Piticodromul de sept-oct 2005 (165)
Raspunsuri - Pagina 26
diana_n spune:
mi-am amintit ceva : mama are un cunoscut (Petre) caruia i se zice si acum la 55 ani Petrut. Bleah... sa te tii cu dintii de copilarie in halul asta...
Diana si Petrut (3 oct 2005)
kristinutza spune:
dar ce ziceti de nea nicu pe care l-a serbat tot cartierul in fiecare an de sf nicolae si s-a descoperit cand l-au ingropat ca-l chema vasile? asta e fff off topic, dar ma amuza pe mine
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alinam spune:
eu insist : cum se da ambroxolul pt muci??? cate 5 pikaturi de2 ori pe zi???? si ce mai dati pt muci fara febtra, fiimu e cu mucii pana in gura si danseaza cocotat pe birou.
Nu cred ca Ioana e suparata pe noi, dar acum baietelul din butrika e cel mai important asa cred eu.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
alinam spune:
Alina pe sotul meu il cheama in acte Ionut si eu ii zic ION, moare masa de oftika hehehe si de la mine s-a invatat toata lumea sa ii zica Ion :)
Si acum inca o intrebare, cum e cu olinthul???? e bun ca mi-a recomandat cineva sa ii dau olinth pt muci? Alinaaaaaaaaa ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Dory232002 spune:
Ca tot vorbiti de alinturi
, pe mine cel mai tare ma enerveaza atunci cand, cumnatul meu imi spune DORA desi ia-m spus de muleeee ori ca ma cheama DORY in acte si asa imi place sa mi se spuna
.Cand imi spune asa asociez numele cu o alcolista(sper sa nu jignesc pe cineva), dar baiatul nasilor mei care locuieste la tara sa insurat cu o tipa pe care o cheama asa si este o alcoolica

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
diana_n spune:
Off topic, da' ma framanta : ce inseamna "perdelesc" ?
dau la schimb cu regionalism
made in Moldova ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Anya20 spune:
alina, ambroxolul nu prea sa da numai pentru muci, ci pentru tuse umeda, cu secretii vascoase care nu pot fi fluidizate altfel. Nu stiu sa-ti raspund mai bine pt ca nu stiu contextul.
olinth-ul e ok, dar sa ii dai o data, maxim de 2 ori pe zi.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by kristinutza
dar ce ziceti de nea nicu pe care l-a serbat tot cartierul in fiecare an de sf nicolae si s-a descoperit cand l-au ingropat ca-l chema vasile? asta e fff off topic, dar ma amuza pe mine.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
tangerine spune:
perdelesc inseamna ca stau dupa perdea

adica stau si citesc si nu contribui cu scris
asta e interpretarea mea...sa vina omu cu copyright si sa ne lumineze cu defintia patentata
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
mysweetest spune:
buna fetelor,
mama ce m-ati distrat cu putzele voastre
..eu ii spun putzica dar Alex nu ii spune deocamdata in nici un fel.
KId foarte frumoasa si carliontatat fetita ta!
Si noi avme 15 dinti si il asteptam pe al 16 lea.
Ca sa fim in trend cu voi si noi am behait asta noapte rau de tot si cred ca s-a trezit de vreo 10 ori ..mai ales spre dimineata cand dormea 10 min apoi plangea, mucii inca nu ne curg , nu avem febra dar tusim...i-am dat nurofen, astazi i-am dat panadol ..sper sa ii treaca repede.
Antoanela foarte dragutz Victor..auzi mangaie el burta lui taica-su
.