Copiluti de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Oana C spune:
Olga, mai, ce slaba erai si ce grasunica de papusica ai 

Multa sanatate copilasilor bolnaviori. 
Vorbeati de burtici in timpul sarcinii?
Sa ma "laud" si eu cu a mea.
Iote, aici, aici si aici balena!!! De-asta a avut fiica-mea 3,530 kg la 37 saptamini, cind s-a nascut 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Mercedes spune:
loreen- asa de racita si bolnavioara cum era fiica mea zilele astea ieri cand a ajuns in fata calculatorului si a amintit de cele vazute cu o seara inainte. M a inebunit sa i pun filmuletul cu fiica ta de asta te am deranjat ieri sper sa nu te fi suparat. Sa vezi ce calma a fost si ce radea si pupa ecranul cand a vazuto pe delia.Sotul cand a vazut ce ai scris ,, copil de dat pe perioada nedeterminata rapid fara sa ma intrebe a trecut si in dr. numelui meu ca si al nostru e de dat- dar a mai adaugat ca e convins ca daca cumva cineva s ar incumeta sa o ia o zi sigur a doua zi ar fi inapoi cu ea, asa cuminte e.
In alta ordine de idei de ieri dupa masa nu mi a mai varsat si nici febra nu mai are cred de marti seara. Merge spre bine dar azi tot merg cu ea sa o vada si sa mi mai dea o doza de augumentin ca mi se va termina vineri.
Multa sanatate bolnaviorlor.
gabitzam spune:
La multi ani, Ioana!!!
Sa te bucuri de ziua ta, sa fii fericita cu Mogo si sotul, sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii, de casuta noua, sa te relaxezi si sa continui sa ne scrii mult ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Vazut poze de Oana burticoasa si de Olguta din America, cu o Maya micuta si minunata! Poza de care zice si Ralwka este de milioane ![]()
Ralwka, daca vrei sa vezi mai multe burtici de mai-iunie 2005, le vezi aici si aici, la cele doua intalniri ale noastre de atunci. La Pizza Hut a fost foarte funny, ca se tot invartea baiatul ala care ne servea, cred ca-i era teama sa nu nastem vreuna pe acolo
Si langa noi era o petrecere de copilasi, care cred ca erau la fel de galagiosi ca noi.
Margott spune:
Neatza la Mamici!
Eu ma lupt cu o raceala netrebnica, ce nu vrea sa ma lase in pace. Sapt trecuta am plecat la Galati, caci aveam ceva zile libere si am zis sa stau putin cu David. Doream sa plec vineri, dar n-am mai avut rabdare si miercuri intr-o ora jumatate eram deja in drum spre copil. Toate bune si frumoase. David, in afara de faptul ca nu vrea sa vorbeasca, intelege multe lucruri si cateodata ma lasa fara cuvinte cu ce poate face. E scump tare, langa el uit efectiv de necazuri. E un copil tare vesel si nazdravan. Ghinionul face ca duminica m-am trezit cu febra si o stare de ameteala de nu ma puteam ridica din pat. Noroc cu mama ca mi-a facut frectii cu otet si spirt, mai gasise la David niste picaturi contra febrei, Nevralgin parca, plus o compresa rece pe ficat, in concluzie febra a cedat dar am ramas cu durere de cap si o idioata de tuse. I-am zis mamei ca plec la Buc sa nu ia copilul de la mine raceala sau gripa ce o fi fost. As mai fi stat, dar David venea la mine la pat si ma tragea de mana sa ma dau jos sa ma joc cu el, imi era asa de mila de el...Asa ca a doua zi am venit acasa. Si de atunci tot in casa stau, durerea de cap si frunte nu-mi cedeaza, decat daca stau in pat. Mi s-a acrit de stat in casa, sincer. Noroc ca abia luni tb sa ma duc la scoala, ca altfel nu stiu ce faceam.
OlgaT multa sanatate lui Toni! Sa-i treaca cat mai repede!
LA MULTI ANI IOANA! Cu scuzele pentru intarziere, vreau sa urez si mamicilor nascute in ianuarie, MYGIRL, CORNELIA, OLGA T, MONU si MSTROIE multa sanatate si sa fiti iubite!
http://community.webshots.com/user/arcultro
Danelutza spune:
LA MULTI ANI, IOANA !

Cornelia spune:
La multi ani fericiti Ioana!
Pupam toti puiutii bolnaviorii! Sa va faceti bine repede!
Multa santate mamicilor si taticilor! Cand o trece valul asta de viroze???
Multumesc din suflet tuturor celor care s-au gandit la noi.
Stefan parca tuseste mai rau, dar nu a mai facut febra. Mama e mai bine. In schimb s-a imbolnavit Doru. Are febra, ameteli, tuseste, e virusat tare. Sper sa nu iau si eu virusul asta, ca asta mi-ar mai lipsi.
In perioada asta, cat ne-a tot vizitat medicul, Stefan a facut circ. Cand o consulta pe Maria statea prin preajma, comenta, isi lua si el stetoscopul si o consulta, era cu gura pana la urechi. Cum termina cu Maria, ii zicea "pa, ia caciula, pa"
, adica iesi odata pe usa aia. Cat il consulta pe el, urlete si urlete. Parca il taie, nu alta. La ultima consultatie, cum s-a instalat medicul, Stefan pune mana la scutecel si spune: "Mami, fac kk! Haide suuuus!" Eu raman masca. De cand spune copilul meu ca vrea la baie? Il ia mama la baie. Doctorul rade si imi zice: Eu cred ca minte. Dupa un timp coboara, Stefan cu ochii in pamant: il intreba dr.-ul: gata, ai facut? el "nuuuu" si incepe sa bazaie
. Mare mincinos
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gabitzam spune:
Mai ce blondutz smecherutz ai tu acolo, Cornelia
Tonul tau este usor mai relaxat, sper ca o sa fie mai bine de acum. Ai grija de tine, ca nu ai nevoie sa cazi si tu la pat acum.
Iulia, chiar m-am gandit la David, cand am auzit ca la Galati este focar de viroze. Nu s-a lipit de el si uite ca s-a lipit de tine. Sanatate multa!!

Dragos Octavian