ce parere aveti de jobul videochat acasa?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelaf spune:

Buna
Consider ca sunt datoare sa va raspund la mesaje voastre.
va multumesc ca a-ti avut si timp
Cu privire la teren este cumparat in rate de noi cu bani de la socrii si cumnatul meu..Care fara ei nu as fi putut sa iau ceva cu bani in rate cum dansii au acceptat
Sper ca cineva stie si gustul amar al chiriilor
Am nascut baietelul fiindca am cautat sa ma asez la casa mea i-mi doream o famile ceeea ce D-ZEU MI-A OFERIT
Dupa ce m-am castorit am constatat caci nici sotul nu poate sa-si procure o cas proprie asa ca am acceptat soarta
Nu am belit ochii cum mi-a spus o amica
" trebuia sa belesti ochii sa fii un pic dupa interes sa aibe casa maasa bani in cont,,, eu asa am procedat "
Sotul are diploma care credeti-ma ca unde a fost cu ea a fos acceptata dar fiind de cetatenie araba au fugit magistartii nostri romani,, care bine inteles ca m-au revoltat fiindca sunt nazisti, rasisti .
I-mi pare rau sa o spun sunt romanca dar asta e mentalitatea nostra sper ca de acum incolo sa se schimbe cat de cat,,, atunci am considerat ca sotul sama ajute cu copilul si eu sa incersc sa vad daca pot acest job,,, , copilul nu are nici o vina ca s-a nascut in asa conditii si cu un parinte strain care nu e acceptat de societatea mamei...
deja potsa va spun ca si la medicul de familie copilul e pus la o parte,,, deja am inceput cu diferentele,,, dar sincer pana aici m-am zis,,nu voi accepta aasa ceva deja am reclamat medicul mai departe,,,
nu pot sa vad cum il injoseste oooo serios ma revolta numai acum cand scriu va dati seama ce urat e sa vezi in fata scene de genul asta?
Cu sotul care lucreaza la un stand are salariul mic,,, si numai chiria este 200 E fara mobila,,, inchipuiti-va facturi,,,
baietelul am sa-l dau la gradinita dar astept sa faca 3 ani macar caci nici nu am terminat cu panpesii + e foarte sensibil in comunitae foarte usor raceste nu are imunitate deloc,, poate ca nu am avut laptic matern deceea nu stiu mi-as fi dorit sa- i dau cat mai mult,, dar asa a fost sa fie,,
Bona costa 6-7-8 mil. de unde toti banii astia? nu considerati ca e mai bine a ne misca mai repede si a face bani pt. arhitect a ne ridica o casuta mica fara fitee,, o camera locuibila a scapa de chirie,,+ intretinere,, ce parere aveti?
Cu privire la acest job il voi consulta si pe sot fiindca e necesar normal sa stie ,,, ce sacrificii voi face pt copil si pt. no sa nu fiu egoista si sa recunosc.
prefer ca sotul sa stea cu copilul eu find in preajma lui, si eu sa ma sacrific cat timp pot,, daca a-ti vedea ca sotul nu poate mai mult si aveti un copil care el saracutul nu-i vinovat ca a venit pe lume in asa conditii noi am decis tu ca mama ce ai face?
ai angaja o bona,, ok
7 mil, de unde?
7 mil atat castiga sotul
prefer sa-i consider ca si cum platim o bona si eu fac restulpt. chirie facturi mancare si daca pot pune ceva deoparte e bine pt a plati arhitectul fiindca asta-i legea,, sa terminam cu chiria
ce parere aveti? astept mesajele voastre cu sfaturi nu ma supar de loc chiar daca ma desfameaza, chiar daca ma favorizeaza.
Urasc divorturile am uitat sa mentionez mai ales ca am si copil
succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by ionelaf
succes tuturor

Daca urasti divorturile si mai ales ai copil orienteaza-te catre o slujba decenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Fa ce te-ndeamna sufletul. Iti place asa un job? Ti-l doresti? Go for it. Incearca-l. Motivele sunt mai putin importante.
Si in fond nu trebuie sa fim noi de acord cu asta.
Si daca ma uit mai bine vina este a noastra, nu ne-ai cerut parerea, ci n-ai facut decat sa ceri cateva detalii despre asa ceva in cazul in care avem idee.
Eu una iti urez succes!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Eu am o impresie foarte buna despre aceasta profesiune, si cred ca tu poti face o cariera profitabila. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

de ce nu plecati in tara lui? acolo nu v-a mai fi nimeni injosit si veti fi cu totii respectati.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by ionelaf

Dupa ce m-am castorit am constatat caci nici sotul nu poate sa-si procure o cas proprie asa ca am acceptat soarta
Nu am belit ochii cum mi-a spus o amica
" trebuia sa belesti ochii sa fii un pic dupa interes sa aibe casa maasa bani in cont,,, eu asa am procedat "

Cu privire la acest job il voi consulta si pe sot fiindca e necesar normal sa stie ,,, ce sacrificii voi face pt copil si pt. no sa nu fiu egoista si sa recunosc.

succes tuturor

ionelaa

Sper sa nu te superi pe mine, poate sunt dura, stiu ca subiectul de discutie e cu totul altul, dar o sa deviez putin, mai ales ca au mai aparut amanunte noi.

Legat strict de subiect, am avut o cunostinta care facea asta, si probabil i se potrivea ca o manusa, era exact genul de "fufa", care trecea din pat in pat si ii facea placere exhibitionismul. Poate ca asta e si motivul pentru care eu privesc cu muuuulta neincredere un asemenea job.

off topic, cred ca problema ta e cu totul alta, esti condamnata de cei din jur pentru alegerile pe care le-ai facut pana acum in viata (ca ti-ai luat sot de alta nationalitate, ca n-a avut bani de casa, etc.), nu ai incredere-n tine (asa ca si sa te hotarasti sa faci videochat acasa, nu cred ca vei reusi prea multe, nu te incadrezi in "tiparul" celor care fac bani din asta, barbatii cauta femei puternice, provocatoare, nu femei care-si plang de mila) si nu esti multumita cu ceea ce ai. Ai un sot, pe care tu singura l-ai ales, sper ca l-a ales pentru ca l-ai iubit, si nu pentru ca n-ai avut o alta alternativa, pentru ca ai sperat ca are o situatie financiara mult mai buna sau pentru ca era timpu sa te asezi la casa ta si sa faci un copil si el a fost primul si cel mai la indemana care l-ai gasit (din pacate, din mesajele tale cam asta reiese, legat de motivele casatoriei).
Boon, ai facut un copil, ti-ai dat seama ca viata nu-i asa de roz pe cum te asteptai, copilul e un maaare consumator (de timp si bani), sotul nu e in stare sa se descurce intr-o tara straina (am dedus ca e jurist, cau ceva de genul; poate ca-n bransa lui e greu sa-si gaseasca ceva, dar daca are o diploma in spate, exista si alte domenii in care-si poate cauta job, unde nu exista la fel de multa discriminare) iar tu stai acasa si te framanti cum sa faci sa mai produci bani.
Dar....repet...cauti in directia gresita. Gandeste-te la MOTIVUL pentru care vrei sa muncesti....nu pentru a arata celor din jur ce sacrificii esti dispusa sa faci (nu-ti va ridica nimeni statuie), nu pentru a-i arata sotului ca tu poti sa aduci in casa mai multi bani ca el, nu pentru ca ti se pare o chestie "fun" din care ies bani. Crede-ma ca nu e nici pe departe un job usor, cate mizerii vei inghitii de la oamenii cu care vei sta de vorba, de la jigniri de tot felul (care in cazul tau e posibil sa aiba un efect prea drastic si sa te aduca in pragul depresiei) pana la cuvinte porcoase si solicitari care de care mai mai neortodoxe. E un job pentru persoane cu "obrazul gros", pentru persoane tupiste, pentru persoane fara complexe (nu ma refer la complexe de natura fizica), e un job care sincer, tie nu ti se potriveste.

Zici ca bona e scumpa? Dar si salariile pot fi mari, daca muncesti pe masura, bona cere 6 milioane, cauta un job unde sa castigi dublu, si tot iesi in avantaj.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ce usor se gasesc joburi de 12 milioane-n roamania.. unde? ca acum vreau si eu unul!!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

In Bucuresti se gasesc usor joburi de 12 milioane, hai sa nu dramatizam. Totul e sa vrei sa muncesti. Femeia care vine sa ne faca noua curat lucreaza ca femeie de serv la o fabrica si dupa program, zi de zi merge si face curat in case. Ia in jur de 15 milioane in fiecare luna si nu se mai vaita ca e viata grea. E tiganca, are 8 clase, nu are sansa la alte slujbe, dar femeia asta n-o sa stea in veci cu mina intinsa. Nu aveti decit sa-mi sariti in cap, dar eu cred ca daca esti sanatos, tinar si stai in Bucuresti, doar puturosenia te tine flamind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

CIt despre videochat, nu fac pe puritana, nu judec pe nimeni, dar tot prostitutie se cheama, oricit ne-am ascunde dupa deget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by LindaZ

Intre nimic sau 4 milioane si 1000 euro si un copilas de crescut la mijloc, e greu de luat o decizie. Dar sa poti sa faci asa ceva implica mai multi factori, nu doar banii, ci si raspunsurile pe care le dai daca baietelul tau o sa te intrebe "tu ce faci mami la servici?" sau mai tarziu "de unde ai avut bani sa ma cresti?", dar si posibilele "de ce ni s-a taiat curentul?" sau "de ce nu-mi iei si mie cizme in care sa nu ma ud?". Sau ceilalti, sot (???), parinti, socri, prieteni, etc. Ai sa le spui sau ai sa te ascunzi tot timpul? Oricum adevarul are sanse sa iasa repede la iveala daca tu nu iesi din casa, dar casa se umple de lucruri, caci apar semne de intrebare. Si in general mintea noastra umple golurile informationale cu ganduri negative, da pai restul lumii...si te trezesti ca lumea va spune ca esti prostituata poate si ai sa te miri de unde au scos-o si pe asta. Pe de alta parte nici pt tine n-o sa fie usor sa te dedublezi tot timpul, sa fii noaptea vampa si ziua doamna. Desi cu timpul cred ca te obisnuiesti si asa, ma rog, nu stiu cum e sa fii actor de meserie, dar imi inchipui ca aici ar fi cam la fel. Ca doar daca joci rolul unui criminal nu inseamna si ca esti. Dar daca esti casatorita conteaza mult si cum se impaca sotul tau cu asta concret, iar daca nu esti, cum ar influenta asta posibilele relatii?
Si ... esti sigura ca ai epuizat toate solutiile posibile?
Poate putem veni si noi cu altele pe care nu le-ai luat in calcul.

Intre nimic si multi bani,ar exista varianta de mijloc,nu cred ca este o soltuie sa renunti la propriile valori morale si sa faci asa ceva....
Corecta intrebarea Lindei: ai epuizat toate solutiile posibile?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput