Copiluti de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 21
gabitzam spune:
Cornelia, din pacate nu-ti putem transmite decat ganduri bune! Si sa stam aici ca un umar virtual pe care sa plangi daca simti nevoia! Nu-ti face probleme ca te plangi la noi, de asta suntem aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
fran spune:
Buna !
Andra-hai, te-ai intors de la eco? Ca am tinut pumnii stransi-stransi...
Cornelia-hai, mey, uite ce soare e afara, cum sa ai depresii pe o vreme ca asta
Cum sa te muti in oras? Ca inteleg ca stati la curte langa parintii tai.
Oana-Iepu' e clar dreptace, exact ce zici tu ca face Eva cu stanga ea face cu dreapta. Eu am fost stangace "incrucisata"-adica foloseam mana stanga, DAR ochiul drept e cel cu care vad mai bine. La mine e fost simplu de depistat ochiul pt. ca sunt mioapa si la dreptul am dioptrii mai putine
La copii, pt. a vedea ochiul "predominant" se folosesc ocheane, lunete etc-chestii prin care trebuie sa se uite cu un singur ochi si se urmareste cu care prefera. De obicei, cei care folosesc stanga dar au ochiul drept "preferat"-cazul meu- ajung sa scrie cu dreapta pana la urma. Ceea ce mie mi s-a si intamplat prin clasa a doua- a treia, fara sa ma oblige nimeni. Am citit pe undeva o explicatie cum ca e vorba de unghiul sub care iti inclini capul ca sa folosesti mai mult ochiul drept dar mana stanga, si care e destul de incomod pentru muschii de la gat. De aici apare si schimbarea spontana a mainii folosite la scris. Eu fac in continuare diverse chestii cu stanga- tai paine, tai cu foarfeca, calc etc-dar de scris scriu numai cu dreapta.
Eu stiu ca e bine sa lasi copilul in legea lui, sa foloseasca ce mana vrea, dar daca observi ca totusi nu foloseste aproape deloc una dintre maini sa incerci sa-i propui activitati care sa-i creasca dexteritatea si la cealalta mana-de ex. legat sireturi, inchis nasturi etc.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
patriciaRO spune:
Micky, vazut filmulet... Mai ce scumpa poate fi cum canta ea Ghita si cum zice multumesc.. Pup la ea!
Cornelia, te pup si te imbratisez si suntem alaturi de tine.. Sper sa-ti treaca !
Pifosul meu este un scump, sta mai langa mine tot timpul si invata din mers niste lucruri. Ieri seara imi adusese prospul de baie si se dusese langa usa de la baie. Vroia sa intre la dus. Am ramas masca...
Si multe faze de raman asa.. ca nu stiu de unde le invata!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Nelia, m-am speriat cand ai scris ce i s-a intamplat puiutei. Of Mititica. Doamne fereste se putea intampla si mai grav.. Offf. Sa se faca bine repede...
Beatrice, mami de
Alex pifos
Tdi spune:
Ciao...hop si noi cu prezentza!![]()
Beatrice, chiar ma intrebam de ce nu mai scrii, am zis ca poate ati plecat in vreo excursie. si Aly cand ne aude vorbind de baie se prezinta la cada si-si da jos hainele
.
Cornelia, imi pare rau ca nu esti in apele tale, gandeste-te ca e doar o perioada mai grea si o sa treaca si asta, pana atunci plange-te cat vrei ca noi suntem aici si pentru asta!
Ieri am fost turbata de nervi, i-am si tras cateva palme pe strada la biata pitika pentru ca efectiv m-a scos din mintzi
, azi in schimb ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca un ghemoroc nevinovat m-a putut duce in asa hal
...am vrut sa intru si sa va spun ca sunt o mama jalnica si n-am ce cauta aici cu voi
...ma simteam oribila, un monstru! pana la urma m-am calmat, stiu ca toate se trag de la oboseala si rutina, faptul ca de mai bine de 2 ani stau in casa fara perspective, fara odihna, fara nici un ajutor, doar sotul saracul ma ajuta cat poate dar e la limita si el...copilul asta ne baga in pamant! o sa va scriu ce face intr-o zi sa va convingeti...
ma duc ca s-a plictisit de Teletubbies si acum iar goleste frigiderul!
Album Alyssa
andutzy spune:
Sar'na de pumni tinuti.
fac tot un baietel, Aurasa, ma aliniez soacrelor cu 2 nurori! Bebe e bine, IR-urile insa putin marite, Iosup crede ca de la oboseala. Revin cu amanunte cand venim de afara! Pup!
Andra
13+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gabitzam spune:
Fetele, Ralwka are o problema, dar nu poate intra sa scrie ca i se tot reseteaza calculatorul. Iulia face iar panaritiu la unghiuta, a mai facut si asta vara de i-au scos unghiuta. NU vrea sa ajunga iar la Grigore Alexandrescu. Intreaba daca stie cineva vrun centru medical privat unde s-ar putea duce cu Iulia, unde sa aiba si chirurgie infantila, sa o rezolve cu manutza.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Aurasa spune:
Andra, felicitari pentru baietel!!! Lasa ca si baietii sunt buni. Si mie mi-a zis dr. ca IR -urile pot fi marite de la oboseala si intr-adevar avusesem o perioada foarte stressata. Incearca sa te odihnesti cand doarme Dragoshel si vei vedea ca totl revine la normal.
Gabita - chiar ma intrebam zilele trecute de ce nu ma mai intalnesc cu Ralwca. De obicei noi ne intalnim cand iesim cu copiii la plimbare ca stam la cateva blocuri distanta.
Hai ca ma duc ca baiatul si-a dat pampersul jos si a facut un mare pipi pe hol (de fapt, nu Catalin, "cuco" e raspunzator de toate
)
Pupici
Aurasa 
Alexandru 33+ si
Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2
onixone spune:
chrisdun: multumesc pt raspuns: deja bunica ia ARICEPT si nu mai stiu ce pe langa.Ideal da...ar fi sa stea cu mama dar...stii cum e cu batranii, acum vor ceva acum vor altceva(mai ales in situatia ei cu pierderile de memorie.Trebuie sa luam si partea vesela(dca pot sa spun asa) a lucrurilor.Eu de cate ori o vad pe bunii tot mai fac misto de ea cu facultatea cand aduce ea vorba ca sa o scot din starea asta.Cat am stat o saptamana in rom ma tot intreba a cui e copilul asta mic...al ei?Si ii raspundeam:ai vrea tu la varsta asta sa faci copii...si isi revenea intr-o secunda spunand ca stie ca Alex e al meu.Ce sa mai spun...e greu una peste alta.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
Tdi spune:
Andra, felicitari pentru baietzel!
Gabitza, nu pot sa-ti dau nici un sfat pentru Ralwka, doar sa-i doresc multa sanatate la micutza Iulia!
Album Alyssa