Copiluti de mai-iunie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
ralwka spune:
Fran,
multumim mult pentru filmulet! Acum am descarcat tot si am vazut un pic din el... abia astept sa vad maine reactia Iuliei. Ai muncit o gramada sa arhivezi, sa le trimiti...
Ramanem datoare !!!
OlgaT, multumim pentru dedicatie! Sunt asa frumoase pozele...
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)
monu spune:
Neatza,
sunt chioara de somn si ma doare capul de crap. Cand se culca una se trezea cealalta.
Alexia e la fel de agitata iar ieri a facut o demnostratie de trantit pe jos in plina strada.
Bb mic a degustat azi prima masura de Humana pe care a ras-o. Se pare ca nu se satura cu ce ii dau eu.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ChrisDun spune:
Sunt la zi cu cititul!!!
Si acum sa incep cu urarile tardive ![]()
IOANAILINCA
MONU
MARI
sotul lui LUCAS
OLGA T
CORNELIA
OANA
Sa fiti fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti + multa multa sanatate!
Eu am lipsit motivat, ca sa zic asa: a murit bunica mea, la 98 de ani si 3 luni. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca !
De aproape 6 ani avea Alzheimer, iar anul trecut de Craciun isi rupsese piciorul si de atunci a stat imobilizata la pat ![]()
In fine, am avut si 5 zile libere (conform CCM de la serviciu) si am stat acasa o saptamana intreaga, iar saptamana asta am trecut la recuperari la greu ... de-abia mai tin pasul cu voi! Si de bine ce am recuperat, mi-am uitat acasa foitele cu insemnari (ca vroiam sa mai si raspund la unele intrebari...
) ...
simona F, mey, eu am citit ca trebuie sa faci in asa fel incat sa nu-i speli toate paturicile odata (in cazul in care s-a atasat de ele) - ci sa-i lasi macar una la indemana, si o speli ulterior.
Multa sanatate puiutilor bolnavi! Imi pare rau sa aud ca ati prins virusei...
Cornelia
Ai un baiat tare nazdravan.
ralwca, am ras cu lacrimi la povestea cu popa
monule felicitari pentru prinzesa mica! Nu te-ar tenta sa o duceti pe Alexia la ZOO (sa o duca tati, si tu sa te odihnesti) ?
Noi mergem la ZOO duminica dimineata (pe la 10.30 cred) - si facem chestia asta in fiecare week-end, de vreo 6 saptamani. Noroc ca a fost si vreme buna! Daca mai sunt amatoare, poate ne vedem acolo
Noi de obicei stam cam o ora, ca nu rezistam mai mult - si apoi trebuie sa doarma de pranz (pe la 13.00). Intrarea la ZOO este 1.5 ron de persoana (copiii pana in 2 ani nu platesc).
Fran, da' de ce dureaza atat cu masina ?! V-ati comandat-o custom?
Noi suntem ok, slava Domnului! A masurat-o ta-su zilele trecute (la tocul usii
, si are 86 cm fix. Revin mai tarziu...
Mickyyy spune:
Neata si de la noi
Plsssssssssssssss.....vreau si eu parola de la contul comun sa pot sa iau filmuletele puse de fran. Multam fain 
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Mickyyy spune:
fran, gabitza, multumesc de parola
!
Sper sa ma descurs mai departe ![]()
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
andutzy spune:
BUna dimineata...la cine o fi buna, la mine nu...
trecem peste asta...multumim Fran pt efortul cu filmuletul, intr-adevar, maaaare rabdare! Din pacate copilul meu inca nu e suficient de "copt" pt astfel de filmulet, tot baby il incanta mai mult, dar le trag pt cand va mai evolua si el putin.
Cris, voi mergeti la ZOO, pe noi ne tenta un circ, poate chiar we asta desi nu cred ca mai gasim bilete. Am ramas insa masca de ce preturi sunt...si daca nu-i place copilului si dam banii in vant? Sa vedem ce facem...intregi la cap oricum nu suntem, asta e clar!
Andra
13+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gabitzam spune:
Andra, gandeste-te daca Dragos are rabdare sa stea atat pe scaun sau in brate la voi. Daca tie nu o sa-ti fie rau taman acum, poate or mai fi si ceva mirosuri pe acolo. Si daca o sa poti sa te fatzai cu el pe acolo daca nu va avea stare in el si vrea afara.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mickyyy spune:
Andutzy, cat costa un bilet la circ, de curiozitate? N-am fost niciodata cu fetele, nu stiu daca au rabdare, dar daca zici ca e atat de scump, macar sa nu ma mai agit.
fran spune:
Chris-
pentru bunica ta .Noi am fost in vara la zoo si atunci a fost super naspa-ingesuiala, tigani, "tarani", tipete...n-am stiut cum sa plecam mai repede...sa inteleg ca acum e mai liniste?
Masina e custom, da, dar oricum nu aveau nimic pe stoc cand am comandat-o...acuma ma intreb daca asa o sa asteptam si dupa piese de rezerva...E meriva. Da' ieri ne-au incurajat-cica la masina "anului" in Romania-opel corsa-se asteapta cam 8 luni...yeees
Elisor- hai meeeey...
Ralwka-sper sa-i placa Iuliei filmuletzul. Stai linistita ca nu mi-a luat mult timp. Dureaza mult pana ataseaza arhivele la mail, dar l-am lasat sa mearga si treceam din cand in cand sa dau "send" la mail-uri.
Am facut curat in casa in timpul asta
Gabitza-unde te-ai ascuns? Hai ca e vineri azi.
Monu-cand ma enerveaza Iepu' de nu mai pot ma gandesc cum iti e tie cu doi kinderi...of, tare greu trebuie sa fie...
Adina-hai mey ce-i cu tine? E un subiect pe tema reintoarcerii la serv dupa 2 ani-la cabinetul psi. Eu una o sa fac si naveta la Ploiesti- v-am mai zis...Sincer, ne-am descurca cumva si fara serviciul meu, dar eu zic ca pentru un copil-si mai ales fetitza-conteaza mult sa stie ca mama are o meserie, ca-i place ce face la serviciu. Pentru ca fetitzele tind sa imite mamele, nu? Iar eu una vreau ca Iepu' sa aiba o meserie care sa-i placa, sa mearga la serviciu din placere, nu neaparat din obligatie. Plus ca mie imi place ce fac la serviciu si astept cu nerabdare sa ma intorc. M-am exprimat cam aiurea si in nici un caz nu vreau sa se supere pe mine mamicile care raman acasa cu puiutzii lor...si eu as mai sta inca un an cu Iepu'(apoi oricum o sa mearga la gradi), dar in cazul asta imi pierd postul, plus ca raman in urma de tot-dpdv profesional vorbind...
Mamicilor cu ce se mai joaca puiutzii vostri? Noi am cam depasit faza cu "butoane", dar nici in etapa jocului "imaginar" nu suntem...adica in continuare nu se uita la papusi sau animale de plus, decat daca le dam "sa manance". Le indeasa cateva linguritze in gura-nas...si gata.
Am luat de la obor-de la raioane cu lumanari, felicitari etc-niste bucatzele ornamentale de plastic translucent, colorate-seamana cu pietricelele ornamentale. Cu astea se joaca cu lopatzica si forme de nisip-le pune -le rastoarna etc...De sortat pe culori-intentia mea
-nici vorba...
Se joaca cu puzzle-uri de lemn -de incastrare- dar la face repede si vrea altceva...Avem 5 bucati acum-de la 6 la 16 piese(cel mai mare are in mijoc un set de 6 piese gen puzzle clasic-a rausit sa le faca si pe alea). Desi la cele din carton nu face decat cu 4 piese, cu 6 inca nu a reusit.Ma rog, depinde si cat de clar e desenul, zic eu...
De la boribon am luat margele mari ( de fapt corpuri geometrice) de lemn, de insirat...cum zicea OlgaT (chiar se joaca Tony cu ele? )...nu vrea sa insire. Astea au un siret simplu pe care se insira, nu cu capat de lemn, numai asa aveau...
Si apoi...gata. TV, video, calculator...nu ca am ceva impotriva lor, da' nici toata ziua-bunaziua cu ochii in ele
Moama ce roman am scris...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
fran spune:
Andutzy-stai linistita ca nu mi-a luat mult timp sa pun filmuletzul, i-am zis si Ralucai... Eu zic sa stai voi cuminti acasa in we-mergeti in parc, la zoo etc dar nu in spatiu inchis cu multi copii in jur, sa "roiasca" toti virusii de gripa in jurul vostru...poate sunt eu mai paranoica, da' mai de timp de circ si peste o luna-doua...eventual mergem in gasca![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut