Piticodromul de sept-oct 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

kidule, la voi la austria tot frig tineau aia in camera adica 18-19 grade cu indulgenta pe motiv ca totul functioneaza automat? pe mine m-au disperat cu temperaturile astea occidentale
frumusica foc alex

noi ne-am distrat aseara facand lista cu cuvintele pe care Maria le pronunta aproape exact; si au iesit pe la 50; fara sa includem onomatopeele animaliceasti, nume proprii si alea pe care le stalceste de lipsesc silabe; dintre staruri enumar: varza (acra e preferata ei), sosete (alea de stat in casa cu talpa de silicon cu care o frecam la cap toata ziua); si adidas de care s-a indreagostit iremediabil din ziua in care l-a pronuntat perfect din prima; am probleme sa ii dau ghetele in picioare ca imi cere adidasi
si puteti ghici cum il striga pe unchiul ei Ciprian?

si sa nu uit: mi-e imposibil sa o spal pe dinti; roade periuta, da nu ma lasa sa ma apropii; urla daca incerc; eu nu cred ca m-am spalat pana la 6 ani; sper sa aiba dintii la fel de rezistenti ca ai mei si totusi de la 2-3 ani sa invete si procedeul asta;
de mancare mancam cam de toate cu exceptie de carne de porc, mezeluri si dulciuri -pt ca nu prea ii plac, inclusiv celebrul chec;distractia maxima este sa roada de pe os ciocanelele de pui-cam singura metoda de a manca carne in cantitati semnificative
la olita n-am nici un gand pana la vara

in rest perdelesc da voi cam somati; sau munciti la scaderea productiei de muci pe forum?

ce zici Ina, te intorci pe forum? am iesit din criza paranoica cu viroze si raceli

si olgutza, bine ai revenit; eu te-am urmarit la bloguri m-am gandit ca te-ai hotarat sa iti muti domiciliu

raspuns la ghicitoare: brrmm brrmm ; nu e o eroare il recunoaste din prima si ii zice asa hihi

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

si daca va intrebati de ce va plictisesc asa de des va reamintesc ca am target de la sot sa ajung in martie la 500 de mesaje; eu cred ca a vrut sa zica 400 totusi

poze

Mergi la inceput

si am si eu o intrebare-sondaj pentru dintoshi si nedintoshi: copilul vostru mesteca mancarea? ca fi-mea a vomitat acum cateva zile si m-am ingrozit de dimensiunea bucatilor de ou si mar copt ce se aflau la ea in stomac; si cred ca are aproape toti dintii in gura; e normal sa nu poata toca chiar totul corespunzator? dc incerc sa ii arat cum se mesteca, imi arata si ea, dar dupa ce inghite; si totusi pare sa mute mancarea prin gura...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ramona, Matei pare sa mestece. Acum, dupa ce ai zis tu, nu mai sunt asa sigura, nu am proba fizica pe care ai avut-o tu :).

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

M-a pus naiba sa iau un pomelo ieri, sa nu mor proasta nestiind ce-i aia, si ma chinui de azi dimineata cu el. Matei s-a uitat cu multa scarba si cam atat.

Mergi la inceput

si ce e aia pomelo, ruxi? cam asa am patit eu cu mult laudatul avocado

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ramona, nu, am avut noroc, aveau repartitoare d-alea, sau cum se numesc, puteam sa reglam noi robinetii si am reusit! Cand am intrat in camera erau 18 grade, cand am plecat de-acolo le-am lasat temperatura constanta de 25 de grade. Pe mine ma disperau femeile de la curatenie, trebuia sa le pandesc cand pleaca, ca mutau si robinetii de la calorifer iar pe pozitia 1
In rest de bine, ii pusesera in patut copilului o pilota groasa rau, cred ca s-ar fi sufocat daca o inveleam cu ea.

Si de mestecat...nu prea mesteca, mai degraba o plimba in gura si o inghite asa...i-am luat niste biscuitei mici si ii baga intregi in gura de mi se opreste inima

Mergi la inceput

pomelo e chestia aia care seamana cu un grapefruit numai ca e muuult mai mare. si mai scumpa. si nitel mai dulce. si mai putin zemoasa.
un fel de combinatie gref-portocala din care a fost extrasa zeama.

Mergi la inceput

kid, chiar ca ati avut noroc; intr-un loc am avut si noi cu repartitoare cu problema ca si la 1 si la 6 se producea aceeasi temperatura; cred ca o sa ne tina minte ca aia care au sunat sa ceara sa creasca caldura din centrala :)

poze

Mergi la inceput

la definitia lui pomelo

poze

Mergi la inceput