Copiluti de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
Oana C spune:
Fetelor, ma iertati, nu am citit din urma. O sa citesc miine.
Am intrat acum sa urez multa sanatate scumpului Tony si parintilor 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Ia uitati-va ce pagini de colorat am printat pentru Eva:
http://www.coloring-page.com/
Sint f faine, sint citeva si pt Valentine's Day, asa ca am pus-o sa coloreze citeva de acolo, ca sa le trimitem pe la prieteni.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
gabitzam spune:
Oana, cele mai frumoase desene de colorat am vazut www.disneywarehouse.com/Coloring/coloringtest.shtml" target="_blank">AICI. Sunt numai cu personaje din filmele Disney. Eu tot nu i-am aratat inca lui Andrei creioanele si ce se poate face cu ele. Inca baga tot in gura. Cred ca pina nu i-or iesi maselutele tot nu o sa-i dau creioane.
Aseara iar m-am apucat sa ma uit pe poze cu Andrei mic si foarte mic si m-a apucat o nostalgie nebuna, si m-am si socat in acelasi timp cat de mare a crescut. Mai ieri era cat un pui de gostat si acum se cearta cu mine si ma da la o parte de la calculator ca il deranjez, n-are loc de mine. Am facut niste poze cu el ieri si un filmulet dupa ce m-a dat la o parte de la birou. Ii trebuia scaunul sa se urce pe el, castile sa mi le demoleze de tot, oricum aproape nu mai functioneaza. Vedeti poze www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20070202" target="_blank">AICI.
Teddy, de la o vreme observ ca citesc chestii care nu sint, asta din cauza obiceiului meu de a citi pe diagonala. Bine ca nu este vorba chiar de sotul tau, chiar ma miram de ce a fost nevoie de asa o chestie drastica.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Sint trista si suparata! Agata a avut un accident astazi, si-a prins un degetel de la mina stinga in poarta de la scoala. E o poarta mare de metal, cu un sistem timpit de inchidere (e bun, ca nu ies copiii, dar eu mi-am prins de doua ori mina acolo) si astazi cind am dus-o la scoala dupa pauza de masa, cind am vrut sa deschid poarta, ea bagat minuta in timp ce eu trageam de poarta si ea impingea. O atentionasem inainte sa ia mina ca o deschid eu, dar ea cu ochii la copiii care se jucau in curte a pus-o la loc si exact in locul unde se inchide cu un clenci. Totul s-a intimplat intr-o secunda, nici nu stiu daca eu am impins sau ea a tras, avea si manusi groase pe mina... nu stiu zau cum de s-a putut intimpla un lucru atit e grav. Si sint suparata pentru ca am fost si eu cu mina pe poarta, daca era numai ea, as mai fi zis. Acesta este punctul culminant al unei luni in care trebuie sa-i spun de 5-6 ori sa faca o singura data un lucru.
A fost foarte lovit degetelul, am chemat un taxi si am alergat ca o nebuna cu doi copiii dupa mine la spital, pentru ca nu reuseam sa-i opresc singerarea, nici nu vedeam bine ce e acolo. La spital a fost mai mult decit ok de data asta, m-a mirat viteza si profesionalismul de care au dat dovada, deci cind e urgenta mare se poate si altfel. Au primit-o imediat in triaj, au linistit-o, i-au dat un calmant, au spalat minuta si au pansat-o. Apoi am ajuns la un doctor dragut, care a trimis-o la raze, ca sa vada daca e degetelul intreg. Si nu era, are un oscior mic, de la unghie fracturat, dar nu asta era problema, ca asta se prinde repede inapoi. Dar pentru ca rana arata ca o taietura foarte urita, a fost nevoie de un chirurg plastic. Am zis ca mor linga ea acolo: i-a anesteziat mina, a scos unghia, a cusut rana si a pus unghia la loc si apoi un pansament cu burete si metal pe deasupra. Mi-au spus ca nu va ramine nici o urma si ca in mai putin de o luna totul va fi ca inainte. Joi mergem la control sa vada cum se vindeca. Asa ca, pa piscina, pa patinaj... sper numai sa fie totul in regula. Imi era atit de mila de ea, micuta, a fost atit de curajoasa!!! Desi se vedea ca ii era frica de nu mai putea. Iar eu ma simt ca dracu, pentru ca am avut mina pe poarta aia si nu am putut impiedica un asemenea accident.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Cloreta spune:
Vai Nelia! Mi s-a facut o gaura in stomac cand am citit, imi pare tare rau:( Bine ca se recupereaza si nu ramane degetul aiurea, doamne fereste! Refacere usoara Agatei!
Crisuu, sunteti niste papusele! Ai o burtica tare frumoasa, mi s-a facut asa un dor... Daca nu e secret, cati ani ai?
Tdi, urat moment ca sa zic asa, poate ala era un oarecare si te-ai speriat tu degeaba.
Fran, eu zic sa il de dam Irdei pe mail cumva. Nu vreau sa se supere nimeni dar e totusi un cont oarecum privat zic. Daca fetele gandesc altfel sa spuna, nu e bai.
OlgaT, sanatate multa si putere va doresc! Nu stiu de unde mai are fata asta atata putere, cred ca nu a dormit o noapte intreaga de cand are copilas. De Tony ce sa ma zic, ti se rupe sufletul in bucati cand auzi de asa ceva:(
Pozele mele
fran spune:
Nelia-un mare pupic pentru Agata curajoasa. Si mie mi s-a strans stomacul citind prin ce a trecut...
Cloreta-gand la gand...I-am cerut deja Irdei adresa de mail...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Mercedes spune:
nelia - sanatate fetitei tale Agata! nu te mai invinovati atata lasa ca veti uita incet de incident.
OlgaT- sanatate si micutului Tony sa scapati cat mai repede de la medic si sa ajungeti sanatosi acasa!
Felicitari pentru examen Androix, apropo tu mai ai mult pana vine fetita?
ChrisDun- condoleante pentru bunica.
Bianca tot mai varsa o data in 24 de ore. Mai nou noaptea si dormim ca naiba, mi groaza ca nu cumva sa se sufoce cu voma.In rest e bine nu mai are febra. Suntem doar noi doua acasa trupa ( barbatii) au plecat la soacra mea la 250 km de noi.Asta e
Loreen - nu spui nimic?,elisor??
monu spune:
Nelia, multa sanatate Agatei. Mi s-a strans stomacul, si mie, cand am citit. Nu stiu cum ai avut atata putere sa stai sa vezi ce face chirurgul.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
Doamne, Nelia, ce nenorocire! Pupam o micuta asa de curajoasa! Si sa nu ramana nici un semn! Mi s-a facut rau cand am citit.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Nelia, pupam micuta curajoasa si pe mamica ei...trece si asta, bine ca n-a fost mai rau sa piarda degetelul dar imi imaginez cat a suferit saracutza si cat v-ati speriat!![]()
OlgaT, multa sanatate la toti! noi am trecut prin asa ceva cand Aly avea 11 luni, am ajuns la spital dupa ce vreo 8 ore n-a mai facut pipi, perfuzii nu i-au facut pentru ca nu era rau dezhidratata si s-a apucat de baut de buna voie tot ce i-au dat ca i-a fost frica de doctori. Sper sa ne dati vesti bune cat mai curand!
Multa sanatate la toti puiutii bolnaviori!
Eu nu mai stiu ce sa ma fac cu pitika, e asa de rea si de obraznica
...face tot ce stie ca n-are voie, arunca de toate peste tot si i se rupe pur si simplu de "nu", de vorba buna, de urletele mele ca deja ma doare-n piept cat am strigat azi la ea, i-am mai tras si 2 la fund si tot degeaba...offf...sa vina tac-su ca i-o dau plocon si plec unde vad cu okii...(mda, saracul ce vina are? si apoi o mai fi si obosit dupa cate ore a stat la spital cu socrul).
Album Alyssa