ce parere aveti de jobul videochat acasa?
Raspunsuri - Pagina 2
Elise spune:
a, evident ca vor fi mai putini doritori de cooking decit de adults only - de aici si diferentza de bani.
Acum vad ca la cooking e o singura sesiune deschisa, probabil la erotic chat sint citeva zeci...c'est.
Elise & BBLisa
anelis4u spune:
quote:
Originally posted by aduscaquote:
Originally posted by anelis4u
Deja in tara asta este o lege ca fara sa cunosti,fara sa nu ai habar de nimik sa stigmatizezi...
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Nu,esti platit si pentru nonadult...Sigur nu ies bani ca pe partea de adult dar e ceva in plus...
Copiii chiar nu au voie chiar daca e nonadult,semnezi un contract cu situl si iti trimiti actele sa demostrezi ca ai peste 18 ani...
Mircea(02.07.2002) si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
Ramonika spune:
pe termen scurt nu ar fi o problema, daca poti sa treci de prejudecati... insa sa nu te prinda in lat dorinta de a castiga bani multi cu relativ putina munca si sa nu te implici prea mult in asa ceva. nu e de durata (nu o sa arati bine toata viata, banuiesc)... si de multe ori iese prost.
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
ionelaf spune:
Va multumesc mult fetelor pentru raspunsuri
Ma asteptam sa ma puneti la zid sa ma judecati oricum acceptam si accept orice critica doar de aceea am si cerut parerea voastra.
E adevat e frustant sa am acest job sa fac acest job de fel sunt o persoana zic eu decenta dar viata asta e lupta si ca mama e normal sa gandesc ce-i ofer maine floarei mele.
E baietel dar l-am nascut de Florii inante de Paste si eu consider ca e mai mult de un dar de La DUMNEZEU e o floare .
Annemarie4u am citit povestea ta si crede-ma ca am plans
Citeam si plangeam dar m-ai facut tare si mi-ai dat forta mai mare crede-ma ca asa poveste adevarata traita pe pielea ta merita tiparita in reviste pentru a fi citita si de alte mame care isi abandoneaza puii .
Poate le trezesti la realitate la sentimente materne inainte sa nasca puii sa nu-i lase abandoneze in spital.
Esti o eroina crede-ma esti un exemplu nu cred ca mai au vre-un efect vb. mele sunt sigura ca in sufletul tau esti cea mai fericita mamica din lume
I-ti urez numai bine si ma duc la bebe sory
BOCANILA spune:
Parerea mea
Dumnezeu iti va purta de grija si tie si copilasilor tai.Eu am 6 copii.Ce ar trebui sa fac?Si niciodata nu ne culcam flamanzi.Nu-mi este usor dar sunt fericita.Nu as face asa ceva niciodata..Stiu pe cineva care face lucrul asta si stie si sotul ei,are si doi copii.Urat.Cat esti tanara si frumoasa...dar dupa?
Sunt atatea medode de a castiga painea frumos si cinstit
http://www.ringo.com/profile/cocuta_alisor.html
unde dragoste nu e,nimic nu e...
viana spune:
As face orice,dar orice,sa le pot da copiilor mei mincare.Voi, cele care ii tineti teorii, poate aveti salarii de zeci de milioane.Puneti-va in locul ei!Sa nu ai nici un venit sau sa ai un minim pe economie si sa mai trebuiasca din el sa platesti si chirie.Deci in final sa nu ai bani de mincare.Ce ati spune copiilor?
Iar daca mai tirziu o va intreba ce lucreza ii va explica (cind va fi destul de matur sa inteleaga).EL VA HOTARI DACA O JUDECA SAU NU.
VIATA E SCURTA SI MERITA TRAITA BINE.Uneori nici nu iti dai seama cit e de scurta.
LindaZ spune:
Mey, da acuma nu stiu eu ce sa mai spun. Fiindca initial am presupus ca esti singura, ca o duceti ffff greu si asta e o solutie disperata. Intre timp am mai citit ce ai scris la alte subiecte ca sa aflu ca esti maritata, sotul tau nu e roman, are o facultate, stati in chirie, dar v-ati cumparat teren si cautati arhitect sa va faceti casa. Si noi stam in chirie si avem doi copii si un teren pentru care mai avem de platit un imprumut maare inainte de a ne apuca sa facem casa pe care o visam. Si inca ma intreb daca am citit bine, daca toate cele de mai sunt sunt valabile in cazul tau. Sa mai verific o data?
Si pe mine m-a preocupat cum sa lucrez dar sa petrec si cat mai mult timp cu copiii si una din idei a fost sa lucrez in timp ce ei dorm, noaptea sau in timpul zilei. Si intr-adevar prietenele mele cu copii mici care lucreaza in invatamant si-au ales programul intre 13 si 17, atunci cand copiii lor dorm. Si bineinteles ca nu le ajung banii din invatamant si nici nu viseaza sa-si plateasca arhitectul sa isi faca o casa. Nu spun ca n-ar fi fericite sa o aiba...
Si daca "dracul nu-i chiar asa de negru" in cazul tau, oare chiar merita ? Imi inchipui ca e usor sa lucrezi de acasa si noaptea, sa fii aproape de copil in caz de vre-o urgenta si nu cred ca e greu fizic sa faci asta. Dar psihic nu e un consum prea mare sa te dedublezi, sa nu fii impacata cu tine si pe termen lung nu apar efecte care estompeaza suma de bani castigata? Oare nu exista ceva ce te-ar motiva suficient de mult sa cauti un altfel de job, chiar daca mai prost platit?
Ramonika spune:
viana - sunt si alte metode de a castiga bani. vad ca ionelaf are acces la net, deci nu e chiar asa de incapabila de a munci altceva...
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
viana spune:
Daca este asa cum spune Linda Z imi retrag ceea ce am scris.M-am gindit ca este o mama disperata cu un copil mic,fara sot ,fara o calificare,care cistiga putin sau chiar nu a gasit un loc de munca.Din ce are isi plateste chiria si nu mai are bani de mincare.Dar in cazul ei....sa ma scuze.
Mickyyy spune:
Mesajul Lindei m-a pus pe ganduri....si m-am pus si eu pe scotocit.
Cu riscul de-a primi muuuulteeee rosi in cap, cred ca singurul lucru pe care vrei tu sa-l faci e sa gasesti o cale cat mai usoara de-a scoate cat mai multi bani. Ai un baietel de 2 ani care merge la gradinita, ai putea sa te angajezi bine-merci oriunde. Sa nu-mi spui ca nu gasesti, de la vanzatoare la magazin, pana la secretara ai sanse mari, fara sa ai nevoie prea multa de studii. Daca cumva ai si niste studii in spate, iti poti gasi un loc de munca si mai bine platit. Crede-ma ca exista! dar la fel de bine e posibil sa nu gasesti, si asta tocmai din cauza atitudini, nimeni nu cauta sa angajeze persoane care "fug" de munca! Daca din niste mesaje postate pe un forum reiese asta, ma gandesc ca un angajator la interviu remarca mult mai usor.
Asa ca primul lucru care trebuie sa-l faci e sa-ti schimbi atitudinea, sa schimbi modul de abordare al problemei.
Cat timp pot merge la serviciu / zi? De cati bani am nevoie in plus pe luna? Ce sunt dispusa sa fac pentru banii astia?
Dupa ce afli raspunsul la intrebrile astea, iti dai seama ce fel de job ai nevoie, faci frumusel un CV si incepi sa-l trimiti in stanga si-n dreapta! Iti garantez ca job gasesti, dar trebuie sa fi si dispusa sa muncesti la el.
E foarte simplu sa tragi 2-3 gemete, sa mai arati un san si inca alte cateva gesturi obscene, si banii curg usor. Dar maine poimaine vei vrea sa-ti iei un job normal, si habar n-am, te trezesti cu un sef sau coleg de serviciu cu care ai chat-uit sau poate si mai mult, cum te vei simti atunci? Poti fi cea mai cinstita femeie din firma, tot curva te vor cataloga din start, indiferent ce-ai face. Si asta e doar un exemplu ipotetic.
Nimic nu se obtine usor in viata, dar daca nu esti dispusa sa faci efort, in schimb pretentii ai cat carul....atunci da....vei ajunge intr-o mare gaura financiara.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)