Piticodromul de sept-oct 2005 (165)
Raspunsuri - Pagina 27
Dory232002 spune:
Hehe, cum credeti voi ca spune Alexa la ochi????????COCHII, la minge spune gol

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
BiuMil spune:
pfuuu...am dovedit paginile scrise azi! am fost toata ziua la gradinite, subiect de care nu mai vreau sa aud pana ma intorc!!! oare am fata de idioata????!!!!! ...o directoare ne-a spus azi ca la grupa mini ii invata sa numere
, iar la alta mi-a spus ca fac fise!!! what.....FISE?????!!!!!! are un an si 4 luni... imi mai trebuie ceva timp sa diger treaba asta....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
valen spune:
Pai, mai Simo, daca scrii o data pe luna, cum sa ne intersectam? Cum zicea si Alina, sunt ff gravida, cu o burta ditamai, dar in mare forma. L-am admirat pe Luca. Uite
de la Sarah.Jadi, da, ca zeama aia sarata. Mie mi-a fost teama mereu de sara ilie si nu m-as fi gandit in veci la diminutivul cu pricina. sa vad acu cum ii vor zice lui Ines. Mie, soacra-mea, pe vremea cand ne vorbeam imi zicea "pitzipoanca", "tzumpi" "tzusca", "gabitzica", sau asa cum ma amuzam cu anya "gabitziculicutzica". Subiectul asta chiar imi place.Kid, ff frumoase pozele cu Alexandra iar rochita este superba.Kristinutza, super tare faza cu vecinu.
Dory232002 spune:
BiuMil, pai daca la 1 an si 4 luni ii invta sa numere si sa faca fise, la grupa pregatiroare poate sa dea deja doctoratul, nu 
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
alinam spune:
Alina sarumana pentru lamuriri, i-am dat dimineata ambroxol si acum seara olinth ....... phu ce de muci, nu am mai vazut pana acum asa ceva la el si nu sta delok sa ii stergem, stranuta des si ii ies lumanarile, de batista bebelushului nici o sansa, urla de zici ca il tai si cand ma gandesc ca atunci cand era mik radea la faza cu aspiratul mucilor.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
diana_n spune:
Tangerine multumesc de lamurire 
si acum ma tin de cuvant : cheptan=pieptene ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
sofia_misicu spune:
Buna noapte!
Vin si eu sa va bantui. Am avut o saptamana oribila. Intai diaree si regim, dupa, minunata mea tuse care a trecut la copil. Nopti nedormite si stres...Acum suntem la regim si avem o lista cat un pomelnic de medicamente. Am recunoscut printre ele multe dintre cele pe care le-ati enumerat si voi: nurofen, opthamesone n, ketof, stodal. E o fericire... Bona azi i-a dat mai devreme ketof-ul si fii-mea pe la ora 6 adormea in picioare. Se tara ca un mosneag prin casa si in loc sa chiuie de fericire, cum face deobicei, mormaia si bodoganea. Am pus-o la un baby einstein si mai sa adoarma cu capul pe fotoliu. Intr-un final, dupa ce si-a devorat medicamentele, am reusit sa o culc. Sunte fericita ca nu a facut febra si ca nu am trecut imediat pe antibiotice.
In rest e in continuare vesela, desi alterneaza cu stari de anxietate. Nu intelege ce sunt chestiile alea verzi care ii ies din nas si ii blocheaza respiratia dar, Doamne fereste sa ii arati pompa ca dispare din aria vizuala.
Olgutza chiar vroiam sa iti spun de ceva vreme ca esti un element decazut pe acest forum. Morala pe care o perpetuezi prin mesajele tale instigatoare aduce o umbra asupra acestei comuntitati integre si disciplinate. As dori sa atrag atentia asupra ideilor revolutionare si conceptiilor care pot ameninta insasi structura de baza care constituie liantul comunitatii noastre, si anume celula societatii: familia. Acestea fiind spuse: hai la o tigara!
Legat de limbajul utilizat in jurul copiilor, eu in continuare ma amagesc cu ideea ca Irinuka este un mic animalut nevinovat care pana la 18 ani nu o sa auda si o sa vada decat lucrurile frumoase din viata. Desi, avand in vedere ca singurul dezmierd pe care il are fata de mine este sa imi dea palme pasionale peste fata si sa ma traga cu nesat de par, sunt mici semne subtile ale faptului ca a inteles ca familia noastra nu este una normala. Pana una alta, cand o sa vorbeasca fluent, o sa vorbeasca moldovineshte. Ceea ce nu ma deranjeaza. O sa stie strigaturi si nume de mancaruri pe care nu numai ca nu o sa stiu sa le fac, dar nici macar nu o sa le gasesc in dictionar. Daca tasu' o sa fie prin preaja des, Irinucai, nu o sa ii fie straine, de asemenea, nici vorbele din popor. Ma consolez cu gandul ca in copilarie, nimeni din familie nu a soptit macar un cuvant murdar. Cu toate acestea, la trei ani ii destainuiam mamei in mijlocul strazii ca am o mancarime intr-o anumita parte anatomica pentru care m-ar da afara de pe forum daca as scrie-o. Asadar, urechiile sunt lungi cand ai 3 ani...
Legat de olite...la noi sunt suport de haine si loc de ascuns bijuteriile mamei. In rest...e seaca ca albia dupa seceta.
Kid-ule, intr/adevar arata din povesti Austria pe care ati vizitat-o. iar Alex e o printesa nordica, se potriveste perfect cu peisajul.
Ramona eu zic sa nu mai etalezi pe aici vocabularul Mariei ca risti sa starnesti niste gelozii majore. Sau cum ar spune fii-mea si te-ar pune direct la punct cu intrgul ei vocabular: "uite!ham, mama, tata, apa, alta!" Pam-pam!
Kristinutza felicitari pentru 7. Meritai 10 numai pentru faptul ca ai inteles cuvintele din propozitia aia. Nici macar ideea, cuvintele sunt de ajuns.
Apropo de denumiri aruncate inspre copiii nostri. Am o problema majora cu "ingerash". Ma ia cu fiori pe spinare...Apoi mai e infamul "printzesa" asociat cu fii-mea care arata ca un om de zapada: un rotund fundul, un rotund burta, un rotund capul. Numai printesa nu imi inspira.
Cand m-am hotarat sa ii spun Irina, am decis ca o sa ii zic Nuka. Irina e maica-mea, matusi-mea, matusi-mea, matusi-mea, strabunica, sta-str-sta bunica. (stiu, nu suntem prea originale). Nuka nu suna a diminutiv si are personalitate (deh, e creatia mea). In schimb, m-am surprins singura de cateva ori strigand-o Nuculetz. Asadar, nu mai fiti asa de aspre. Romanii au mania de a diminutiza totul.
Acestea fiind zise, pupicesc fetitzele si baietzeii si va urez o ziulica frumusica foculetz cu barbatushii si copilashutzi vostri dragutzei.
Nuka si Mama la Nuka
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by sofia_misicu
Buna noapte!
Apropo de denumiri aruncate inspre copiii nostri. Am o problema majora cu "ingerash". Ma ia cu fiori pe spinare...
Nuka si Mama la Nuka
Aceeasi problema o am si eu cu inger sau ingeras, ma infior cand aud. Inteleg buna intentie dar mi se pare foarte nepotrivit sa-i spui asa unui copil.
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Moooama, Olguta, ce ti le-a mai zis Sofia, cuvinte cu greutate, mai ales din partea unui moderator 

Anto
17 si
Antoanela23 spune:
Sanatate multa copilasilor bolnavi si weekend placut tuturor.
Ma duc si eu inspre dormitor, somn usor,
Anto
17 si