ce parere aveti de jobul videochat acasa?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

quote:
Originally posted by Natasa

CIt despre videochat, nu fac pe puritana, nu judec pe nimeni, dar tot prostitutie se cheama, oricit ne-am ascunde dupa deget.

Parerea mea este ca exact pe "puritana"o faci...Sa fim seriosi daca videochat este prostitutie inseamna ca toate fetele,femeile care pozeaza sexy,nud ,inseamna ca sunt niste prostituate...
poate imi explica si mie cineva unde este "prostitutie "aici:
http://www.camcontacts.com/whoisonlinenow.html?catID=3 ???
Raman la parerea mea ca judecam si o facem prea pe atotstiutorii fara sa avem habar..Parerea mea.

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Parerea mea e sa nu o luati prea personal ca ne ducem la ZZ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu zic ca fiecare are dreptul sa-si aleaga ce meserie doreste (si nu in ultimul rand, i se potriveste).
ca n-as face-o eu sau tu - asta este partea a doua. Si prea putin conteaza aici. E treaba noastra. Si nici nu ne-a intrebat nimeni asta.
Oamenii trebuie sa mai faca si ce vor. Fiecare-si cunoaste propriile limite.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

parerea mea este ca un troll bantuie din cand in cand acest forum, asa ca...atentie
V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Na. Mai bine troll decat head-hunter in cautare de aspirante optimiste

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by Natasa

In Bucuresti se gasesc usor joburi de 12 milioane, hai sa nu dramatizam. Totul e sa vrei sa muncesti. Femeia care vine sa ne faca noua curat lucreaza ca femeie de serv la o fabrica si dupa program, zi de zi merge si face curat in case. Ia in jur de 15 milioane in fiecare luna si nu se mai vaita ca e viata grea. E tiganca, are 8 clase, nu are sansa la alte slujbe, dar femeia asta n-o sa stea in veci cu mina intinsa. Nu aveti decit sa-mi sariti in cap, dar eu cred ca daca esti sanatos, tinar si stai in Bucuresti, doar puturosenia te tine flamind.

Ai maaareee dreptate!

Ce alt job poti sa-ti gasesti in situatia ta? Uite o idee, BONA. Poti gasi mamici dispuse sa mergi cu baiatul tau si sa ai grija si de copilul ei (pentru un salariu mai mic decat piata, ce-i drept), sau poti fi bona de ocazie, sau bona de seara (se cauta bone care sa aiba grija de copii in intervalul 5-8, adica dupa ce termina gradinita pana vin parintii de la serviciu). Si eventual poti imbina supravegherea pentru cateva ore a unui copil mai maricel cu parte de menaj, si tot ies bani.
Exista si job-uri de noapte, bine platite. Solutii exista, totul e sa iti doresti sa muncesti.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Citindu-va reactiile m-a surprins neplacut ca unii dintre noi in loc sa-si exprime parerile vizavi de intrebarea lui ionelaf , cauta in viata ei , care la urma urmei e strict personala.De acord pentru 'meseria' asta iti trebuie o anumita nepasare si sa ai un anumit caracter.Oamenii de acolo trec peste niste limite si nu stiu daca vei putea tolera sau cine stie poate te obisniiesti si cu asta.Alternative cred ca sunt , frumusetea trece si apoi gandeste-te si la sufletul tau.Eu una nu m-as simti impacata.
Offtopic ce ziceati de fufe?Cele care isi insala prietenii o fac fara sentiment , care se culca pentru bani ele ce sunt?Noi nu suntem aici sa judecam , toti avem defecte mai mari , mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cine practica astfel de joburi eu cred ca o face din comoditate , nu din disperare. E mai usor sa stai acasa si sa iti ridici fustele decat sa pui mana pe carte, sa faci o facultate, sa faci niste cursuri , sa cauti o munca de om cu demnitate. Numai cine nu vrea, nu are de lucru. In ziua de azi si o femeie de serviciu castiga cel putin 10 milioane in Bucuresti. Asa ca situatia nu e chiar asa de tragica cu salariile. Iar chiria, multi stau cu chirie, aproape toti au rate la case si alte lucruri. Asta nu inseamna ca numai din videochat le poti plati.
Cu ajutorul lui Dumnezeu si cu vointa din partea ta, poti gasi de lucru ceva de care sa nu iti fie rusine mai tarziu si in fata copilului.
Nu judec pe nimeni, fiecare face ce doreste, e alegerea fiecaruia, dar daca tot s-a cerut parerea, am tinut sa o spun.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by denisabia

Citindu-va reactiile m-a surprins neplacut ca unii dintre noi in loc sa-si exprime parerile vizavi de intrebarea lui ionelaf , cauta in viata ei , care la urma urmei e strict personala. http://community.webshots.com/user/denisabia

In momentul cand ai ales sa-ti faci public, pe un forum, problemele personale, esti constient ca vei primi tot felul de sfaturi, si nu toate pe placul tau.
De ce am cautat in viata ei? Pentru ca nu s-a limitat la o intrebare simpla: ce parere aveti de job-ul asta, ci a mai dat niste mici detalii, in mesajul ei initial gasesti: sunt la pragul disperarii , doresc sa fac ceva pentru fiul meu nu sa stau sa ma uit ca-mi cere si nu am. Ea nu voia parerea noastra despre job, ci voia acordul nostru, uite ca rau o duc eu, uite in ce situatie disperata sunt, nu vedeti, n-am alta solutie decat videochatul. N-o fac de placere, o fac de nevoie. Asta e mesajul care reise din subiectul deschis de ea. Eu am incercat sa-i arat ca exista si alte moduri in care poate depasi situatia.
Oricum e viata ei, e alegerea ei, eu nu pot decat sa-mi spun parerea!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Mickyyy nu zic ca nu ai dreptate.Scuze ca deviez de la subiectAcum ceva timp am postat un subiect si launmomentdat am relatat un caz si unele persoane au tras repede concluzia ca eu sunt protagonista si sa-mi dea si anumite sfaturi.Am vrut sa spun ca ar fi bine sa ne limitam la detaliile pe care ni le da ea , nu sa ne apucam sa facem tot felul de conexiuni si cum zicea Marina sa n-o luam prea personal.
Asa cum mai toti care au postat aici , ar fi bine sa se gandeasca bine ce face cu viitorul ei.Ceea ce vrea ea sa faca va avea consecinte pe viitor , care se vor rasfrange asupra familiei.Atata timp cat e sanatoasa isi poate gasi de lucru in alte domenii.Mai degraba ospatarita , barmanita , vanzatoare ,poti gasi de munca la birouri stiu persoane care lipesc plicuri.Nu-i o rusine sa muncesti.

Mergi la inceput