Piticodromul de sept-oct 2005 (165)
Raspunsuri - Pagina 22
kid2003 spune:
am luat si eu un pomelo, sta frumos la uscat in bucatarie. Nu stiu de ce l-am luat, eu urasc grapefruit-urile si de fapt asta e, un grapefruit urias. M-a convins o colega de serviciu ca e bun la slabit, ca nu e asa rau ca un grapefruit, si m-am gandit ca data trecuta oi fi avut eu ghinion. O sa il desfac sa vad daca si de data asta am tot ghinion. Alex nici vorba sa puna gura pe mandarine, d-apoi pomelo
Anya20 spune:
valen, vrem si alte cuvinte, sigur ca da. ![]()
Ruxi, tati vrea sa-l faca pe matei un barbat adevarat. Ce stii tu? ![]()
Olguta, chiar ma intrebam de ce nu ne-ai mai scris. Dar iata ce aventuri traiesti.
Kid, Alexuta e ca un ingeras. Si ce tinute...Bravo.
Bianca, imi pare rau de Milan. Dar cred ca nu e grav, mai ales ca nu face febra si e vioi.
Jadi, eu am o prietena care spune "flise" si mi-a fost jena s-o intreb ce-s alea
, desi muream de curiozitate. Dar m-am prin din context.
Cat despre DOCTORA (nu va suparati ca am accentuat, dar ma priveste oarecum direct
), mi se pare ca suna oribil. Pe langa faptul ca este incorect.
Si mai am un cuvant care ma calca efectiv pe nervi: cand cineva ii spune Anyei PITICA. Ma ucide. Suna prieteni si intreaba amabili, saracii:"ce face PITICA?" Brrrr...Dar cum naiba sa le spun, ca ei au cele mai bune intentii...Eu sunt cu capul
Parca vad o chestie mica, infima, oribila, cand ii aud. A, mai este varianta si mai groaznica: piticania...
Acum ca stiti, daca doriti sa ma enervati, povestiti-mi ca ati fost cu pitica la doctora
. Efectul este garantat.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
tangerine spune:
Anya, cred ca vrei sa iti spun ca am fost cu piticania la doctora sa facem varilix; ce zici, e complet?
si mie mi se pare doctora oribil; de piticanie nu mai zic; cu pitica chiar n-am mari probleme; matusa-mea ii zice asa lu fi-mea cateodata si pana n-ai zis tu nu mi s-a parut enervant :) cred ca ar tb sa scriem la subiectul ala cu lucrurile care te enerveaza cel mai tare
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Antoanela23 spune:
Neata,
Mai primiti la perdeleala?
Olgutza, super aiurea faza cu email-ul, tanti avea limbaj si exprimare de mahala, nici nu stiu daca merita oboseala unui raspuns.
Imi aduce aminte ce am patit noi cand avea pisica pui si am dat anunt ca-i donam.
Titlul anuntului era (in franceza) "pisoi de dat", in sensul ca nu-i vindeam.
Si ne-a scris o exaltata ca ne exprimam de parca ar fi vorba de o marfa vulgara nu de niste suflete nevinovate, ca suntem iresponsabili si daca nu am fost in stare sa ne castram pisica atunci sa pastram puii (erau 5 pui), ne-a trimis scheme si desene despre cum se multiplica pisicile nesterilizate, s-a luat de studiile si serviciul nostru (dadusem email-ul de la birou si stia unde lucram), ca la ce serviciu avem se astepta sa fim mai responsabili si sa intelegem ce se intampla daca nu castram pisica. I-a raspuns sotul, muuult mai civilizat decat as fi facut-o eu si pana la urma si-a cerut scuze.
Bineinteles ca habar nu avea ca pisica era o maidaneza pe care o adoptasem "din natura", intre timp eu am nascut si fix de castratul dansei nu am avut timp. Iar pt pui am gasit familii foarte dragute care i-au adoptat, mai putin unul pe care l-am pastrat.
Hai ca m-am luat cu vorba si am uitat ce vroiam sa scriu, ma duc sa citesc din urma.
Pupaturi,
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
Simo74 spune:
Bonjour doamnelor! Perdelii io ce perdelii, da na ca imi veni si cheful de scris ![]()
Kidule m-ai omorat cat de dulce poate sa fie Alex
...iar incep...vreau si eu fetitaaaaaaaaaaaaa...daca ma aude husbandul imi da omorul ![]()
Alina esti de coma
cred ca ai un inceput de vocabularofobie
Kristinutza si io tot cu filologii, limbi straine, masterate si tot tacamul dar n-am reusit sa eludez meandrele sinergiei din minunata fraza ce ne-ai dat-o drept exemplu 
Ruxi io sunt fun pomelo...as manca si cate trei pe zi...are un gust asa cum sa zic...semi pervers...nici dulce, nici amar...singura mea problema este ca in pana ma-sii...puteam sa am si eu placeri d-astea mai putin costisitoare
Olgutza am ramas masca vis-a-vis de PM pe care l-ai primit. Prostia omeneasca n-are limite
. In rest, baga la greu aici...ca io dimineata trebuie sa bag cafea, sa pipez si sa ma distrez cu peripetiile Galustei 
Ramona
tu vorbesti acolo de sora mai mare a Mariei, pe care o cheama tot Maria si are vreo 4 ani, nu?...auzi Domnule...adidas...sunteti niste dulci 
Valen mai cuscra, ce mai faci draga mea? ca nu prea am reusit sa ne intersectam pe forum...cum te mai simti?...ce mai face cumnata infantului?
Jadi imi pare tare rau de nepotelul tau...![]()
Si totusi...ce e cu Ioana...sper ca e totul in regula
jadi spune:
eu zic ca ioana o fi suparata pe topicul nostru dar desi sunt fitilista nu imi dau seama de ce s-a suparat
. parerea mea, nu dati cu batzul!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Olgutza, eu cand am incercat sa iti dau mesaj pe mess (user olguta12 si ma gandesc ca nu e asta) vroiam sa te avertizez ca te luase un user la oki si facea misto de tine, doar sa stii si sa ai cum sa te aperi! nu stiu daca persoana respectiva s-a luat de tine dar una peste alta, lumea e uneori asa de rea chiar si in virtualul asta mic!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Anya20 spune:
Ramona, ai zis f bine
. Sa stii ca nu e rau sa scriu pe la subiectul ala, dar incerc sa-mi infrang impulsurile, ca nu e bine sa te enervezi (mai ales in sarcina)
Simo, am si eu o doza de nebunie...![]()
Ca sa ma bag in discutie, cuscra e cat se poate de gravida, are o burta mare-mare, iar cumnata lui Luca e foarte miscacioasa. De logodnica...numai la superlativ. O sa-i spun sa-i scrie filosofului un mail si sa ataseze si poze.
Si eu cred ca Ioana e suparata pe topicul asta, ca dincolo la gravidute scrie in fiecare zi.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
latrishia spune:
Buna fetelor
N am mai intrat de mult sa va scriu, sa mi fie rusine. V am mai citit cand am mai avut timp, si mi e tare dor de voi.
Pitica mea ma dispera cu mancatul. De doua saptamani abia daca se atinge de mancare si a culminat ieri si azi cand a refuzat categoric pranzul, nici macar o lingurita nu vrea. Cand ma vede cu castronul o apuca nebunia, face ca toate visele. Nu stiu ce sa ma fac cu ea, are doar un an si 3 luni. E normal asa ceva? Daca i as da biscuiti toata ziua ce fericita ar fii, dar nu i mai dau nici sa guste, doar doar de ar manca. I am facut sucuri de morcov cu mar si portocala si atat. Laptele dimineata si seara iar il papa bine. Castronul e durere!!!
V ati confruntat cu asa ceva? Eu mai am putin si ma duc la gara, sunt cu nervii la pamant.
Va pup tare!
http://new.photos.yahoo.com/lori_pici
Lori&Luanna

fetele