Copiluti de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
andutzy spune:
Andreea, ce grasime, ca ai ditamai burtoiul de gravidoasa! Si nu stiu de ce naiba nu merge sa vedeti poza, ca eu daca intru nelogata pe ea, tot o vad...sa incerc sa o sterg si sa o bag iar in album!
Andra
13+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
inca o incercare cu poza AICI
Se vede acum?
Andra
13+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
gabitzam spune:
Andra, cred ca Yahoo a avut buba la cap de dimineata, ca nu-mi vedeam nici eu propriile poze. Acum se vede.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Merci Gabitza
. Chiar nu mai intelegeam nimic.
Andra
13+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
OlgaTarziu spune:
Tony a vomat de 8 ori de la 4 la 7 dimineata. Nu stiu ce sa fac. E prima oara in vita lui cand vomita. Nu are alte simptome. Sa fie stomach flu? Daca a prins un virus ar trebui sa faca si febra sau diaree, nu?
Cine stie poate apar si alte simptome mai tarziu.
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
mstroie spune:
Aoleu saracutul Tony nu stiu ce sa zic ca n-am avut probleme cu David pana acum, el a vomat foarte mult decat de 2 ori cand i-am dat branza cu smantana Fagaras nici nu i-am mai dat de atunci. Sa ne tii la curent cum evolueaza daca are si alte sim[tome
Mari si DAVID(9.05.2005)
gabitzam spune:
Olga, imi pare rau ca nu stiu, intreaba la generale sau la 'parintii intreaba...', ca citeste mai multa lume acolo. Offf!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Buna ziua...
La mine azi e tot marti incontinuare... pastele ei de ...ce-o fi
Andra las draga ca arati foarte bine...ca mine nu vei ajunge asa ca ai grija de mogaldeatza...
Daniela tu aveai mai mult burta...
Doamne ce de gravide am fost....
Raluca ca sa vezi ce ti-e cu "cand iti suna ceasul"...stupit...
Olgutza poate sa faca febra...poata sa apara si diaree...daca este ceva digetiv ,aidca sa-i fi picatceva greu sau a fost pe neplacul stomauclui lui atunci sigur o sa apara diareea...daca e vreun virus atunci o sa vina sau nu febra...dar de antibiotic nu scapati...daca ai fi aici ti-as putea spune ce sa-i dai... ar merge niste metroclopramid picaturi, niste debridat...hidrateaza-l pentru ca poate face febra din cauza deshidratarii... apa,ceai,supa orice...in cantitati mici ca sa nu vomite ce-i dai
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mickyyy spune:
Neata pe la pranz si de la noi.
Olgutza, fara febra sau diaree nu cred sa fie virus, dar cel mai bine tot doctorul iti spune. Asa cum zicea si loreen, hidrateaza-l, e cel mai important. Si cum stomacelul lui e varza acum, ia-l usor. Cateva ore da-i doar apa (sau ceai, sau saruri de rehidratare dizolvate in apa) si cate putin cate putin (2-3 lingurite, cateva minute pauza, iar 2-3 lingurite), altfel risti sa vomite in continuu. Stiu ca va fi greu, dar e singura solutie, si mai ales fi perseverenta, ca degeaba-l chinui o ora asa si apoi ii dai brusc multe lichide, ca risti sa vomite din nou si sa o iei de la capat. Si apoi sticksuri, covrigei, banana, supica.....un regim usor, macar doua-trei zile. Chiar daca nu e virus, de la atata voma trebuie sa-i menajezi putin stomacelul. Sanatate multa si ai grija ce faci
.
lucas, e groaznica viroza asta, eu ascult radio guerilla, da' sincer n-am auzit nimic, insa am citat cate ceva la ei pe forum. Nu stiu daca ai vazut, si aici, la noi, pe forum, o mamica si-a pierdut baietelul in cateva ore tot din cauza unei viroze. Cand ma gandesc ca am avut ambele fete bolnave si n-am luat nici o masura......imi vine sa ma-mpusc!
Si la final o intrebare scurta (ca n-am rabdare sa rasfoiesc formul "la bucatarie"): voi ce mai gatiti, sau altfel spus ce se poate face rapid seara de mancare? Ca eu ajung la 7 acasa, si sincer, m-am cam saturat de gratar, paste sau mamaligutza cu branza si smantana (ca astea se fac cel mai repede). Dati-mi si mie idei, plsss....nu vreau retete, vreau doar idei de mancaruri care se pot gati intr-un timp scurt, si fara prea mult efort !
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)