Piticodromul de sept-oct 2005 (165)
Raspunsuri - Pagina 25
Anya20 spune:

Bune bancuri.
As mai adauga eu ceva (Gabi, nu te supara, dar zau ca imi statea pe limba ca e chiar un cuvant simpatic
). Tot cumnata ii spunea lui Sarah si Sara-ilie.
Kristinutza, daca vine vreunul si iti spune d-na psiholoaga, trimite-l la o doctora psihiatra.

Despre piticodrom...numai de bine.![]()
A, ati putea sa ma scoateti din minti de-a binelea spunandu-i Anyei - Anisoara. 
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
b_irina_c spune:
Pe mine ma enerveaza socru-meu cand ii spune lui Vladut ceva de genul: "ce are acolo baiatul?" De parca ar fi un copil de pe strada pe care nu-l cunoste... Normal ca 'baiatul' nu zice nimic, ca doar nu i se adreseaza lui
.
Si cu asta basta
, adica am plecat acasa... Va pup si ne vedem joi, pardon luni!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
tangerine spune:
[rad tare] dar Anica merge? si tie Alinutza?
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Simo74 spune:
Alina
hai mai, nu-ti dezvalui chiar toate punctele vulnerabile...ca dupe aceea te avem la mana
Kristinutza oficial imi pare tare rau ca si Raducu e mucios si am uitat sa-ti spun ca oficial sunt topita dupa el...cum s-a jucat el cu mine cu bilele
Si ca veni vorba de diminutive...puteti sa credeti ca din Luca se ajunge la Lucutza?????
...de altfel asta a fost unul dintre motivele ptr care am ales Luca....ca e mai greu de diminutivat...dar iata ca se gasesc solutii 
kristinutza spune:
alina, dar raduCU CUm iti suna? ca sa fii pregatita... eu m-am obisnuit asa de tare ca am inceput sa-i spun si eu asa cateodata. ![]()
treaba cu ioana nu-mi miroase bine. chiar deloc. oficial incep sa ma panichez.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
diana_n spune:
Anya te inteleg, cineva din tara i-a spus Don Pedro de mi-a stat mintea in loc
E american de origine romana si locuim intr-o comunitate de indieni si chinezi, care era legatura ?? Plus ca toti din tara ii zic numele ca in ungureste ( jur ca n-am nimic cu limba aceasta), dar numele lui se pronunta englezeste ca asa am hotarat noi... si daca nu le-as fi spus de 10 mii de ori...
Olguta te uiti in gura cui nu trebuie, tu vezi-ti de scris, tipa de invidia ei
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Anya20 spune:
Ramona, tu tii neaaparat sa vezi cum fac la nervi
.
Alinutza mi se mai spune, de catre apropiati si chiar e ok pana la un punct. Sper sa nu ajung pe la 60 ani sa mi se spuna "tanti alinutza" 
Despre Anica... imi place la fel de mult ca Anisoara ![]()
Cand eram in scoala, aveam colegi pe care ii chema in acte: Ionut, Danut si alte de-astea (inclusiv seful de promotie din anul meu de la facultate poarta numele Ionut).Si ma intrebam :cand astia or ajunge sa aibe copii si vin prietenii lor sa-i cheme la joaca, cum o sa le spuna:"nea ionute, il lasi pe gigel la patinoar?"
Mor de ras si acum cand ma gandesc.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana

Vlad 28 sept 2005 &