Copiluti de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut.
Tony este putin mai bine, in sensul ca a facut si el primul pp in 48 ore. Ii dam lichide cu seringa, mai bine zis il fortam , urla de parca i-as da sa bea otrava. Am decis sa mai asteptam sa vedem pana deseara, poate scapam fara perfuzii ca numai asta nu am chef sa fac.
Peste noi a trecut mai usor, sotul e in stare de functionare perfecta, eu un pic ametita. Nici azinoapte nu a dormit Tony mai deloc, cred ca-l durea tare burtica si a urlat de la 1 la 2.30 iar la 4 nu mai voia sa doarma de nici o culoare.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc, aseara am cam stat de paza, a cam durut-o degetelul pe Agata, i-am dat un calmant. Nu m-am uitat decit o secunda la chirurg, stiu ce i-a facut pentru ca imi spunea tot timpul, dar a fost suficient ca sa ma bufneasca plinsul... numai ca eu trebuia sa o incurajez pe Agata, care, desi nu simtea durerea, simtea tot ce ii facea si nu stia ce se intimpla. Ca la o extractie de masea... la un moment dat m-a intrebat daca ii taie degetelul. Acum e mai bine, zice ca nu o mai doare deloc, abia astept pina joi sa vedem cum arata. Am pus cap la cap momentul accidentului si mi-am dat seama ca ea s-a impins in poarta, lasind mina intre stilpul de fier si poarta, lovitura s-a produs prin strivirea degetelului in timp ce cele doua au trecut una pe linga alta. Tinind cont ca m-am lovit si eu de doua ori, luni am de gind sa atrag atentia ca poarta respectiva nu e tocmai un lucru in siguranta pentru copii. Imi ia doua minute sa o deschid in fiecare dimineata si uite, ca la un pic de neatentie, poate fi extrem de periculoasa. Si voiam sa va spun si voua, cu prinsul degetelelor in usa (Tudora adora sa inchida si sa deschida usa, si de multe ori pune intentionat minuta la balamale pentru ca stie ca nu are voie). Intotdeauna mi-a fost frica de asa ceva, mie mi-a prins pe la vreo 7 ani varul meu mina in usa si de atunci am ramas traumatizata de acest accident, dar acum stiu ca se poate termina nu numai cu o vinataie, ci chiar cu degete rupte.

Fran, eu nu stiu ce am facut, ca desi le-am selectat pe toate, mi-a rezultat 14 filmulete, nu unul singur. Cind am timp, ma mai uit odata, probabil ca trebuia selectat ceva pe acolo. Stiam de aceasta varianta de arhivare, dar credeam ca merge doar pentru documente, nu mi-a trecut prin cap sa incerc si la filmulete.
Adina, am vazut-o pe scumpica de Ema! I-a crescut perisorul si obosesti numai cind o vezi in miscare.
OlgaT, sanatate lui Tony! Sper sa fie pe sfirsite si la el.

Elisor, nimic!?! Loreen!?!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Salutare,

Afara ninge absolut divin. Sper ca si maine sa o tina tot asa ca sa vad si eu pe lumina.

In alta ordine de idei - am comis-o! Organismul meu ciufu respinge ata de la operatie. Nu toata dar suficient cat sa produca lichid (ca puroi nu stiu daca e inca). Asa ca stau cu gheata pe operatie (ca cica am facut deja edem) si dai cu spirt, betadina, bepanthen si tinctura de propolis. Daca pana marti nu trece ma duc la dr. Dar sper sa treaca ca cine s-a uitat (e asistenta de mamici) a si stors porcaria aia asa ca trag nadejde sa fie bine.

Loreen, sunteti bine?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, parca Mickyyy patise asa dupa operatie, poate iti spune ea ce a facut si ce tratament a aplicat. Mai cum tragi tu toate belelele la tine, of,of,of. Esti o curajoasa, te admir, pe cuvant.

Am fost si noi pina la Carrefour si am vazut ce frumos si linistit ningea, parca se scutura o perna de fulgi. Super! Incepe sa se si puna putin.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ne-am intors si noi acasa, plini de frig si oboseala, afara e o ceatza de-ti bagi degetele-n ochi si tati s-a dus in goana la socru la spital ca nu mai raspundea la telefon si am fost toti pe jar...totul ok, acum asteptam sa se intoarca. Azi am fost iar la cautat masina, saptamana viitoare trebuie sa o cumparam si aleasa inca nu-i!...acum suntem fixati pe Renault Laguna station waggon, dupa ce ne-a trecut amorul ghebos pentru Volvo, Lancia, Volkswagen si Alfa Romeo, sunt curioasa ce-o iesi pana la urma!
Ah, sa va zic noutatile cu hotzii...ieri 4 tipi inarmati cu cutite au intrat intr-o banca in oraselul de langa noi si au luat ostatici, apoi au fugit cu niste bani...cica erau nemascati, nu i-a interesat catusi de putin de camerele de filmat sau de lumea de pe strada...or fi tot aia?! sper sa-i prinda inainte sa mor de inima!

OlgaT, sper sa scapati repede si cu bine! asa am patit si noi, o indopam pe pitika cu seringa si urla de parca o taiam, la coca cola insa n-a facut mofturi smechera...e nasol cu perfuziile la copii asa mici ca dureaza foarte mult, parca 24 de ore, cica le baga cateva picaturi/ora...
Monu, tinem pumnii sa-ti treaca problema cu operatia, nu stiu ce sfat sa-ti dau, doar sa te odihnesti, daca asa ceva mai e posibil cu 2 copilasi...
Nelia, ar trebui sa le faci observatie la colegiu cu gardul ala, nu e posibil asa ceva...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Io am intrat in aceea perioada a vietii mele in care mersul la buda este un lux, bautul apei o necunoscuta,mancarea ceva expirat,iar restul ce mai conteaza?!
Am spicuit cate putin din ce-ati mai facut,multe sa mor de am retinut...dar totusi...

Nelia ce sa va zic...sa va dea Domnu refacere cat mai grabnica ca vai dureroase mai sunt loviturile alea...am patit-o si la mana si la picior...iar tie succes cu aia de la scoala...

Chrisdun condoleantele pentru bunica...

Tdi citeam mesajul tau cu gandul ca-l citesc pe al Gabitzei si ma intrebam ce io fi apucat frate p-astia de-si schimba masina ca doar ce-au luat-o...no apai ii dusi creierii mei lula...cat despre spiritul tau civic cu hotii...hait aicea sa speram ca aia is chiori si carabinerii se misca mai repede decat un elefant puturos
Cu pitica n-ai dreptate...la varsta asta zau daca-i poti numi obraznici...cand ti-o zice "n-am chef" sau "hai sictir" (cum mi-am furat-o eu printre dinti si ea in secunda doi peste bot) cum o sa-i mai zici?!Fata e energica si atata tot... look at me adicatelea...

Cuscra stiam io ca esti fata dasteapta...i-ai tras-o prima oara lu Pretziosu' sa vezi dezmat dupe aia...mai ales dupa un al doilea travaliu...
Cu doi sa vezi ce te descurci...bagi jandarmeria in functiune si merge ace brice...adica nu stiu cum ii aia dar pana amu is oabla la cap,desi o sa-mi zici ca Bianca e mare si nu-mi face probleme...da da...asa am crezut si io...

Monu aicea-s ...vezi ce-i faci la buba aia...parca nu eram de-ajuns celelalte...

Fran io nu am apucat sa descarc nimic,insa iti multumesc si eu pentru efortul tau...sper sa o fac zilele astea,desi lighioana mea prefera sa se uite la cu totul altceva decat teveu...

Gabitza asta faceam si eu ieri...ma chioram la pozele Deliei...cel putin la mine a fost atat de izbitoare schimbarea ca si acuma am dubii daca nu cumva o fi alta...

Gusta cum stai cu tigarile?!Macar fumezi ceva de calitate?!Un Davidoff ceva ?!

Elisor ultima oara cand vorbisem eu cu ea,spatamana trecuta adica avea probleme cu calculatorul...

Da si amu sa va zic ca atata m-am ferit pana m-am pocnit...ambele fete is varza de racite...insa nu au ajuns la stadiu de cobza...doar varza...Delia o tine cu mucii-n sosete si febra,dar atat,aleluia ca innebuneam (oricum am galeata cu apa langa pat in cazul in care vomita),iar Bianca e si ea drogata ...da-i mai simplu ca nu tre sa-i mucilez mufarina cu pompa...
Io-s inca pe picioare...dar nu mai am mult si ies din garantie...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nelia, nu te mai invinovati, e bine ca ai reactionat si ati mers la spital unde a primit ingrijirile necesare.

OlgaT, multa sanatate lui Tony!!

Tdi, va doresc sa fiti in siguranta sa nu cumva sa vina aia peste voi.Io zic sa nu spui la nime' nimic despre ce ai vazut....

Si noi am patit-o azi, montam mobila de sufragerie cu soata si Aidan a cazut cu fata in marginea comodei TV si s-a julit sub ochi.Saracul arata de parca e boxer :(

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ati inteles!?! Agata are viroza stomacala!!! De patru ore vomita incontinuu si ii este foarte rau! E a doua noapte pe care nu o dorm. Sper sa nu o luam toti! Ori a luat-o din spital, ori de la scoala.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Vai, Nelia!Brrrrrrrrrrrs! Bine ca este Agata curajoasa, Un pupic pe degetel si unul pe burtica. Eu i-am prins usurel degetul papadiei la frigi. N-a fost big deal, dar eu eram alba cand am auzit-o ca plange. Insanatosire grabnica, Agata!Cat despre depresia mea...se leaga de faptul ca ma asteapta o schimbare mare. Pe scurt:incerc un business si asa-i drept ca-mi consuma energia, dar ma agita in ultimul hal pt ca sunt un pic coplesita, recunosc. Intre timp va trebui totusi sa-mi caut si un loc de munca pt ca nu se stie niciodata..La fostul loc de munca nu ma intorc pt ca nu mi-ar mai aduce satisfactii de nici un fel. In plus, in vara Ema va fi mutata de la unii la altii pt ca gradi incepe doar din toamna, iar eu fie voi merge la munca, fie ma voi ocupa de business. Mno, va fi un an greu si stiu ca la finele lui viata noastra va fi cu totul alta...Este coplesitor.

EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Exact asa am patit-o eu Nelia. Dupa 4 nopti nedormite s-a imbolnavit Tony. Si noi am luat stomach flu toti ( viroza stomacala/ enterocolita). Vezi sa nu patiti si voi cu dezhidratarea. Da-le lichide si cu forta in continuu.

Monu sa te faci bine.

mercedes, Laura sanatate puiulor si voua.

Adriana sa se vindece buba. O doamne, Tony avea o vreme cand numai cucuiat era. Acum parca nu se mai loveste asa violent.

Cloreta

Cuscra ai pus-o cu imarmatii astia. Mai eu cred ca e horor sa stii ca langa tine sunt tampiti. De ex eu am fost super socata in vara ca am inteles ca au fost schimburi de focuri langa casa lipita de a noastra si ca a venit politia ca-i banuia de amestec cu droguri. Dar asta e strainatatea. Vine cu bune si rele, naiba sa le ia si trebuie sa le suportam. Un loc 100% sigur nu vom gasi. Si cica in Canada e criminalitate scazuta.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput