Copiluti de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
fran spune:
LA MULTI ANI IOANA ! Sa ai parte de mai putina munca anul asta si mai mult timp pentru tine si Mogo !
Am inceput sa pun in contul comun arhivele de la little einsteins.La primul film sunt 14 bucati. Pe masura ce luati din ele sa dati de stire ca sa le sterg, ca in ritmul asta da casutza pe dinafara...![]()
Iar sunt pe fuga evident...urez si eu sanatate la copilutzii bolnaviori...
TDI- sa traiesti ! Mananca Iepu' ficat dupa retzeta ta ! Totul e sa nu-l vada la culoare
. Adina, parca zicea ca Papadia miroase mancarea...a mea sa uita la culori, maro nu-i place sub nici o forma![]()
Lucas-adica, la ce le faci program ? Eu nu prea cred sa mearga...de ex, Iepu' face puzzle-uri pe olitza, deseneaza la masa etc
Cat ai asteptat la masina, ca eu mai am un pic si mor cu aia de la Di Bas de gat...avem masina platita integral de aproape patru luni si ...nik...cica e in Ungaria si asteapta sa o urce pe trailer...ultima solutie pe care ne-au dat-o a fost sa luam masina lor de teste pana vine a noastra
L-am trimis pe Paul la casaretro si am fost si eu la Boribon...va zic ce-am luat mai tarziu ca acum sunt pe fuga...Pup
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
LA MULTI ANI IOANA!!!
SA AI PARTE DE BUCURII, IMPLINIRI SI TOT CE E MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA.

mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Buna dimineatza...
Am vrut aseara sa mai stau sa frig de-o discutie cu voi dar am adormit intr-un mod grotesc langa Delia...nu mai puteam sa-mi tin felinarele deschise...azi dimineata era chiauna si a trebuit sa plec si mai repede sa nu ma vada dusmanu de clasa.S-a dus femeia cu ea la impartasit ...
Olgutza din America inafara de fatza care-i putin modificata in rest ai fost o gravida tare frumoasa si se citea pe fatza ta dragostea cand o priveai pe Maya...
Oana placut si burticu tau...tot mie mi s-a parut a fi cea mai vaca ...
De azi dimineatza ma chinui sa scriu ... trimit asa si revin
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
[size=4]...LA MULTI ANI IOANA... [/size=4]
... sa fi mama sanatoasa...sa ai satisfactii de peste tot ,sa ai chef de viatza, sa ai parte de iubire ...
De la melancolia blegoasa de ieri azi am sarit la o stare euforica neexplicabila...e un chiul profund aici si asclutam Margineanu la greu poate poate ne vine chefu...
Gabi daca va ajuta cu ceva v-o imprumut pe fii-mea sa o linisteasca pe Bibi...macar cineva sa fie multumit si fericit...
Gusta da cand te-ai facut fumatoare bre?!te-ai tacanit la cap?!Cauta alta metoda de refulare ca asta-i cea mai nociva pentru tot bolile tale...
Cornelia pai daca lui Stefan ii arde de cioace cu doctorul pai e tare ...ai grija de tine ca esti inconjurata de virusi... baga-ti vitamina C pe vena sa nu se prinda si de tine...
Ralwca daca o doare asa tare da-i niste nevralgin la culcare ...poate o ajuta cu ceva...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
simona_filipas spune:
Eu sunt pusa pe fapte mari azi.De dimineata am pus masina cu rufe la spalat, acum bag si a doua tura ca se adunasera frate un maldar imens.Am dat si cu aspiratorul prin casa
Am zis sa fac azi toul ca maine e sarbatoare.Mi-a mai ramas asa: de sters praful, de spalat pe jos,de spalat un munte de vase,facut ceva de bagat la matz;mi s-a facut pofta de varza acra calita, si cred ca o sa pic lata
.Toate astea printre urletele isterice ale lui Dragos ca i-am spalat paturicile si el nu are cu ce face nani-nani.
De doua zile ai tot spun ca trebuie sa spalam paturicile ca sunt murdare si trebuie sa faca si ele baita ca si el.N-ai sa vezi intelegere de la el
.Si le-a bagat singur in masina dar cum i-am dat drumul au inceput urletele:nani-nani,nani-nani........si o tine asa de pe la 10 si eu deja am crierii omleta.
Ma duc sa mai bag putina cofeina in mine.
Simona si
Dragos Octavian
gusta spune:
La multi ani Ioana multa sanatate si tot ce iti doresti.
Loreen treaba cu fumatul e de mult dar acuma am declarat-o si public ca sa stie lumea cum imi fac eu rau cu mana mea.
Imi e foame de mor si am o pofta de dulce si numai de lucruri ciudate care cred ca numai in capul meu pot prinde visuri.Ma duc sa ma uit prin frigider sa vad ce tampenii imi mai vin in cap .
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Mickyyy spune:
La multi ani Ioana!

Gabi, mulumim pentru poze....parca a trecut o vesnicie de la intanirile noastre de burticoase. Mi-aduc aminte la Sheriffs cand am sunat sa fac rezervare si tipa a zis cada, ok, nici o problema, dar cand ne-a vazut acolo nu era nimic rezervat....a crezut ca glumesc cu 10-15
!
hai ca pe mine m-ati pierdut, ma duc sa ma uit la poze.....ce vremuri......
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Cloreta spune:
LA MULTI ANI IOANA!
Fericire si impliniri!
Fran, am luat little einsteins, e mortal! multumim! Teodora s-a lipt de monitor cand i-am dat drumul:))
Astept sa strang mai multe chestii sa i le pun pe un cd.
Pozele mele