Copiluti de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu bag mina in foc, dar aici scrie ca cel brun, e mai putin periculos decit cel alb pentru ca nu e atit de rafinat (rafinarea implica niste procedee si niste substante care il face nociv), dar din punctul de vedere al concentratiei ar fi mai periculos decit cel alb. Si da exemplul cocainei super rafinate vis-à-vis de cea rafinata mai putin, dar pura in proportie de 100%!!! Bineinteles ca depinde si de modul de administrare si de doza si la cit timp... ca toate celelalte produse toxice. Si eu stiam ca cel brun e mai bun decit cel alb, dar acum citeva luni am citit un articol in care era desfiintat pur si simplu acest zahar brun, asa ca, pentru siguranta mea, le-am scos defintiv pe amindoua. Si nici nu folosesc inlocuitori, la fel de periculosi si de nocivi din alte motive. Pur si simplu mincam nedulce, iar daca nu se poate, folosim miere de albine naturala 100%. Asta pina cind vom afla cit de nociva e mierea...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Andra, amintiri, amintiri! Nu se supara nmeni cred, pozele s-ar putea sa mai fie postate de gabita undeva ca ni l-e mai arat si ea o data.
Androix, la ambele linkuri se vede Eric grasut si frumos pe scaunel sau ce e ala pe care sta

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Androix, andreea.a-Doamne ce dragut este Eric. S-a facut o frumusete de baiat. Dar Androix, vezi ca la amandoi baietii apare tot poza cu Eric.

Andutzy-nu aveai burta mai deloc la Dragos. Acum cred ca va fi mai mare. Dar cica asa este la al doilea. Sunt tesuturile mai elastice.

Nelia-sananate multa Tudorei. Este asa de rau cand te simti neputincios si nu poti sa le faci nimic sa le alini suferinta! Maya are doar o raceala banala, insa o chinuie nasul atat de tare ca nu mai stiu ce sa-i fac.

Am vazut toate pozele cu burtici, pe multe le stiam de cand va urmaream din umbra. Voi nu le stiati pe ale mele, asa ca daca vreti sa le vedeti am facut un album aici : http://new.photos.yahoo.com/omustata/album/576460762387759276

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Omustata, superbe pozele,multumim! Nici tu nu ai avut prea mare burtica asta e sigur! Si MAya a fost frumoasa de cand s-a nascut!
Cat despre burta mea nr2, premisele spun ca va fi clar mai mare si mamica la fel, atunci nu am luat decat 9 kg, si la 10 zile dupa nastere scazusem 11...

Andra13+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Olga, ce bine iti statea mai grasunica!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Of, Doamne! OlgaT, imi pare tare rau ca treci prin astea cu Toni, mititelul de el. Nu stiu sa-ti dau un sfat, doar cel cu hidratarea. Iulia n-a avut niciodata diaree iar de vomitat s-a intamplat cand am trecut de la san la biberon si cand a facut o singura data un pic de rosu in gat. Atunci mi-a dat doctora metoclopramid (clorhidrat de metoclopramida monohidrat 0,7%) picaturi. Ti-am scris compozitia poate gasesti ceva pe acolo. Sanatate multa!
Sanatate doresc tuturor puisorilor bolnaviori, mamici, tatici, bunici (am citit si de o bunica bolnavioara)... Ma rog pentru sanatatea voastra!
Mai, am vazut pozele voastre gravidute, cele de la Pizza Hut, si celelalte care ati mai pus... frumusele foc. M-am amuzat gandindu-ma la intalnirea voastra de la Pizza Hut... ce fata or fi facut cei de acolo cand au vazut ca intra atatea burtici .
Loreen, si eu am patit in cateva randuri sa fiu marcata de un vis sau de o intamplare mai "ciudata" insa am facut tot posibilul sa ies din starea asta... e foarte daunatoare atat pentru tine cat si pentru cei apropiati. Apropo de copii (oferta), vreau si eu, daca se poate pe Bianca, are toti dintii iesiti, vorbeste clar... , dar nu indraznesc sa-i cer si ei parerea, nu cred ca ar renunta la mamica ei pentru 1000 ca mine.
Nelia pupici pentru Tudora, sanatate multa! Apropo de fumat... ai cateva idei pentru renuntat, ca de cat de nocive sunt... stim cu totii!!! Singura motivatie buna pe care am avut-o a fost Iulia, cat am fost insarcinata si cat am alaptat, insa in perioada asta visam deseori ca fumez, ma dojeneam in vis si aruncam tigara... Acum sa nu-mi spui sa mai fac un copil si cu ocazia asta renunt la fumat !
OlgaM, ce poze frumoase! Asta imi place asa mult, parca spune:"A, uite-o pe mami, cea care mi-a tot vorbit, iat-o in sfarsit!" E asa dulce Maya!
Iulia a plans si a fost agitata iar noaptea trecuta... Acum imi dau seama ce inseamna nopti nedormite. Ea nu s-a mai trezit noaptea de cand avea 3 saptamani, au mai fost doar cateva accidente tot din cauza dintisorilor. Of, mai are 4 maselute!
Daca imi mai amintesc ceva revin.
Va pup!

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria (26 mai '05)

Mergi la inceput

Daca mereu sunt codasa, acum sunt si eu prima:
LA MULTI ANI, IoanaIlincam!
Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de tot ce te inconjoara (ingerasul tau mic, sot, casa... toti cei dragi tie), sa ai parte de multe bucurii si impliniri!

Mergi la inceput

Tdi, uite mami www.calendar-ortodox.ro/" target="_blank">aici calendar. Eu pe asta l-am folost cel mai des si anul trecut, mi-a fost mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

of am gresit ceva
Uite aici iar

www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070108&ctime=205502" target="_blank">eric singurel cu tzatze pe scaunel
si
www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070105&ctime=202721" target="_blank">eric si filip

gata, acum e bine, am si verificat. Distractie placuta

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, IOana! Sa nu mai ai moente de depresie si sa fii fericita si sanatoasa!

Multumesc mult de tot de complimente! Sunteti dragute!

Din pacate Maya face o tragedie acum din faptul ca m-am apropiat de calculator, ca mai aveam de zis vreo 2 vorbe.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput