Copiluti de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 22
crissu spune:
Andra felicitari pentru baietel, eram aproape sigura ca asa va fi, am avut o prezimtire in ceea ce te priveste. Sotul e fericit?
Sanatate Iuliei sa se faca bine degetelul.
Tdi mi s-a intamplat si mie faze din astea si m-am simtit groaznic. Nu stiu ce sa zic ca am impresia ca uneori nu ma intelege nimeni.
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
gabitzam spune:
A fost Andrei cu taica-su la frizerie in cartier si l-a scurtat de buclele de fetita
Nu am fost cu ei ca oricum nu se uita la mine daca e cu taica-su, si nici nu ma simt prea grozav, ma incearca o raceala. Mi-a zis Costi ca a tipat rau de tot, chiar de cand a intrat in frizerie si le-a vazut pe frizerite in halate albe. L-a tuns la foc automat, nu l-a luat chiar la linie dar e ok, dar nu-i mai intra parul in ochi. Are asa o fata de baietel, din ce in ce se duc fetisoarele lui de bebe.
Uitati aici un www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20070206" target="_blank">Andrei tunsulica, putin cam botos
Cand a ajuns acasa m-a luat de gat si m-a pupat si m-a strans tare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
saryta spune:
Buna seara, nu am mai intrat de multisor pe la voi, dar tre sa ma credeti ... cele 3 iedute imi ocupa tot timpul. Daca nu vrea Andra sa o ajut la teme, e Sara care vrea papa sau vrea sau vrea afara si apoi vrea si Antonia tzitzica sau vrea alintata ... si uite asa trec orele si zilele noastre.
Sara a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine intelege aproape tot si uite asa are mama fata mare.Face kaka la olita ... in schimb pipi face pe parchet(spune ca vrea pipi, dar nu la olita...fuge cand o pun si face jos apoi).
De mancat mananca orice, dimineata primele cuvinte sunt: mama papa - manana(banana).
Multi pupici si multa sanatate.

Mai vb.Pa.
Aveti aici niste poze de la petrecerea Antoniei de sambata poze
Mariana -
de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
varsta Antonia
Cloreta spune:
Andra, felicitari pentru baietel!
Crisuu, tinerica, tinerica!:))
Sanatate puilor si mamicilor!
Gabitza, tare frumusel Andrei tunsulica
Are trasaturi frumoase, nasul fin, gura frumos conturata, mai, mai ce baiet.
Pozele mele
gabitzam spune:
Saryta, mandra tre' sa fii cu trei fete asa ca ale tale
Te admir, am vazut si pozele, esti frumoasa foc.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Florentina G spune:
Andra, felicitari pentru baietel!
Chiar daca acum esti un pic dezamagita o sa vezi ca mai tarziu nici nu o sa-ti poti imagina viata fara doi baieti! Dragos va avea un tovaras de joaca si un prieten de nadejde cand va fi mai mare!
Gabitza, e frumos rau Andrei...ai un adevarat cavaler tu acolo! Parca ii ies falcutele si mai mult in evidentza! Pupici multi de la noi!
Ralwca, imi pare rau ca ai probleme cu Iulia. Si Patick a facut panaritiu la degetele prima oara cand i-am taiat unghiile.I-am dat cu baneocin pudra si i-a trecut... sper sa nu reapara. Din pacate nu cunosc nici un loc pe care sa ti-l recomand.. va tin doar pumnii sa scapati repede si pentru totdeauna de problema asta.
Oana, si eu am facut exact ca tine...mai intai m-am alarmat cand am observat ca Maya foloseste mana stanga mult mai des decat dreapta, apoi cand am citit ca nu este asa de rau sa fi stangaci nu mi-am mai facut probleme. Oricum e mult prea devreme sa ne dam seama cred!
pentru Eva de la Maya... o sa pun niste poze sa vezi de ce! ![]()
Teddy, mereu ma gandesc cum faci fatza singura atator provocari. Nu-ti face probleme ca noi stim ca esti o mama si o sotie buna, e normal sa rabufnesti din cand in cand mai ales dupa ce ai trecut prin atatea! Si chiar daca tu crezi ca sotzul e destul de solicitat cu alte probleme decat cele casnice eu zic ca nu e chiar asha... lasa-l sa se implice mai mult, ai si tu nevoie macar de o jumatate de ora de liniste, sa faci ceva numai pentru tine!
Noi suntem bine, Maya a trecut peste un alt episod de enterocolita si o tura de antibiotic, acum ma chinui sa-i dau sa manance... bineinteles ca pofta nu prea are.
Azi a fost tare agitata.. m-a obosit rau, nu i-am intrat cu nimic in voie. Am reusit sa-i descarc Cenusareasa de pe DC++ si nu a avut rabdare sa se uite, ea care vedea cate trei filmulete Baby Enstein o data! Cred ca ii ies maselute ca mi-a spus de cateva ori "doae dintii", isi baga degetul in gura si se vaita "au, au".
Azi am surprins-o numarand pana la cinci in engleza. Iar cand o intreb cum spune la ochi, nas si gura in engleza imi raspunde imediat fara sa se incurce. Toate astea le-a invatat de la baby Enstein. De numarat cred totusi ca a fost o nimereala ca in romaneste le mai incurca... dar ii si iese din cand in cand!
Fug acum ca ma striga... a spus ca doarme cu buni in seara asta dar s-a razgandit se pare!
Va pup!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
crissu spune:
Gabitza frumos rau Andreiu...ce l-a schimbat tunsoarea.
Si Iulia plange daca incerci sa o tunzi...eu i-am taiat bretonul si a varsat lacrimi de crocodil si tunsoarea a iesit straba-dreapta pe alocuri cu ondulatii. ![]()
Saryta frumoase fetele iar cea mica si grasuna fara cuvinte.....atat m-am mirat de falcutele ei si de cutele de la maini. Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Am cumparat de la Metro niste rodii si vreau sa zic ca Iulia a fost incantata......ea care nu mananca decat portocale si mere.
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
blackpanterro spune:
BUna fetele,
Andra, felicitari pt baietel!!!
Cuscra, nu conteaza daca Eva e stangace, nu te ingrijora.Ma bucur ca ii place sa deseneze.Lui Aidan daca ii dau carioci picteaza pe orice numai pe hartie nu asa ca mai asteptam.Iti trimit pm cu numaru nou de tel.
Maine merem la dr pt vaccinurile de 18 luni....nu stiu cum va fi, sper sa fie bine, la voi cum a fost, a facut vreun copilas febra sau alte simptome urate in urma vaccinurilor?
Aidan a avut febra numai cand a fost bebe mic, de atunci insa nu a mai avut nimic la nici un vaccin.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Oana C spune:
Adriana, noi am facut toate vaccinurile cind a fost nevoie, iar Eva nu a avut nici o reactie nasoala, in afara de putin rosu in jurul intepaturii sau locul putin umflat. Da-i niste Tylenol cu vreo jumatate de ora inainte de a ajunge la dr, ca sa ii mai ia putin din durere. Asa am facut cu Eva de fiecare data.
Oricum, acum chiar daca vrem sa ii punem stamplia pe mina (la sfirsitul grupurilor de joaca) nu vrea deloc. Cred ca am traumatizat-o cu atitea intepaturi si controale medicale.
Gabitza, ai un baietel superb!!! E foarte, foarte frumos, ce mai, gagiu e de mic!!! Am vazut pozele si tunsura e faina de tot!!!
Andra, felicitari pentru baietelul din burtica!!! Eu cred ca e mai bine ca e tot baiat, ca o sa se joace mai mult impreuna. Noi, daca ne hotarim sa il facem pe al doilea, vrem ca sa fie tot fetita, sa fie prietene si sa aibe cam aceleasi preocupari. Sa fie sanatos, iar voi sa fiti fericiti (soacra cu 2 nurori)!!! ![]()
Flori, ma tot uit dupa poze. Hai, pune-le mai repede, ca nu mai am rabdare! ![]()
Tdi, gind la gind cu "bucurie"
Nu esti singura, daca te consoleaza cu ceva. Abia astept sa o trimit la daycare, ca mi-au amortit creierii, nu stiu ce sa mai fac cu Eva acasa. Da' Noddy nu aveti la teveu?
ca asta-i favoritul fiica-mii! Cum se trezeste, asta spune "Mami, Noddy, mote" (remote, adica sa ii deschid teveul). Las' ca se desteapta si o sa invete ele la gradinita si la scoala, ca au invatat destule de la noi, pina acum.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Eu am inscris-o pe Eva la Gymboree pt 5 saptamini (nivelul 4, pt virsta ei). Am fost saptamina trecuta la o clasa de incercare, gratuita, si a fost fff entuziasmata, asa ca am bagat mina in pusculita si i-am platit pt 1 luna.
Parca nu ma mai simt asa de rau aici, ca am mai gasit citeva grupuri de joaca si de muzica pt copilasi.
M-am pus pe sapaturi mai adinci, asa ca am descoperit ceea ce ar fi trebuit sa facem de citeva luni, de cind ne-am mutat. Da'i ok si acum; mai bine mai tirziu decit niciodata.
Miine, miercuri, pleaca soacra-mea. Bine pentru mine, rau pentru Eva, ca s-au facut prietene la catarama.
Pt mine e bine, ca de cind a venit vrea mincare incontinuu, iar eu m-am ingrasat puternic in numai 2 saptamini!!! Numai azi am facut de mincare ciorba de ham si piept de pui cu cartofi, la cuptor (si asta doar pentru cina)
De cind se trezeste, pina dupa-amiaza numai asta stie "ce mincam la cina?" M-am umflat ca balena, nu mai pot!!! In fiecare seara, de 2 saptamini, am bobinat o gramada 
Oricum, m-a ajutat, ca a stat cu Eva, iar eu mi-am mai relaxat creierii putin. A mai pus si vasele in dishwasher, a mai strins pe ici pe colo, ce mai, peste asteptari! O sa fie cam greu pentru Eva, dar se obisnuieste ea, iar daca ne mutam inapoi in Florida, o sa stea cu bunica-sa full time! 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva