Copiluti de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, Androix! Daca ai trecut de Pretziosu' sigur treci tate examenele!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Felicitari, Androix! Si bafta la celelalte examene. Eu am saptamina viitoare doua testari si un examen partial foarte important si saptamina cealalta inca un partial.
Fran, am descarcat filmuletele. Multumesc mult pentru efort. Tudora nu le-a vazut inca, dar i le voi pune cind se trezeste. Am si eu o intrebare tehnica: cum ai rupt filmul in bucati, ai un program special de arhivare!?! Exista o posibilitate de a face inapoi un film intreg cind il dezarhivez!?! Sau asa il ai asa, pe filmulete?
Adina, eu am pierdut mesajul cind spuneai ca te intorci la lucru sau ca te apuci de afaceri, cum inteleg acum din mesajul tau si al fetelor care par in cunostinta de cauza... Oricum, eu iti doresc multa bafta! Dar de ce esti deprimata? Nu te pot ajuta cu nici un sfata, ca eu nu mai lucrez efectiv de 5 ani jumatate!!! Cind m-oi duce prima luna legata la munca (adica peste alti doi ani probabil), cred ca voi intelege de ce esti deprimata.
OlgaT, multumim pentru poze, foarte frumoase. Ce face Tony? Cum a fost evaluarea?
Gusta, imi pare bine ca te-ai dus la scoala, sigur te va remonta un pic acest lucru.
Blackpanterro, Margot - si Tudora se joaca cu oale si cu lingurile de lemn. A invatat-o Agata sa-i faca scut din capac si se dueleaza amindoua cu lingurile de lemn. Eu zic mersi ca nu trebuie sa mai strind jucarii in urma lor. Sau cinta si folosesc lingurile de lemn pe post de microfoane... amindoua au o slabiciune pentru aceste linguri, dupa cum observati.

S-a trezit Tudora! Asta-noapte nu am dormit aproape deloc amindoua, la fiecare jumatate de ora se trezea plingind. Si acum e ora 11.20 si doarme de la 8. Ma duc sa o imbrac si mergem sa o luam pe Agata pentru pauza de prinz. Poate mai intru sa termin de citit si sa mai scriu cite ceva...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna fetele,
M-am trezit si eu si vreau parola de la contul comun si o explicatie cum trebuie sa fac va rog mult......care aveti timp.
Noi suntem bine, la munte a fost super dar am stat doar o noapte si ningea atat de frumos cand am plecat.
Sper sa revin cat mai repede.

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by omustata

Mickyyy-mi-am adus aminte ca intrebai de ce gatim. Tu vrei ceva care se poate face atunci seara, pe loc, cand vii acasa, sau mancaruri pe care le poti face si cu o zi-doua inainte? De ce nu faci cum faceau mamele noastre. Am vazut ca parca si Laura face asa. Gatesti in week-end pentru toata saptamana si apoi nu mai ai bataie de cap.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Oricxum gatesc in week-end, dar pe marti-miercuri de obicei se termina totul...si mai raman vreo 3 zile in care chiar nu mai stiu ce sa fac. Si da, vreau ceva care se poate face in maxim 1 ora, seara, ceva care sa nu ma tina legata de bucatarie si aragaz, ca mai am si 2 fete care vor sa stea calare pe mine non-stop. Asa ca chiar nu mai am idei.....apreciez orice sugestie.

Androix, felicitari pentru examen

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Andreea, super, bravo pt examen!
La circ biletul pt loja 1 este 45 ron, ca am zis ca daca stam mai in spate nu vede bine copilu si se plictiseste. Eu cu greturile am probleme doar la mirosurile de mancare si mai ales de portocale, cu mirosurile de animale nu am probleme. Nici nu cele din magazin nu am treaba, desi cred ca stiti cum miroase intr-un pet shop! fran, asa e cu gripa si eu ma feresc cu D, ta-su insa o tine pe a lui ca nu e pandemie si asa e in fiecare an, mai mor oamenii de gripa, cine e sa o pateasca o pateste si stand in casa...Oricum nu ma uit eu in gura lui, dar vorba voastra cred ca mai stam putinel pana facem incercarea cu pricina.
crisu, ce misto ca ati fost la munte, noi nu avem Dacia echipata cu cauciucuri de iarna, ca mergeam si noi! Am zis ca in primavara facem si noi cateva zile de BUsteni, la pensiunea la care ne-a placut asa mult in vara! poate ajungem si pe la ai mei in C-ta, dar tot in primavara, ca la vara e exclus, la sf lui iulie aparand bebe2!

Andra13+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna seara! Sunt foarte suparata. Aveam de gand sa fac tura de shopping in seara asta, sperand sa scap si eu mai devreme. Iata ca e aproape 7 si astept ca cineva sa citeasca un document, sa il corectam si sa ii dam dumul. Asta cred ca mai inseamna cateva ore de stat pe aici. Imi este asa de ciuda, ca pana la urma ar fi fost mai bine sa nu imi fac nici un fel de sperante, sa ma multumesc doar cu dusul acasa (din pacate vad ca nici asta nu e pe cale de a se intampla curand). Nici nu va imaginati ce amarata sunt si de nervi ce am nu-mi vine sa fac nimic desi poate ar fi fost util sa mai rezolv una alta daca tot stau ca vaca aici.

Ha, tocmai am aflat ca pot sa plec. Uraaaaaa! Doamne, ce suparata eram, si acuma imi va trebui ceva vreme sa imi revin ca stiti cum e cand iti strica cineva cheful. Tine-te bine, mall, sosesc! Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna seara!

Sunt mamica Dariei, bebe de iulie-august 2005, care-i "disperata" dupa Baby Einstain, dar le-a cam "fumat" pe toate!

Am si eu o maaare rugaminte la voi.......daca va lasa inima, trimite-ti-mi si mie pe pm, parola voastra de mail sa descarc si eu "Little Einstain" pentru pitikutzu meu!

Multumim anticipat!

Pupicei

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Andra pai iti cam trebuie masina echipata cu ceva cauciucuri mai bunicele....... noi am folosit si lanturile ca am urcat la cota 1.400 de fapt acolo ne-am si cazat......super misto dar si banii de rigoare ptr trei stele. Abia ne-am urnit si noi ca de cand imi promite sotul si parca vad ca asta a fost prima si ultima iesire pe anul acesta . Oricum daca puteti mergeti cu bebei....Iulia a fost super incantata cand a vazut zapada ,a pus mana pe ea si a zis "mami ece" (adica mami e rece). S-a comportat bine si pe drum si acolo.....mai prost am stat cu mancarea ca nu s-a omorat dar a recuperat cu lapte.

Mickyy si eu gatesc sambata sau duminica si marti nu mai e nimic si chiar daca mai ramane nu mai e interesant intelegi . Asa ca seara de seara pana se face iar sambata eu fac mancare. De obicei sotul imi cere cartofi prajiti cu carnita prajita (copane de pui, ficatei pane, cotlet de porc)si o salata daca e, daca nu, muraturi. Si mai fac frecvent pizza, spaghete pe care le bag in cuptor cu sos si cascaval pe deasupra, ciulama de pui, bulz,salata orientala, file de peste prajit cu cartofi natur,pilaf. Cam astea imi vin acum in minte si care se pregatesc in maxim o ora.
Ma mai gandesc si mai scriu.

Androix felicitari ai scapat de bosorogul ursuz (sau nu era bosorog ). Bafta in continuare.

Fran, Gabitza ma ajuti si pe mine cu contul acela si cu filmuletele va rog momos.

Am pus cateva poze cu Iulia (si cu noi) la munte. Albumul se cheama Iulia munte 2007.

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

crissu-sunteti asa de frumoase amandoua!

Mickyyy-pai cam ce ti-a zis Crissu ti-as zice si eu. In plus, cartofi la cuptor cu oua si branza, conopida la cuptor cu branza rasa si smantana. Uite si aici retete de mancaruri care se fac in 30 de minute sau cel putin asa ar trebui: http://web.foodnetwork.com/food/web/searchResults?searchType=Recipe&searchString=30+minutes+meals&site=food&gosearch=Search

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele! abia apuc sa va citesc, am avut o saptamana haotica, sper sa fim linistiti de acum incolo!
Azi l-au operat pe socrul meu la picior, i-au scos complet articulatia genunchiului si i-au pus una artificiala, cu toate calmantele are saracul niste dureri de nu mai poate.
Alyssa e bine, ieri si azi n-a mai facut febra, nici alte probleme nu are, doar ca nu prea mananca adica ar vrea dar apoi ia 2-3 bucatele si gata.
Ah, sa va zic faza horror...in cauza asta de 2 zile tremur efectiv si noaptea nu pot inchide ochii...miercuri seara s-a dat spargere la magazinul din fatza casei noastre, spargere = vreo 4 zdrahoni mascati inarmati cu tarnacoape care au parcat masina in fatza si au spart vitrina blindata de unde au furat o bicicleta de curse super scumpa si alte chestii...in fine, desi era aproape ora 1 la noi era lumina si tv aprins, la fel si la alti vecini, probabil m-au si vazut cand am tras perdeaua sa vad ce se intampla cand am auzit bufniturile, sa nu mai zic ca strada e super circulata iar un bar la 2 pasi era plin de lume...cine naiba sunt astia de au avut un asemenea curaj?!? si io care credeam ca traiesc intr-un loc sigur! politia a venit dupa vreo 20 de minute! n-am zis nimanui nimic desi am vazut toata faza pentru ca mi-e tare frica, netrebnicii aia ar fi in stare de orice si poate sunt chiar pe felie cu politia, mai stii? ca sa fie dracu si mai negru aseara mi s-a parut ca s-au intors, semana masina (desi alt numar) si unul dintre ei la statura, stateau in fatza barului langa magazinul spart si studiau zona, probabil sa vada cine ar putea sa-i fi urmarit...poate doar mi se pare dar oricum sunt tare ingrijorata!
Sa va zic si vestea buna, in sfarsit mi-am gasit curaj sa iau masina si sa plec de una singura, am mers pe aici pe aproape dar m-am descurcat binisor si n-am facut nici o boacana!
revin ca tocmai s-a intors tati de la spital...

Album Alyssa

Mergi la inceput