu si eu...Pupicei lui Dani si tie, sa va faceti amandoi bine repede.

Mergi la inceput