Copiluti de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Christina, cool, daca e asa. Sa ma astept sa ajunga pictorita Am citit in lista aceea cu celebritati si se pare ca toata gasca de la Hollywood e stingace, deci si actoria se trece pe lista. Ba am citit ca si Bill Gates e stingaci, maaaaaiiiii, o sa fie bogata fiica-mea!!!

Fran, o sa vad mai tirziu cum sta cu ochii, care si cum e predominant, ca acum nu stiu cum sa observ asta.

Claudia, mult curaj si calm. Eu, cind vad ca Eva intrece masura la jucat cu nervii mei, o pun frumos la tv, pina ne calmam amindoua. Oricum, sintem aici pentru tine

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Intr-adevar, se vad mai bine acum falcutele lui Andrei Mi-e drag de el asa baietzel-barbatzel, dar imi placeau si buclele drept sa spun. Oscilez intre a ma bucura cum creste baiatul meu si a dori sa-l mai simt inca puiutz pufos. Nici la pupat nu prea mai sta ca inainte, nici noaptea nu se mai baga asa in mine, incepe sa-i placa independenta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Am marcat pe listuta de inceput fetele care s-au inscris la un moment dat in grupul nostru dar nu au mai scris de mai mult de un an. Banuiesc ca nu mai au timp, nu mai au curaj, nu mai au chef, sau au alte interese. Cred ca nu mai are rost sa plimb lista mai departe cu toate intrarile, daca nu sunt active in forum.

Asteptam semne de viata de la toate fetele din lista si care n-au mai scris. Vrem sa stim ca sunteti bine, voi si copilutii de mai-iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by gabitzam
Asteptam semne de viata de la toate fetele din lista si care n-au mai scris. Vrem sa stim ca sunteti bine, voi si copilutii de mai-iunie.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Danelutza, multam de semn, dar eu ma gandeam la fetele disparute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!

Mi-e greu sa ma reacomodez, am ratat o groaza de felicitari de aniversare, nastere, joburi...
Intai a fost PC-ul cu interminabilele instalari si reinstalari de windowsuri, naiba stie ce carcalaci o fi avut (printre care si-un gelu care se conecta la noi ori de cate ori voia muschiul lui), in fine acum e suprasecurizat...apoi ne-a lasat monitorul si uite asa mi-am pierdut curajul, cheful de a mai scrie.
Am lipsit o luna, am pierdut cam 3 capitole, am recuperat unul in care m-au intristat o gramada de vesti: degetelul Agatei (mi s-a strans stomacul citind, ceva asemanator a patit si Andreas, mai putin fractura, dar stiu cum e sa treci prin asta, sper ca e mai bine acum), manuta Mayei, piederea Corneliei in urma hotilor (pozele, da, si eu as face moarte de om pentru ele, eu am cateva de la intalnirea din C-ta, daca vrei ti le trimit), Anca cu pieredrea copilului prietenei sale, e cea mai grea pierdere, nici nu vreau sa-mi imaginez cat de greu ii este, Daniela si tu ai avut ceva trist in familie, imi pare rau, Nelia la fel...dar sunt si vesti bune, frumoase, optimiste: si daca-mi mai permiteti as vrea sa felicit mamicutele Cornelia, OlgaT (eu aveam notata ziua de 13 feb ca fiind nasterea ta???), Monu, Mstroie, Ioana sa aiba parte de sanatate si noroc sa-si vada visele implinite; Monu felicitari pentru micuta Iulia, sa-ti aduca numai bucurii; felicitari OlgaT pentru job, sper sa fie schimbarea mult asteptata din viata ta si sa mearga lucrurile pe fagasul dorit; Anca sa stapanesti masina sanataoasa si sa va duca in cat mai multe locuri care sa va bucure...multumesc Laura si Anca pentru telefon, dragute ca intotdeauna, Andra, Gabitza si tututror fetelor care au avut cate-un gand intrebator.
Felicitari Oana pentru excursie, sunt sigura ca va fi ceva de vis.
Mi-a placut poza Alyssei dormind, e mortala...

Altceva nu-mi amintesc

Despre noi...numai de bine

M-a speriat Gabita cu listuta si uite asa mi-am facut curaj sa apar pe scena , altfel poate o mai amanam...
Mai am de citit (ce bine ar fi daca as putea citi dormind sau in loc de vise), de vazut poze, de povestit...dar time is over, stiti si voi cum se manifesta animalutele cu mamicicle la pc.

Va pup si numai de bine sa fie!

Edit: Andra felicitari pentru baietel!!! Sa nu fii trista, vei fii o regina cu 3 barbati in casa, se vor bate pe favoruri...mai exista si sansa lui bb3?

Sanatate copilasilor bolnavi si mamicilor!

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza si eu scriu putzintel, dar citesc tot, n-am chef de scris
Aaa, uitam, sa-i fie de bine tunsoarea lui Andrei

Elisor ma bucur ca ai aparut pe ecranul computatorului

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Hai ca mai e putin si ma scoate Gabitza si pe mine de pe lista. Nu stiu, frate, cat e viata asta de agitata, dar nu mai apuc sa fac nimic.

Ma intreba cineva daca am spart Mallu' vineri seara. Ce-i drept, n-a fost rau, am stat pana s-a inchis, dar nu prea am avut curaj sa cumpar ca mi-era ca gasesc la urmatorul magazin ceva mai interesant. Dar am avut prilejul sa bag shopping la greu in urmatoarele 2 zile pentru ca sambata am fost la tara si am adus-o pe mama cu noi. Asa ca sambata seara, venind de la tara, am oprit in Carrefour Feeria (Gabitza, am constatat ca ai fost si tu, dar la ce mare de oameni era nu cred ca ne gaseam), iar duminica toata ziua am batut Oborul, Cocorul, Unirea, Mallul mare din nou (mai putin ca vineri pentru ca a fost si Mogo cu noi si nu prea ne-a lasat sa ne facm de cap). Una peste alta, m-am ales cu o gramada de lucruri, inclusiv palton si pantofi, ca astea erau prioritatile. E tare placut sa poti pleca (si cu ceva bani in buzunar) sa-ti mai iei gandul de la copil si casa; ma rog, a trebuit sa o luam si pe Ana cu noi din cand in cand ca barbatul avea de invatat, dar tot a fost bine.

A, sa nu uit, am pierdut-o pe Mogo in Carrefour la un moment dat. Am crezut ca murim de inima si mama si eu; mama cel putin credea ca ne-a urmarit careva si a rapit-o. O secunda a disparut dupa niste rafturi la raionul de haine si pana am ajuns eu acolo deja nu mai era. Am cautat-o peste tot, dar era groaznic pentru ca era aglomerat si nu se vedea mare lucru printre oameni. Pana la urma am dat anunt la casa si a adus-o un nene: o gasise la case, era fericita nevoie mare ca gasise gumele si bomboanele care stau pe rafturi chiar la iesire. Mi s-a facut rau cand m-am gandit ca putea iesi din hipermarket si apoi sa iasa in parcare sau mai stiu eu pe unde. Asa ca aveti mare grija cand mergeti cu copilasii dupa voi, mai ales ca acum nici nu stiu sa vorbeasca sa spuna cine sunt si nici nu sesizeaza usor ca nu mai e tata sau mama in zona.

Andra - felicitari pentru baietel! E bine si asa, ca vor fi parteneri de joaca si prieteni.

Cornelia - multa sanatate la familion si ai grija si de tine! Nici nu ma pot apropia de a intelege cum reusesti cu 2 copii mici (si neastamparati, daca pot adauga), serviciu, scoala. Pare ingrozitor de greu si mai ales pare ca nu mai are sfarit perioada asta zbuciumata. Dar timpul trece, copiii cresc si toate astea se vor transforma in amintiri placute.

Saryta - sunteti superbi cu totii. Daca la 2 copii incerc sa ma apropii cu imaginatia despre cum este, la 3 mintea mea refuza sa gandeasca. Cred ca sunteti intr-o agitatie continua, sincer te admir foarte mult ca faci fata.

Ralwka - multa sanatate micutei. Nici eu nu te pot ajuta ca Ana n-a avut astfel de probleme, parca Eric al Andreei.a a avut asa ceva sau visez eu?

Gabitza - sa-i fie de bine lui Andrei, ii sade tare bine. Si pe Ana a tuns-o fata bonei, asa, fara preaviz si ii sta mai bine decat cu latele pe care le avea pe spate.

Adriana - Ana nu a facut nicioadata febra de la vaccinuri, dar fiecare copilas reactioneaza diferit si conteaza si pentru ce e vaccinul, cred.

Nelia - cum se mai simte Agata? Am citit si eu cu degetelul si mi s-a incretit carnea pe mine. Cat despre intelepciunea ei, deja cuvintele de lauda sunt de prisos.

In rest suntem bine. Ana s-a insanatosit de tot, a inceput sa exploreze parcul cu bona, sta cu orele afara si cum vremea pare sa se imbunatateasca o vor tine tot asa. A invatat in schimb sa tipe sau, ma rog, stia si inainte, dar acuma aplica tactica imediat ce nu-i convine ceva. SI se mai si tranteste, cand este acasa se lateste toata pe covor sau gresie de imi vine sa o bat. SI evident face asta numai cand e cu noi; trebuie sa aplicam metoda ignoratului ca si-a luat-o in cap de tot. La capitolul progrese, nici vorba de performantele unora dintre ai vostri (numarat, colorat???), dar parca vorbeste mai mult (pe limba ei, desigur). Din pacate stimularea din partea noastra este minima cu viata asta agitata pe care o avem: seara venim lati si nu stim ce sa facem mai intai. Imi tot propun sa stau cu ea si sa facem lucruri interesante care sa-i stimuleze, dar mereu apare ceva care pare mai important. Si uite asa e un cerc vicios din care nu mai iesim. Ma bate gandul din ce in ce mai serios sa o dau la gradi din toamna, ca in nadejdea noastra ramane copilul de caruta.

Zilele astea am primit vesti despre proaspeti bebelusi: unul al unui fost coleg de facultate al barbatului, iar altul al unei foste colege de liceu (care a emigrat in Canada). Iar zilele astea sta sa nasca si nasa noastra de casatorie tot in Canada. In schimb am aflat si de un caz nefericit (gravidutele noastre sa nu citeasca): o prietena s-a dus sa faca ecografia 4D si dr a constatat cu stupoare ca bb era mort de o luna. Nu pot sa imi inchipui ce a trait in clipa aceea.

Gata, inapoi la munca. Eu tot sper sa ma intorc la normal acum ca am terminat si cu mutatul si a plecat si mama. Ar fi si cazul ca nu mai e de trait in agitatia si goana asta continue. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua ...

Geaba mai imi cer scuze ca nu am timp ca tot nu pot schimba nimic...dar am vrut sa punctez doua chestii...

Andra felicitari sincere pentru baiatel...las ca-i bine si doua frati...o sa fii altfel de soacra decat a ta...ai de unde sa inventi cum sa nu fii...

Oana C Bianca este lateralizata...de mica a fost asa...nu am intervenit cu nimic in evolutia ei ...pe la 3 ani am dus la un psiholog in care am mare incredere hartii scrise de ea,iar ulterior am dus-o pe ea si m-a sfatuit sa las copilul asa ca este stangace veritabila si nu merita efortul de a schimba....au emisferele altfel structurate...
Acuma este in clasa 4 si scrie foarte bine cu stanga,chiar frumos,are si rapiditate in scris...nu este axata pe real,mai mult latura umana o pasioneaza ...
Taie mai greu cu cutitul si din vina mea ca nu am aprofundat problema in schimb restul tot il face cu stanga...

Ioana iti spun eu cum te simti cand ai o sarcina de o luna pietrificata in uter,cu o placenta car eemite semnale ca exista o sarcina ...cu un chiuretaj dublu si o gramada de vise spulberate...

Gabitza prezent

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Ia la ele cum stateau si nu ziceau nimic
Trebuia sa va zic ca dupa 3 luni de nescris va scot din lista Poate isi faceau mai multe curaj.

Mergi la inceput