Copiluti de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
andutzy spune:
nelia,Doamne ajuta a fiti bine cu totii, si fetitele si voi, ca tare ati mai patimit! Esti o mamica tare de la care toate avem cate ceva de invatat! Aveti grija de voi si sa speram ca sirul belelelor se incheie aici!
Andra
13+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
Parca in week-end sunt vestile cele mai rele. Mi-e si frica sa mai deschid calculatorul.
OlgaT-sper ca sunteti pe drumul cel bun. Cine a stat cu Tony cat a fost bolnav daca tu ai fost la servici?
Nelia-nici nu am putut sa citesc pana la capat mesajul tau cand povesteai de ce i-au facut Agatei la doctor. Si mititica sa se lupte acum si cu viroza asta. Sanatate multa, multa!
andutzy-citisem intr-o carte de aici ca unii copii incep la varsta asta sa nu mai doarma la pranz si, in general sa doarma mai putin. S-ar putea ca Dragos sa fie unul dintre ei. Nepoata mea, de la 2 ani nu a mai vrut sub nici o forma sa doarma la pranz. Imi pare rau ca te simti atat de rau. Dar o sa treaca curand.
Mercedes-imi pare rau dar mi-a scapat cred mesajul tau in care spuneai ca Bianca nu se simte bine. Ce are? Sanatate multa!
Laura-sanatate si voua.
Eu ma chinui cu o raceala de 3 saptamani si nu-mi trece nicicum, desi am luat si antibiotic. Parca asa mult si des nu am mai fost racita de nici nu mi-aduc aminte cand. Si Maya este si ea mucioasa de o saptamana si nu prea doarme noaptea, dar Slava Domnului, noi suntem bine pe langa multi dintre puiutii vostri. Sa speram ca saptamana viitoare va fi una mai buna.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
gabitzam spune:
Mai fetelor, e luni spre pranz, ia treceti la apel sa vad care misca pe aici! ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mickyyy spune:
Neata
Hai sa sparg eu gheata pe-aici, chit ca nu prea am timp de forum...da' nici chef de munca.
Nelia, am citit patania cu poarta, iti tin pumnii sa fie totul ok joi la control. Ai 2 fete exceptionale
.
monu, si eu am avut aceleasi probleme cu operatia, la mine dupa vreo saptamana (timp in care s-a tot umflat si invinetit) a rabufnit si-a inceput sa curga sange. Stiu ca dr. mi-a dat un antibiotic (cred ca zinat) si in rest nimic medicamentos (alaptam), doar vizite zilnice la spital pentru curatat operatia. Vezi ca si la naterea pe glob mai e un subiect asemanator de discutie, n-am ce sfaturi sa-ti dau decat rabdare....va trece. Si daca se agraveaza, neaparat fuga la medic, nu e de gluma (poti face infectie si atunci chiar ca e de rau). Nu vreau sa te sperii, stiu ca ti-e greu acum si ultimul lucru pe care ai chef sas-l faci e sa te plimbi pe la spital, dar nu neglija problema. Pupici la fetite si sanatate multa! 
crissu, admirat pozele, asa un dor de munte si zapada mi s-a facut.......
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
monu spune:
Prezent!
sunt in zona! acum dorm amandoua. am mare noroc ca dupa-amiaza prind cateva ore de liniste pentru ca au program de somn. dar sincer e greu. haos! inca sunt in cautare de bona.
Alexia creste, e cuminte in limitele episoadelor de fitze. Bb creste mare si nu mai arata a pui de complex.
Cred ca atinge imediat 3 kg

Eu inca ma stresez cu operatia, Mickyyy multumesc pentru raspuns. Daca maine nu arata mai bine ma duc la dr. sa ma vada ca prin telefon....
Am si eu o intrebare - vreau sa ii cumpar la pitica balansoar sa stea cu noi in camera cand e treaza. Care sunt mai bune? si Merge sa o pun in balansoar asa de mica la 3 kg?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
crissu spune:
Gabitzam prezent la apel. ![]()
Monu ai grija cu operatia ca nu e de gluma asa cum ti-a zis si Mickyy. Nici la mine nu arata prea bine ca firele nu au fost tocmai pe placul pielii mele dar cel putin nu a facut infectie.
Mickyy pai daca tot nu ai chef de munca eu as mai da o tura pe la munte dar.......asa cum ziceam cred ca asta mi-a fost iesirea pe anul asta. Offffff.... Oricum sotul face misto de mine si zice ca iesirile mele in ultimii doi ani au fost la medicul ginecolog. Marfa nu? 

Cloreta nu ma deranjeaza intrebarea. Am 25 de ani de fapt mai am putin si fac 26. Tanara si nelinistita nu? Numai ca O sa-mi manance copii tineretea.....glumeam.![]()
Nelia ai grija de Agata sa se faca bine si imi pare tare rau de ce s-a intamplat, cand vine una rea parca vin toate cu ghinion. Cat despre poarta cu pricina acum e in zadar dar macar sa nu o mai pateasca si altii copii.Pupam fetele dulci.
Andutzy la Iulia Peritolul si-a facut efectul. A avut si ea vreo doua zile cu sculat in tipete atat ziua cat si noaptea. Trebuie sa iasa caninii si are gingia foarte inflamata dar deocamdata ii asteptam de vreo 3 saptamani si nimic. Poate ca a visat urat.
Revin.
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
Tdi spune:
Prezent si noi...
m-am intristat sa citesc iar de probleme, offf, ia luati un sac cu sanatate de aici ca sa va faceti bine! (am scris si ieri un mesaj lung si mi-a inchis pitik calculatorul
).
Monu, noi i-am luat la pitika la 2 luni dar am vazut pe aici ca se foloseste si la nou-nascuti, de fapt scria pe el 0-9 luni. e foarte practic ca are manere si poti sa-l cari dupa tine ca o sacosa
...noi am luat Fopapedretti ca avea si bara de jucarii atasata, totusi pareau mai robuste/comode cele de la Chicco insa nu aveau jucarii.
Crissu, ce tanara esti!
...si 2 copii, deci si curajoasa pe deasupra
Andutzy, poate ii ies masele, ceva...io zic sa-i dai ceva usor de calmat (poti sa-i dai paracetamol sau ibuprofen - astea-s subst. active ca nu cunosc denumirile sub care se vand in RO) chiar daca nu are alte simptome, Peritolul mi se pare o solutie cam drastica.
Alyssa nu prea doarme de cand e
...pana la urma l-am intrebat pe pediatru si a zis ca daca am incercat s-o educam in mod corect la somn sau cu ceaiuri calmante (gen musetel, tei) si nu avem rezultate atunci putem sa-i dam pentru scurt timp Nopron (sirop contra alergiilor, o fi echivalentul Peritolului)...ne-am tot gandit si nu i-am mai dat, am zis ca ii mai dam o sansa pana ies si maselele si stam cu educatia pe ea...din fericire s-a mai imbunatatit situatia, in sensul ca nu-i mai schimb pampersul la 4-5 dimineata ca nu mai cere.
va las ca urla!
Album Alyssa
gabitzam spune:
Monu, eu am avut balansoar de la Barza, l-am pus pe Andrei in el de la 3 saptamani. Se intindea complet la orizontala si statea toata ziua in el, si cand era treaz si cand dormea. Cred ca pina la un an l-am folosit, cand sarea in el si l-a rupt ![]()
Uite aici si aici cum statea Andrei foarte mic in el.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
OlgaT, cum va mai simtiti? sper ca Tony a inceput sa bea de buna voie! ti-am mai zis cum a fost la noi, pe langa diaree si voma Aly n-a baut mai nimic 5 zile, ii bagam cu seringa pe gat dar nu faceam cred nici 200 ml/24h iar ei au nevoie de minim 700!, mancarea n-a mai vazut-o de 6 zile...eram disperati! dupa ce virusul si-a facut damblaua, a inceput ea singura sa bea si nici nu mai vomita, iar ziua urmatoare a si mancat putin. il luasem si eu de la ea si am slabit 3 kile in 2 zile, asa dureri de burta nu mai avusem de la ulcer incoace...pitika in spital stateam cu ea in brate zi si noapte si faceam ture prin salon ca urla terorizata daca o puneam jos...sa nu-ti zic ce crize facea cand vedea vreu-n doctor!
sa va faceti bine repede!...te inteleg perfect prin ce treci.
Album Alyssa
nelia spune:
S-a rezolvat cu burtica Agatei, e foarte rezistenta, duminica noapte a fost rau de tot, diaree si vomat, ieri a avut febra si a stat lata (stiti cum e casa cu Agata stind pe pat si tacind!?! - nu e a noastra!
), a baut lichide si a papat doar un pic de supita si astazi pare in regula. Totusi, nu am dus-o la scoala, in primul rind ca ea a zis ca vrea sa stea cu mami acasa si in al doilea, mi-e frica si cu minuta aia, daca se loveste... Tudora e bine, o ducem astazi un pic la gradinita, ca mi-e frica sa nu pierdem locul, a stat mai mult pe acasa in ultimul timp. Vrea sa treaca iarna si sa vina vara! Sint -22 de grade afara!!! -33 cu tot cu factorii de rigoare. Acum am vazut, nu cred ca o duc nici pe Tudora, dar din casa tot trebuie sa ies, ca nu am dat cecul la chirie.
Stiti ce mi-a spus Agata aseara!?! Sa nu mai folosesc cuvintul viata!!! De ce? Pentru ca atunci cind spui viata, ma gindesc ca asta inseamna si batrinete, si boli adevarate si moarte!!!!!! Si nu-mi mai place deloc cuvintul. Emoticon cu gura cascata nu exista, nu!?!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA