Piticodromul de sept-oct 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata fetele!
Noi raportam o noapte linistita fata de cea anterioara.
Doresc l atoata lumea un we. linistit si minunat si sanatate copiilor bolnaviori.

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

priviti cateva poze din luna ianuarie aici

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

M-am trezit cantand: Ce dimineata frumoasa... si mi-am pus cd-ul cu Andries. Mayanna s-a trezit la 7, dar pan la 8.30 s-a jucat cu Dodo, Botzi si Mitzi-Motzko in patut.Apoi a inceput sa strige, dar dulce: mama, mama, haai, haai, tzitzi, tzitzi! Iar cand am ajuns in raza ei vizuala mi-a oferit un zambet cat toata fata, si-a insfacat intr-o mana pe Dodo, in cealalta pe Botzi asteptand sa o scot din patut.Parca era o ...Draga mi-e, Doamne!!!...Ce dimineata frumoasa!...

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Am un anuntz foarte important: SINT O MAMA DENATURATA.
Eu stiu ca mai tot timpul va dau de gandit cand vorbesc despre visinata din beci, dar JUR pe nadragii lui soacra-mea ca nu beau decat la zile mari( si atunci cu mare atentie, ca-mi e frica de ametzeala).
Aseara dupa programul de munca, m-am lasat convinsa de colegii de servici sa merg cu ei la HAPPY HOUR( perioada aia nenorocita de 3-4 ore cand bauturile sint mai ieftine decat un pachet de biscuiti). Am incercat sa-l conving si pe sotul sa vina la barul de dupa coltz, dar n-avea chemare, asa ca m-am oferit eu sa fac prezentza pt intreaga familie. Jumatate de ora s-a preschimbat in 3 ore si jumatate, timp in care mi-au cumparat mai toti cate o bautura, dar am reusit sa beau doar 2 bauturi jumatate( si alea erau RUM and DIET COKE). Mai oameni buni...pina am ajuns acasa(locuim la mai putin de 3 km de locul meu de munca), aveam impresia ca sint pe una din navele lui Basescu, in timpul unei furtuni.E PRIMA DATA de cand am avut-o pe Galushca cand nu m-am grabit acasa la ea, si imi era rusine sa intru si in casa. Cu mama si cu tata nici macar n-am dat ochii(ca doar n-au intrat zilele in sac), iar pe sotz l-am "salutat"vreo 5 minute, de si-a dat seama IMEDIAT cat de "afumata" eram. Galushca distrusese camerele de sus, si Bombo m-a informat ca de 2 ore alerga prin casa tipand MAMA MAMA prin toate coclaurile. Batea la usha de la pod- unde avem calculatorul- si nu s-a lasat pina cand n-a dus-o taica-su in inspectie, sa se convinga ea ca nu eram ascunsa acolo.
Nici nu stiu cum m-am schimbat de textile, ca se plimba casa cu mine( care din voi s-a schimbat de haine in timpul unei furtuni, pe un vas? AI??? care-i secretul?????). M-am trantit in pat ca o nuca de cocos picata din cocotier, si mai sa ma arunc pe geam de durerea de cap si ametzeala pe care le aveam. Piticul pe linga mine..MAMA,MAMA...sa ma pupe, sa ma stranga in bratze...uoofffffffffff...
Bombonelu m-a trimis sa ma spal pe dinti; cica miroseam ca un naufragiat pe-o insula, cu o stiva de rom( eu si Johnny Depp), dar a fost dragut si mi-a adus CEL MAI MARE codru de paine din bucatarie. Am basculat in RELUARE, de parca imi era teama sa nu-mi vina ametzeala de la mestecat. Am crezut ca si sufletul din mine. Noroc ca dupa ce am halit painea, s-a oprit furtuna. Doamne, URITA mai e bautura. Am adormit toti trei pe plapuma, invelitzi cu alta plapuma, Galushca intre noi, ca o pomana tziganeasca, intinsa pe tot patul .Maine vreau sa imi fac program cu ea, sa iesim in oras, sa-mi spal pacatele fatza de ea.
DACA imi mai vine vreo idee creatza sa ma duc cu nebunii aia la baute, am s-o tin doar pe DIET COKE sau DIET PEPSI. IN VECI nu mai pun gura pe alcool(Sau cel putin pina la ziua de nastere a soatei, in Aprilie). Nu de alta, dar ma ia cu ametzeala. BRRRRRRRR

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Si acum ca m-am plans destul, sa raspund la unele dintre intrebari.
1. Din pacate, id-ul meu pe Messenger nu e cel de aici; mai tre sa adaugati un " _us", ca altfel nu ma mai gasiti in veci ( deci, olguta12_us).
2. Adevarat, sint cam "flotanta" intre Piticodrom si Bloguri, dar nu pt ca imi plac plimbarile, ci pt ca avem multe cunostinte si prieteni de familie care nu se descurca cu calculatoarele, si HABAR NU AU unde sa gaseasca peripetiile Drei Pishcot. Daca le zic sa mearga la "PITICODROM", ei mai mult ca sigur or sa ajunga la CUTZODROMUL din parcul Lia Manoliu( vechiul 23 August).
De aceea de multe ori scriu si acolo, ca sa inceteze "lumile" cu mesajele "ce-a mai facut Galushca? ce-ai mai scris? de ce nu raspunzi?de ce te ascunzi????" si multe altele care ma fac de spital
3. Jadi...te rog mult, trimite-mi si mie un pm cu numele "admiratoarei/admiratorului" de aici...cea/cel care m-a luat in colimator...ca mor de curiozitate. Sar'na cu anticipatie
4. Noroc cu Diana_n - care macar a INTREBAT ce e aia "a perdeli"...ca eu de 3 saptamani imi storc creierii de una singura, dar de intrebat nu m-am gandit sa o fac. ( Apropos, sorela...cutia cu CD-uri cu muzica si povesti romanesti pt Petrut a plecat azi spre voi).
5. Sofia- sar'na pt cuvintele adresate si pt email. Ca de obicei, esti o dulce
6.Nu-mi vine sa cred cati bebei sint bolnaviori. Noi pesemne sintem tare norocosi; Galushca zici ca e facuta din beton armat. E tot timpul in putere, 200%. Insanatosire grabnica
7. Sa traiasca Miflore, ca IN SFARSHIT am vazut si eu poze la ea cu mamicile,PLUS ca a explicat cine-s titularele, si acum mai stiu si eu cine-i cine( sint eu destul de ametzita, mai ametzesc si incercand sa aflu cine-s personajele din poze).
Cam atit pt acum, ma duc sa ma bag in scutece din nou, ca iar simt vasul lui Basescu prin apropiere....si nu vreau sa ma ia cu
Mozol discret tuturor, si revin eu cat de curand

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

bianca, dupa ce l-ar invata pe milan la gradi, probabil in cateva luni va putea sa-mi explice si mie fraza aia...

si eu vreau sa stiu cine a zis ceva de rau de olguta . nu fac nimic urat. doar gandesc...
olguta...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Unde a disparut mesajul Biancai? Tocmai ma pregateam s-o intreb daca a fost si la LO?

Olguta, sa-ti fie de bine distractia! Hai ca nu s-a intamplat nimic ca n-ai fost si tu vigilenta o seara!

La mine in casa e ceva mai bine, Dinu se simte mai bine, parca nu mai e gelos, e vesel dar a ramas cu o inapetenta selectiva, adica nu mai haleste fructe indiferent de combinatie. Il mangaie pe cap pe Sa sau il sterge de praf cu laveta, da pe mobila si apoi si pe capul lui.
Sa mai doarme si in pat, nu doar in brate, e pe lactana exclusiv deja, n-am nicio mustrare de constiinta, am mai mult timp si mai multa vlaga tot pentru ei.
cam atat.

Cred ca Ioana e suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Mesajul l-am sters din greseala, chiar am fost surprinsa ca imi cerea parola pt edit, dar nu eram prea atenta...
Am fost si la LO. Tinanad cont de faptul ca mai sunt mamici interesate, nu vreau sa incarc negativ discutia si spun doar ca e ok ca spatiu, dotari...asa si asa, nu cine stie ce (dar oricum, dupa multe vizite ii dau dreptate Ioanei care mi-a spus de la inceput ca nu conteaza asa de mult) un pic neverosimila directoarea...nu prea stia cu ce se mananca grupa mini, iar educatoarea nu am vazut-o, sau daca am vazut-o nu mi-a spus nimeni ca ea s-ar ocupa de copii...una peste alta, merita vizitata...

Tonia, ma bucur ca lucrurile incep sa se aseze si ca Dinu e mai bine. Asteptam in contiuare poze....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Tonia, ma bucur ca sunteti mai bine.
Bafta multa in continuare, hai ca mai e un pic si Sa va dormi la el in patut, toata noaptea.
Si Victor refuza fructele, nu inteleg de ce, la cresa mananca fara probleme. Dar el roade mere crude, asa ca nu ma alarmez.

Olguta, sa intelegem ca persoana care te-a emailat obraznicos nu s-a prezentat? Hmmm, ce mirare, de ce oare?
Lasa, ca nu-i nimic daca te-ai distrat si tu un pic, sa-ti fie de bine si sa scapi repede de mahmureala.

Sarmisa, frumoasa trezire .

Dory, e scumpa foc domnisoara ta motata si gospodina pe deasupra.

Pup fetele, o zi buna tutulora,

Anto 17 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Olguta, ce figura esti! Mi te imaginez in postura de aseara.
Eu, sunt departe de un astfel de obicei caci asa am ales si am hotarat.Avem insa ceva ' prieteni care din cand in cand, mai bea cate un paharel si nu ne deranjeaza.Heheehhh, zic ei:"Si-n Biblie spune:"Din cand in cand pentru sanatatea ta, mai ia cate putin vin".Asa dar, ai scuza atata timp cat
"este scris".

Fetele noastre, se lupta inca cu virusul,raceala si tusea. Ma bucur cel putin ca micutza Jessica, nu mai vomita si si-a revenit la burtica.
Sambata 3 Februarie fiind, la noi este sarbatoare mare.Sotul face 33 ani si ne pregatim sa iesim cu prietenii.Pana acum am serbat zilele de nastere acasa insa anul acesta, am zis ca schimb obiceiul.E prea mult de lucru la bucatarie si numai de asta nu mi-a ars cu fetele bolnavioare. Fug sa ma pregatesc.Va

***PS: De ceva vreme vad ca Ioana lipseste din mijlocul nostru.Ce se intampla oare cu ea?!
Sper ca nu trece prin stiu eu ce probleme...
Ioana - daca esti prin preajma te rog, da-ne un micut semn de viata.

POZE

Mergi la inceput