Copiluti de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 2
iuliana spune:
Nelia, cit platesti tu pe gradinitele fetelor, de curiozitate? Platesti pret intreg sau intri in programul de subventii pentru cei cu income mic?
Eu pot sa iti spun ca aici pina la 3 ani nu exista crese-gradinite de stat, iar de la 3 ani pina la 5ani unele scoli (fff. putine) au program de preschool numai 3 ore pe zi/3 zile pe saptamina. Numai kindergarten-ul e gratuit, dar numai 3 ore/zi/5 zile pe saptamina. Daca vrei cresa platesti intre 900-1200, iar gradinita e 600-750$/luna. Asa ca eram curioasa cit platesti tu pe gradinite.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
omustata spune:
La multi ani, Monica! Sa ai parte de tot binele de lume, de fericire si sa te bucuri mult de tot de fetitele tale.
La multi ani, Mari!Multa, multa fericire si sa speram ca David te va lasa sa dormi de acum incolo.
OlgaT- sa stapaneasca tatal tau sanatos cadoul.
Dar nu era pentru ia o pauzari? Noi nu suntem prea bine. Maya a reusit sa raceasca. Nu are febra dar ii curge groaznic nasul si acum a plans 2 ore pana a adormit pentru ca nu putea sa respire ca lumea. Ma astept la o noapte alba, dar nu ma plang, ca sunt rare
. A murit azi si soacra sorei mele, asa ca sunt cam deprimata si cred ca mai revin maine, ca azi nu prea am chef de scris.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Cloreta spune:
Si eu cu intarziere
LA MULTI ANI MONU!
LA MULTI ANI MARI!
VA pupam cu drag, sa fiti sanatoase, frumoase si iubite!
La multi ani pentru sotul Ralucai!
Sanatate multa puisorilor bolnavi, m-am speriat cand am citit pe aici de cei mici ai Corneliei, de Tudora cu otita si de toti bebeii gripati:(
Am vazut si poze cu burtici, Gabitza emotionata, Andorix care mi-a facut pofta de burtica iar, imi vine sa pup burtica aia frumoasa.
Am vazut si poze cu Alex a Oanei, e o frumoasa si o dulce gogoneatza mica, inca iti vine sa musti din ea:)
Pozele mele
lucas spune:
hai ca nu mai vroiam sa mai dezvoltam. am crezut ca ati auzit sorry.
este vorba de unul din realizatorii de la radio gherilla care vineri seara a murit de pneumonie. avea 39 de ani. cica a fost o chestie de citeva zile.
Cloreta spune:
Ce imi place poza www.dropshots.com/day.php?userid=190965&cdate=20070126&ctime=080903" target="_blank">asta.
Scuze, nu am citit tot, despre ce vorbesti Lucas?!!!
Pozele mele
lucas spune:
si acum sa revenim:
androix, inelul.... as zice sa te mai gindesti!! la tine nu e cazul. pariu cu tine pe ce vrei tu ca daca tii o dieta personalizata ajungi la kilele dorite. si intr-o perioada relativ comoda. relax.
am vazut poze cu burtici, mai da ce frumoase sunteti! eu nu prea am poze cu burtica.
loreen, i-a niste biocrom sa vezi taiete de pofta de dulciuri.
da sincer, mincarea la popota e super buna, asa ca te inteleg, ai circumstante atenuante.
adina nu pierde nici un tren, ti-o spun din proprie experienta, nu se mai intoarce, ai curaj!!! daca iese bine, daca nu asta e! da la cum te stiu eu pe tine, sigur iese.important este sa iti placa si sa faci cu pasiune si e imposibil sa nu iasa.
nelia, olga, imi intariti convingerea ca un copil in colectivitate se dezvolta mai armonios. si la tot ce am citit pina acum, la aceeasi concluzie am ajuns.
Fran, am citit topicul cu MONTE. extrem de interesant. mi-ar place sa avem astfel de gradinite. unele din joculetze o sa le scriu pe niste cartonase si o sa exersez cu maica-mea. ca am ajuns la capatul puterilor. dupa ce ma intorc de la munte le fac program, pe zile si ore. pe bune.
olga tirziu, nu stiu daca tu observi dar ti-a prins bine serviciul!! bravo tie, si vad ca si baiatul e ok, excelenta decizie.
andutzy, nu am reusit sa vad poza cu burtica.
Aurasa spune:
Buna,
Am un moment de relache. Catalin e cu tati, de fapt a plecat la "serviciu". E asa de haios, are o punga de cadouri in manuta(in punga are un tricou si 2 ziare, puse desigur de el)si niste chei vechi, imi zice "Pa, mama", trage usa dupa el si o "incuie" cu cheile. Dupa 1 minut vine din hol cu tot cu "servieta" si "descuie" usa si zice "Data, mama"(Gata, mama). Si eu trebuie sa il intreb cum a fost, ca altfel se supara. "Mersul la serviciu" este jocul lui preferat, nu ma intrebati cum i-a venit ideea, ca nu stiu.
In rest, suntem bine. Eu sunt nervoasa ca mi s-au umflat picioarele si nu stiu de ce, ca nu am pus gura pe sarat. Burtica creste de zor, BB da din toate cele din dotare si in special imi piseazqa ficatul cu calcaiele ca uneori imi taie respiratia. De kg nu ma plang ca si asa aveam muuulte inainte de a ramane insarcinata. Acum nu am mai mult de 5 in plus de se m ira toata lumea.
Gata, a venit muncitoru' lu'mama si vrea la calculator.
Va pup,
Aurasa 
Alexandru 32+ si
Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2
Androix spune:
quote:
Originally posted by loreen
Cuscra m-ai spart cu explicatiile tale... daca tu chiar le crezi io una ma indoiesc...daca ai ambatz in chele slabesti si fara gumilastice pe matze...ca de abtinut sa io spui lu' muta'...io iau heritagele ala si mama ce ambitie am in mine pana ma dau jos din masina si ajung in birou...dau buna dimineatza si apoi intreb: azi ce mancam...la popota ce are de crapelnita?!" ( par eczample amu am crapat juma de cutie de raffaello) ...Vorba lu' Carmen Serban adio dieta ,am verigheta...
Io zic sa vorovesti cu Raduleasca sau cu Esca ca esti la sursa sa vezi ce-au facut de-au slabit....si-apoi zi si mie ca nu zic la nimeni...
Pai n-ar fi exclus sa fi apelat tot la metode de genul asta. Ce crezi tu?
Olga, pai de-asta mi-am si fixat termenul asta care mie acum mi se pare destul de indepartat. Adik sper ca pana atunci sa reusesc sa slabesc prin miscare, dar macar sa am in cap faptul ca mai exista o solutie. Inelul nu e pentru 200+, pentru astia e by pass-ul care e mult mai drastic, se indeparteaza o treime din intestinul subtire astfel ca nu se mai absoarbe in organism la fel de mult ca inainte. In acelasi timp nu se mai absorb nici nutrienti ceea ce e destul de nasol daca nu mananci ce trebuie poti chiar sa dai coltu'. In schimb inelul nu face nimic altceva decat sa-ti micsoreze volumul stomacului. Lucru pe care - nu in aceasi masura desigur dar oricum - l-as putea face si cu o dieta destul de lejera. Adik mancat orice in cantitati mici, baut lichide putin dar constant etc. In timp ajungi sa te saturi cu cantitati mult mai mici decat inainte si te minunezi si tu dar daca o iei in sens invers ajungi de unde ai plecat
Lucas, imi pare rau pentru tipul de la guerila. E trist, sa ne fereasca Dumnezeu de asa necaz.
Andra, io nu pot vedea poza cu burtica ta. Cica pagina e unavailable. pana la urma am vazut-o cautand "manual" printre albumele tale toate
Frumoasa burtica si mare. Eu la 13 saptamani nu aveam nik de aratat Chiar ieri am fost la service sa schimbam uleiul si cand ne intreaba cati km are masina a ramas uimit nenea ala ca aveam asa putini intr-un an de zile, noi pai daca nu am umblat ce sa facem... La care el: "pai daca pana acum n-ati umblat de-acum in colo ce-o sa faceti?" si a aratat asa cu capul catre mine. Pe mine m-a bufnit rasul pai ce sa facem de-acum, nu pricepeam ce vrea sa zica. Abia peste vreo 5 minute mi-am dat seama ca se referea la faptul ca o sa vina bb mic si o sa avem si mai putin timp de umblat. Nu am fost pe faza sa-i zicem ca mai avem unul si d-aia n-am avut timp de umblat, in viziunea lui
Ce fac copilasii bolnaviori? Cornelia, Tdi cine mai era? Ioana parca si Mogo era pe antibiotic. Nelia? Pupici la micuti sa se faca bine repede
Fi-miu e in culmea fericirii in berceni. Deja are un program fix in fiecare zi, dimineata mananca se joaca putin si daca nu-lk rapune somnul pleaca in parc unde alearga cat il tin picioarele si cand se intorc nu mai are energie decat sa se arunce singur in pat si sa adoarma. Masa de pranz o serveste dupa ce se trezeste. Ii place foarte mult acolo, dar noi ne topim pe picioare. Abia astept sa termin sesiunea, am o saptamana de concediu si vreau sa mergem la munte.
Hai ca fug la invatat, mai am doua zile si am primul si cel mai naspa examen, la Pretziosu'
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
andutzy spune:
Fetele, voi puteti sa vedeti poza mea cu burtica pusa aseara? Lucas zice ca nu o vede, dar nu e pusa privat, nu stiu de ce...
Doamne, Lucas, nu stiam nimic de baiatul ala, groaznic, eu tot ma mai minteam singura ca pneumonia asta nenorocita ii termina pe aia de la stae, mai ignoranti, care nu au grija de sanatatea lor si nu stiu ce e aia medic, spital, etc...Dar uite ca si in mijlocul Bucurestiului sunt victime...nu mai iesim din casa!
Andra
13+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)