Copiluti de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

offf repede printre picaturi.

Ralwka, Eric al Andreei.a a avut aceasta problema cand era micut de tot dar de rezolvat tot la gr. alexandrescu s-a rezolvat. I-au scos unghiutele cu totul si pana acum cred ca i-au crescut la loc. Nu s-au mai incarnat o singura data parca se mai inrosise la un colt dar s-a rezolvat de la sine in cateva zile.

Pup fetele toate si copilasii, ma duc sa ma pun cu brta pe carte. Mai am 3 examene: 2 naspa si unul mai usurel. Pana acum le-am luat pe toate pe care le-am dat. Maine imi iau si eu copilul acasa in sfarsit, sunt in culmea exazului si abia astept sa treaca timpul mai repede.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Prezent!
mi-am mai adunat putin mintzile pe acasa, deci pot sa ma laud ca nu mai sunt chiar asa tare dusa cu sorcova! Pitika e mult mai cuminte de ieri, daca nu s-ar culca mai nou tot la 2 noaptea iar la sa 6.30 miorlaie deja pentru lapte ar fi si mai bine!
Ioi, sa va povestesc ceva de ras...(sotzer o sa ia pentru asta), aseara m-a amenintat ca in week-end cumparam masina si o sa trebuiasca sa conduc eu s-o aducem acasa (solutia propusa de mine nu i-a placut: adica sa conduca pe a lui 100m si sa traga pe dreapta, merge pe jos si-o ia pe asta noua ptr 200m, se intoarce la a lui si mai face 200 si tot asa pana acasa!...)....no, de stres toata noaptea am visat condus pe contrasens sau fara frane sau ca nu ajungeam la pedale si trebuia sa le manevrez cu mana si ieseam de pe drum...offf, m-am trezit de cateva ori speriata si dupa ce adormeam la loc tot aia visam....
Gata, ma duc la treaba, sper sa revin mai tarziu cand doarme atomica.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Ajung si eu sa fac prezenta. Ieri am fost la urgenta la ortopedie cu bia dat faptului ca au dansat copiii mei probabil mai altfel si bia nu stiu ce a patit dar... va spun finalul - are entorsa de gamba dar nu are piciorul in gips.
Asa ca nu ne plictisim
De raceala amigdalita sper eu ca am scapat.
Eu nu prea scriu de problemele copilasilor in acele momente nu stiu de ce probabil sunt stresata dar dupa da sau cel putin dupa ce se mai amelioreaza un pic.

Andra felicitari pt al doilea baietel!!!

OanaC - ce fain ca se organizeaza la voi asa ceva.

Fetele urmariti la forum psiho exercitiile care se fac pt copilasii specifice varstelor? eu am inceput sa citesc.Ah si inca ceva mi am luat cartea aia montessori si cand am timp rasfoiesc cate putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si eu, am intrat doar sa fac prezenta si s-o felicit pe Andutzy pentru baietel!
Am citit cam tot ce-ati scris...dar n-am dispozitia sa posez acum.

Pupici si-o zi buna tuturor, pitici, mamici, burtici, tatici

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu am citit, dar nu am timp sa si raspund. Voiam sa va spun numai ca sintem bine, in sfirsit, mai am emotii pentru miine, ca nu stiu cum arata degetelul pe sub bandaj... Tudora nu a luat virusul stomacal si sint superfericita. Si ar mai fi o problema, sotul s-a trezit virusat de dimineata, cu gitul dureros si stranuturi, sper sa nu luam si noi, ca ma duuuuc... si nu ma mai intorc.

Andutzy, felicitari pentru baietel!
Elisor, bine ai revenit!
Saryta, am vazut pozele! Nu pot sa-ti spun decit ca esti tare, eu nu ma incumet la trei, desi ma tot preseaza sotul sa-i dau un raspuns, de cite ori ne e greu ii tot zic uite, vezi, nu mai facem inca unul, nu-i asa? Ca e greu, ca nu stiu ce... si tot astept de la el sa spuna da, ai dreptate... dar nu, el se mobilizeaza imediat si imi arata ca nu e chiar atit de greu, ca daca vrem, se poate... Asa ca, felicitari voua, parinti curajosi! Iar tu arati nepermis de bine dupa trei nasteri si cu tei ploduti agatati de tine... cum reusesti!?!
Androix, bafta la examene! Eu am astazi...

Gata, fug inapoi la invatat. Sa-mi tineti pumnii, ca am examen greu diseara. Ieri am facut tot la test, sint tare multumita.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Androix bafta si la ce-a mai ramas din sesiune! Pe jumate stiu cum iti e, in anul 3 l-am avut pe Andreas cum esti tu cu Filip acum, partea frumoasa la tine e ca are cine se ocupa de el, partea care nu o stiu e cea cu burtica nr.2. Trece, copiii cresc, tu termini si uite ce frumos ajungeti in cls.I si o iei de la capat

Mercedes of, mititica! O mai doare? In cat timp v-a spus ca se vindeca? sa treaca cat mai repede.

Teddy imi plac solutiile tale de scarpinat ceafa cu piciorul, pe mine m-au amuzat, nu stiu sotzerul tau...dar se pare ca constinta ta te-a rasplatit pe masura

Gabitza s-a implnit tare frumos strengarul tau, are niste falcute, cu ce il cresti? Sau stii vreo metoda miraculoasa de mancat? Bianca cand nu vrea sa manance imi spune "ade" (arde) si cu asta ori alerg dupa ea ori renunt. Parca e mai blond Andrei de cum il stiam sau i se deschide parul...mi-au placut pozele.

Bianca desi e pasionata de moda pana-n varful destelor nu renunta nici la concurenta cu porcii. Toate baltile trebuie sa le inspecteze, am adoptat tactica nesimtirii si o las sa faca ce vrea altfel...n-ati vrea sa fiti in preajma noastra, are un tignal de-mi vine s-o las pe partea cealalta a strazii si sa zic ca nu-i a mea.
Azi a intrecut orice masura a bunului simt si dupa ce ca s-a facut ca o scrofita tot ea cu gura mare si lacrimi de crocodil, i-a uitati www.dropshots.com/day.php?userid=208428&cdate=20070207&ctime=154856" target="_blank"> aici (inteleg de ce fug toti pretendentii de ea)
Si ai vostri sunt la fel afara?

Eli, Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Elisor, ce bine sa te vedem din nou! Speram ca e acum sa nu mai dispari din peisaj...macar da preaviz!

Ioana, cred ca ai inghetat de frica sa o pierzi pe Mogo in haosul din Carrefour. Nici nu vreau sa-mi imaginez! Cred ca ar fi o idee buna sa le facem copiilor ecusoane cu datele de contact si sa le atarnam de gat cand iesim in aglomeratie!
Nu mai pui si tu poze sa o vedem, mai ales cu noua freza.... sunteti scumpe la vedere bag seama!

Androix, sa inveti cu spor!

Mercedes, refacere rapida pt Bia!

Azi vroiam sa ma duc si eu la cosmetica sa ma pregatesc pt. controlul de 6 saptamani si cand colo m-am programat abia sambata la ora 17.00 ca pana atunci nu mai era nici o ora libera! Chiar asha... nu credeam!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Nelia iti spun bafta si iti tin pumnii, si-asa nu am nimic de facut la noapte cand e seara la voi
Stai departe de coleg daca zici ca-i racit, sanatate!

Mergi la inceput

Apropos de pierdut copilul, am si eu scenarii in cap sa dau si la altii, pe la inceputurile mersului ne-a disparut de langa noi in Brico cand, (vina noastra, niciodata a lor) am uitat ca suntem cu copil la purtator si ne certam ce perdea sa cumparam. Ne-am speriat amandoi, numai la gandul ce stocuri de materiale au atarnate pe sus mi se facea rau. Dar...nu ne-am invatat lectia.

Si ar mai fi faza cu incuiatul usii, a invatat sa deschida usa si intr-o zi simteam ca vine frig cand ma uit, cupilu' curios mai avea putin pana la scari, instantaneu mi s-a oprit inima imaginandu-mi ce se intampla daca ajungeam o secunda mai tarziu.

Flore buna ideea ta, eu mai practic cu numele pe hainute, stii ca sunt unele care au eticheta speciala pantru asta.
N-am mai fost timp de preaviz

Ioana strasnica sperietura! Mai ai de-un pahar de sampanie si pentru mine? Asa de...casa noua! Sa va bucurati in ea si sa va mearga mai bine decat v-a fost in precedenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

pitika mea doarme dupa ce a tras cateva concerte de ragete pe strada, daca cumva mai era cineva prin zona care n-o stie..., io ma relaxez crapand o ciocolata si niste migdale, deh, sunt la dieta (si mi-e o foame!)!
Vazut poze! Elisor, m-am shokat! Trebuie sa recunosc ca a mea nu face asa, acu' ce-i drept nici n-a avut ocazia ca n-avem baltzi la indemana, altfel sigur s-ar balaci si ea pana la urechi. In parc se umple de noroi, daca o iau de unde n-are voie se pune pe urlat si trantit pe jos, atunci ma enervez s-o iau pe sus de geaca sau de ce apuc si o duc acasa, poate invatza cumva lectia ca daca vrea sa stea la joaca tre sa asculte.
Gabitza, am vazut un "Gabitz" tuns, tare mumos!
Sarita, doamne ce curaj...3 copii! sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti tare!
Danelutza, hai...chiar asa lene ti-e de nu ne zici nik?
Florentina, buna idee cu placutza de gat! Pupam Maya mofturoasa la mancare, imi pare rau ca a avut iar probleme.
Nelia, succes la examen! si vesti superbune maine cu degetzelul buclucas!
Ioana, cred ca as fi crapat de inima s-o fi pierdut pe pitika, doamne, bine ca ati gasit-o repede!
Cuscra Olga, voi cum sunteti? sper ca n-ati ajuns la spital!
Loreen, da' ce faci mama de n-ai vreme, te-ai apucat si tu de organizare?
No, apropo de organizarea mea, n-a mai ramas mare lucru din ea insa ceva se vede: desi spal cat pentru tot cartierul nu mai am rufe de calcat, tin sandramaua la indemana si le calc imediat ce se usuca... macar de o grija am scapat, sincer ma stresa teribil sa le vad gramada si cu cat erau mai multe cu atat mai putin chef aveam de ele.

Album Alyssa

Mergi la inceput