Copiluti de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Ba da, Nelia, exista
![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
omustata spune:
Nu mi-a venit sa cred de dimineata cand am vazut ca sunteti tot pe pagina 12, unde va lasesem aseara. Slaba miscarea. SE vede ca sunt multi copilasi bolnavi.
monu-ai grija de tine! Eu am avut pentru Maya un leagan de la Fisher-Price, foarte misto, dar ce are Gabitza pare foarte bun. Al meu era leagan-leagan si mergea pentru orice varsta.
nelia-ma bucur tare ca Agata este mai bine. Ma lasi cu gura cascata cand povestesti despre ea. Pare intr-adevar un copil deosebit.
Gabitza-am vazut poze si cu strengarul tau. Simpatic.
Hai ca trimit ca ramane laptopul fara baterie.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
Scuze, nu stiu de ce a aparut emoticonul ala la mine. Ca nu era cazul.
Poze Maya
fran spune:
Buna!
Iepu' s-a trezit la 7,30 si pana acum nici gand de somn...Io n-am nici o problema, in sensul ca nu tin mortzis sa doarma kinderu' la pranz, da' pe masura ce trec orele si oboseste se face ciufu...nu mai are rabdare, sare de la una la alta...
Olga(mami de Maya)-sa ma scuzi ca nu am pus inca foto cu patul, nu gasesc cablul sa le descarc
Olga(mami de Toni)-voi cum mai sunteti?
Monu-si noi am avut balansoar de la Barza, la fel ca al Gabitzei...nu a stat nici un minut in el. Noi l-am luat cand avea aproape 4 luni, deci eu cred ca daca o pui mai mititica ai sanse mai mari sa se obisnuiasca.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Florentina G spune:
Salutare!... dupa o absenta cam lunga pentru ca nu a mers netul. Pana la urma am renuntat la retea si ne-am abonat la RDS. Sa vedem cum o fi de acum in colo!
Cu intarziere vreau sa urez "La Multi Ani!" lui Monu, Mari si Ioanei! Sa fiti sanatoase, sa aveti parte de multa fericire, liniste si sa fiti inconjurate de iubire la tot pasul!
Androix, felicitari pentru reusita la examen! Esti de admirat, ti-am mai spus, acum cu atat mai mult cand ti-am vazut si burtika frumoasa!
Chrisdun, condoleante pentru bunica.
V-am admirat pozele - superbe, chiar v-am invidiat pentru concediul minunat pe care l-ati avut. E minunat ca va aventurati la asa calatorii mai ales cu un copil mic dupa voi!
Adriana, pupam bubitza lui Aidan sa treaca repede!
Nelia, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit prin ce v-a fost dat sa treceti! Off.. draga de Agata, cat de sensibila este.. si cred ca sufera si ca trebuie sa lipseasca de la activitatile care ii fac atata placere! Sanatate multa si sper sa nu se ia si la voi, macar Tudora sa fie bine!
Andutzy, imi pare rau ca trebuie sa suporti starile astea si mai ales ca nu ai ce sa faci decat sa astepti sa treaca.
Eu nu stiu ce contine calma baby insa nu cred ca ii strica daca ii dai putin inainte de culcare. Eu i-am aplicat Mayei cateva cure de Peritol care nu cred ca e mai slab...
Incearca cu ceiut de tei inainte de culcare...desi si despre asta am auzit ca la baieti nu ar fi prea indicat!
OlgaM, sanatate multa si voua! Ii dai ceva Mayei? La noi Tylenolul face minuni!
OlgaT, ma bucur ca nu a fost nevoie sa ajungeti la spital... si bine macar ca ati trecut tu si tati al vostru cu bine peste virusul asta! Sanatate multa va doresc!
OanaC, Eva deja coloreaza? Bravo voua! Noi nu am incercat, suntem inca la stadiul de "creatie" insa nu cred ca Maya ar reusi sa coloreze! Ii plac la nebunie carocile de la Crayola si a invatat sa recunoasca toate culorile acum!
Monu, am citit cu sufletul la gura toate mesajele tale! Sper sa nu fie grav cu operatia. Cat despre Alexia, si eu cred ca rezolvarea este sa petreci cat de mult timp poti cu ea, sa vada ca nu i-a luat nimeni locul. Eu seara fac tot posibilul sa o adorm pe Maya, ii spun povesti si ne facem planuri pentru a doua zi! Cred ca e bine sa adoarma cu gandul ca mamica ei e langa ea si o iubeste la fel de mult.
Balansoar noi am avut - si avem inca - unul din panza care ne-a fost de mare ajutor.. avea vibratii si imediat se linistea Maya cand o puneam in el. Acum astept sa ni-l trimita socrii cumva ca l-am depozitat la ei.. ca si multe alte lucruri de bebe care sigur vor fi mici de Patrick pana ajung eu acolo sa le iau!
Loreen, spune-ne ce muzica asculti ca sa stim cum esti!![]()
Fran, acum am terminat si eu de descarcat toate fisierele. Sa vad daca ma descurc sa le dezarhivez! Am vazut ca ti-ai amintit de aniversarea lui Patrick de o luna.... multumim de urari
... noi abia seara ne-am dat seama ca era 26
!
Gusta, pupici lui Marutzu mic, sa treaca repede si fara urmari peste acest episod urat!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
omustata spune:
Florentina-multumim de urari! La noi Tylenolul nu prea are efect, cum vad ca de fapt nici un medicament. I-am dat Olynth si ala a fost cel mai bun, dar l-am intrerupt dupa 3 zile ca stiu ca nu-i bine sa dai un fel de picaturi mai mult de 3 zile ca pot creea dependenta. Acum am trecut-o pe unele americane care nu au nici pe departe acelasi efect. Dar de maine nu-i mai pot da nici de astea si ma intreb ce sa fac mai departe.
Voi le-ati dat copiilor un fel de picaturi de nas mai mult de 3 zile la rand?
OanaC-exact asta vroiam sa te intreb si eu, Eva deja stie sa coloreze? Mayei ii place foarte mult sa mazgaleasca, dar nici vorba de colorat. Insa sunt foarte fericita ca a invatat sa recunoasca culorile. Bravo Evei cea desteapta!
Plec ca a luat-o singura pe scari!
Poze Maya
nelia spune:
Dumnezeule, am iesit o jumatate de ora afara... stiti cum e!?! Paralizant de frig! Acum sintem in casa, la caldurica, am hranit, spalat si culcat maimutele, mi-am facut o cafea si ma apuc de invatat, macar o ora. Ca apoi trebuie sa string un pic de prin casa, sa pun vreo doua masini si sa calc ce s-a uscat si sa gatesc... ce, nu stiu, vad eu. Agata e inca la regim, Tudora e bine pina acum, desi ma indoiesc ca poate scapa de asa ceva. Si noi sintem bine... Ma intreb daca asta a fost tot pe iarna asta sau mai urmeaza si altele si daca da, ce... Mi-am dat seama ca de doi ani incoace, in fiecare iarna avem doua episoade de boala, una in moiembrie-decembrie si alta in ianuarie-februarie. Anul trecut am avut si un virus de primavara-vara (
), dar alea sint parca mai usor de tratat, ca e deja caldut afara.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
andutzy spune:
Nu merge DC-ul sau chiar e asa liniste pe aici?
Maine mergem la iosup sa vedem daca bebe e ok si bineinteles daca vom avea un HORIA sau o DELIA. NU ma intrebati de emotii, ca sunt mari, desi nu as vrea sa recunosc ca sunt datorate si marii dorinte de a avea si o fetita. In acelasi timp de ceva vreme ma autoeduc pentru a fi pregatita de a mai avea un baietel, deceptia sa nu fie asa mare cand oi primi vestea. Sanatosi sa fie copiii, sa ii iubim la fel de mult indiferent de sex!
Sa stiti ca la noi merge Calma Baby, chiar are efect, asa a dormit si D 2 ore si ceva la pranz si s-a trezit alt om, mult mai relaxat si mai cumintel. In acelasi timp mi s-a certificat cu maselutele, roade iar tot ce prinde si am bagat mana in spate, ambele parti au ca niste abcese pe gingie.
Tineti-ne pumnii maine la 10.30 ! Va pupam, noapte buna!
Andra
13+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
andra-succes maine! sa fie asa cum vrei tu!
nelia-si la noi sunt niste geruri cumplite, ce-i drept cu 2-3 grade mai bine decat la voi. Cica de maine va fi ceva mai bine. Cam innebunim in casa.
Poze Maya
nelia spune:
Andutzy, bafta sa fie sanatos si... ce vrei tu sa se indeplineasca!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA