Copiluti de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
Mercedes spune:
fran- multumim pentru rabdarea de care ai dat dovada punand filmuletul in contul comun. L am descarcat si eu aseara si s auitat si mandra mea un picut... ia placut.
Loreen- aduo pe fiica ta la mine si tu mergi in timpul asta in felix sa mai scapi de ea un pic.,in felul asta scap si eu de o fiica duracell care si va ocupa timpul cu fiica ta. Sunt convinsa ca s-ar linisti amandoua.Eu cel mai repede as ajunge la voi doar in septembrie la convoc de atunci...
simona_filipas spune:
Fran
pentru filmulete.Le-am descarcat pe toate.
Elisorrrrrrr???????????? hai mai da si tu un semn de viata
Laura cu furnicaraia......tot asa.Am luat o solutie dar inca astept efectul![]()
Gusta cum se mai simte Marutul?
Cuscra slaba activitatea la tine.Ce face Isa?Tu cum mai esti?
Chris,condoleante.Dumnezeu s-o odihneasca in pace
Eu ma simt tare naspa.Ma doare gatul de tampesc.Si am si o stare

.Dragos mi-a varsat toata farfuria cu ciorba pe jos din motive numai de el stiute si drept urmare l-am culcat flamand.Oi vedea daca binevoieste sa manance cand se trezeste.
Va dorim un week-end placut
Simona si
Dragos Octavian
gusta spune:
Buna fetele.
Chris condoleante pentru bunica
Marut este bine da in continuare cu aerosol si tratament
Eu am inceput sa merg la scoala ca simteam ca acasa ma duc de tot si bine mi-a mai facut ca azi am si dat 2 examene scris si citit .Sper sa fie bine daca nu mai repet odata.Si sa va zic o faza haioasa.Eu concetrata la examen numai aud un coleg arab ca zice"cucu van Madona"in traducere cucu lui Madona va dati seama cum am izbucnit in ras si nu ma mai puteam opri se uitau aia la mine
de se intrebau cam cat alcool am consumat.
Fran multumesc de filmulet si te rog sa imi lasi mie titlu de campioana la necazuri.
Olga sanatate lui tony.
Monu multa odihna si vroiam sa iti zic ca te-am visat.
As mai avea cate ceva de zis dar credeti-ma ca imi e foame de numai pot .Sper sa mai revin pe seara cu inca un mesaj.Tinand cont ca azi e sarbatoare si curatenie nu fac.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
blackpanterro spune:
Olga, Ioana, multumesc de felicitari, adevarul e ca eu am slabit numai pe baza de stres, nu stiu de ce naiba sunt asa stresata.Aproape tot ma streseaza parca nu mai am toleranta la nimic.BB2?? LOL, nici vorba, inca ma straduiesc sa supravietuiesc primului copil LOL.Poate cand o avea Aidan 3 ani, acum traiesc sarcina alaturi de prietena mea, e gravida in 5 luni :)
Chris, condoleante pt bunica!:(
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Androix spune:

Am luat examenul la profesorul scarbos!!!
Unul singur mai am mai dificil si am scapat, de restul nu mi-e frica. Citesc si revin.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Cloreta spune:
CHRISDUN, CONDOLEANTE PENTRU BUNICA, D-ZEU SA O ODIHNEASCA!
Andra, are dreptate Gabitza, nu te avnetura in mirosurile de la circ, mai ales ca ai greturi.
Monu, draga de tine, mai poti?
Fran, la capitolul joaca si noi am cam ramas pe loc, nu tiu ce sa activitati sa mai facem:( La nou puzzle nu se pune ca ma putin de 12 piese nu amniciunul si vad ca nu o incanta. Ea tot cu pixurile si hartii/caiete/cartoane sa mazgalaesca de zor, se joaca cu plusurile totusi - are gasca cu ini, bica si oio ( Winnie, Piglet si Eeyore), pe dughi (tigu) nuil avem. Mai canta la pian, mai baga niste cuburi sau bile, cam asta face. Ah, de cand cu eurovisionul a inceput sa cante :))) Ia cate un pix, carioca ceva si incepe sa cante cu microfonul si se leagana.
Adina, ziceai ca te apuci de afaceri, nu te pune putin in miscare asta?
Pozele mele
omustata spune:
Chris-condoleante pentru bunica ta.
blackpanterro-felicitari pentru kg date de jos, dar ai grija cu stressul. Incearca sa-ti dai seama de la ce vine.
Androix-bravo pentru examen!
fran-Maya a inceput cu jocurile imaginare incet-incet. Hraneste papusa, o culca, o mangaie si o plimba cu caruciorul prin toata casa. Dar tot cu caruciorul plimba absolut tot ce gaseste prin casa. Este jocul ei favorit. Incarca in carucior (este vorba de carucior de jucarie) orice si incepe plimbarea. Noroc ca am casa suficient de mare. Jocurile cu butoane, cu luminite, nu o mai intereseaza. Mai scrie pe tablita, sau cu creioane si pixuri. S-a cam plictisit de plastilina. Inainte se juca zilnic, acum cam de 2-3 ori pe saptamana, dar atunci cand se joaca cu plastilina sta mai mult. Puzzle-uri din alea incastrate are multe si le mai face, dar nu mai mult de o data pe zi. Ea acum a descoperit TV-ul si este incantata. Nu prea ii place altceva decat Sesame Street (o emisiune de aici pentru copii, destul de instructiva, care a inceput sa-mi placa si mie). Eu nu m-am uitat inca pe filmuletele trimise de tine. Cum le descarc? Incap pe un CD? Eu sunt cam tamaie la calculator, asa ca scuze daca intrebarea pare idioata. Oricum, multumim mult de efort!
OlgaT-te-am cautat ieri pe YM, dar nu ai raspuns. Cum mai este Tony? Multumim pentru poze!
monu-multa rabdare iti mai trebuie. Eu zic ca ar trebui sa faceti exact invers. Adica sa stea sotul tau cu Iulia si sa te ocupi tu putin de Alexia ca sa nu se simta data la o parte. Sa vada ca, desi a a aparut surioara mai mica, tu mai ai timp si pentru ea. Ma gandesc ca iti este foarte greu, de asta eu nici nu m-as inhama la asa ceva. Eu am fost asta vara cu Maya la Zoo in Bucuresti in timpul saptamanii si era foarte liniste. Dar pe mine m-a deprimat. Animalele aratau de parca erau bolnave.
Mickyyy-mi-am adus aminte ca intrebai de ce gatim. Tu vrei ceva care se poate face atunci seara, pe loc, cand vii acasa, sau mancaruri pe care le poti face si cu o zi-doua inainte? De ce nu faci cum faceau mamele noastre. Am vazut ca parca si Laura face asa. Gatesti in week-end pentru toata saptamana si apoi nu mai ai bataie de cap.
Ma retrag si eu sa vad ce mai fac. Sper ca de gatit este voie azi.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Cloreta spune:
Androix, felicitari pentru examen!
Ce urat s-a facut afara, e nor, pacla, bleah.
Pozele mele
blackpanterro spune:
Andreea, felicitari pt examenul luat!!
La capitolul joaca, din mormanul de jucarii pe care il are el alege mereu OALELE de la bucatarie
.Vine in bucatarie, scoate capacul de oala si o lingura de lemn si umbla prin casa batand in capac
.
E ok, nu ii interzic dar ar fi super daca s-ar juca mai in liniste.Ii place foarte mult la TV.Nu il las decat la emisiunile care il invata chestii ca "JOJO Circus", "Dodlebops", "Little Einsteins" - toate il invata tot felul de lucruri.
In rest da si el apa la ursulet si lui Elmo :) dar atat despre jocuri de imaginatie
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Margott spune:
blackpanterrocand povestesti de Aidan jucandu-se cu oalelel de bucatarie, parca povestesti de David al meu. Si el se duce direct la dulapul cu castroane de metal, ia unul sau 2 de acolo, asta in cazul fericit in care nu le scoate pe toate si le rearanjeaza de cateva ori la rand, cere lingura de lemn si umbla prin casa batand toba. Sincer mi-e mila de vecini!:)
Andreea felicitari pt examen. Bafta si la urmatoarele!
Chris condoleante pt bunica ta.
http://community.webshots.com/user/arcultro