Piticodromul de sept-oct 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

JadiDar de sara--murica, ce ziceti? (asa o alinta cumnata-mea pe fi-mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

saramura ca zeama aia sarata?

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Bune bancuri.

As mai adauga eu ceva (Gabi, nu te supara, dar zau ca imi statea pe limba ca e chiar un cuvant simpatic ). Tot cumnata ii spunea lui Sarah si Sara-ilie.

Kristinutza, daca vine vreunul si iti spune d-na psiholoaga, trimite-l la o doctora psihiatra.

Despre piticodrom...numai de bine.
A, ati putea sa ma scoateti din minti de-a binelea spunandu-i Anyei - Anisoara.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Pe mine ma enerveaza socru-meu cand ii spune lui Vladut ceva de genul: "ce are acolo baiatul?" De parca ar fi un copil de pe strada pe care nu-l cunoste... Normal ca 'baiatul' nu zice nimic, ca doar nu i se adreseaza lui .

Si cu asta basta , adica am plecat acasa... Va pup si ne vedem joi, pardon luni!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

[rad tare] dar Anica merge? si tie Alinutza?

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Alina hai mai, nu-ti dezvalui chiar toate punctele vulnerabile...ca dupe aceea te avem la mana

Kristinutza oficial imi pare tare rau ca si Raducu e mucios si am uitat sa-ti spun ca oficial sunt topita dupa el...cum s-a jucat el cu mine cu bilele

Si ca veni vorba de diminutive...puteti sa credeti ca din Luca se ajunge la Lucutza????? ...de altfel asta a fost unul dintre motivele ptr care am ales Luca....ca e mai greu de diminutivat...dar iata ca se gasesc solutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

alina, dar raduCU CUm iti suna? ca sa fii pregatita... eu m-am obisnuit asa de tare ca am inceput sa-i spun si eu asa cateodata.

treaba cu ioana nu-mi miroase bine. chiar deloc. oficial incep sa ma panichez.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anya te inteleg, cineva din tara i-a spus Don Pedro de mi-a stat mintea in loc E american de origine romana si locuim intr-o comunitate de indieni si chinezi, care era legatura ?? Plus ca toti din tara ii zic numele ca in ungureste ( jur ca n-am nimic cu limba aceasta), dar numele lui se pronunta englezeste ca asa am hotarat noi... si daca nu le-as fi spus de 10 mii de ori...
Olguta te uiti in gura cui nu trebuie, tu vezi-ti de scris, tipa de invidia ei

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Ramona, tu tii neaaparat sa vezi cum fac la nervi .
Alinutza mi se mai spune, de catre apropiati si chiar e ok pana la un punct. Sper sa nu ajung pe la 60 ani sa mi se spuna "tanti alinutza"
Despre Anica... imi place la fel de mult ca Anisoara
Cand eram in scoala, aveam colegi pe care ii chema in acte: Ionut, Danut si alte de-astea (inclusiv seful de promotie din anul meu de la facultate poarta numele Ionut).Si ma intrebam :cand astia or ajunge sa aibe copii si vin prietenii lor sa-i cheme la joaca, cum o sa le spuna:"nea ionute, il lasi pe gigel la patinoar?" Mor de ras si acum cand ma gandesc.

Mergi la inceput

de raducu-cucu si lucutza nu mai comentez...

Mergi la inceput