Piticodromul de sept-oct 2005 (165)
Raspunsuri - Pagina 23
tangerine spune:
latrishia, m-am confruntat cu asa ceva si singura rezolvare a fost o saptamana de diaree tinuta doar pe milupa hn; acum mananca aproape orice, nici nu o recunosc
acuma pt un sfat mai inteligent decat asta, eu obisnuiam sa ii insir nspe mancaruri pe masa si isi alegea ea ce voia sa manance: o linguritza d-aia , o linguritza d-ailalata etc; te inteleg cu nervii eu si acum imi deschid gura compulsiv cand ii dau sa manance si in general nu prea ma prefera la masa; pana la urma isi formase cateva mancaruri mai preferate ca sa ma exprim in ultimul hal si din alea mai manca mai mult de o linguritza; ii place foarte mult iaurtul si brinzeturile: branza topita, cascaval, etc; incercam sa ii dau mancaruri pe care le putea manca singura cu mana: macaroane, rosie cu branza etc chiar daca asta insemna ca nu prea mancam mancare calda; borcanele o data ii placea o data sa nu-l vada in ochi pe acelasi; zeama de la supa in canutza cu cioc daca cu linguritza nu..o groaza de alte subterfugii pe care sunt fericita sa le uit; da daca te ajuta ma gandesc si mai scriu
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Antoanela23 spune:
Kid, e superba Alex, ce carlionti are si ce eleganta este, m-ati omorat.
Ii placea la piscina? Nu i-a fost frica de apa?
Latrishia, poate fi ceva temporar de la dinti probabil. Incearca sa schimbi rutina de masa, locul unde mananca, scaunul, etc. Pune-i mancarea in altceva decat castronel, cana, borcanel, pahar si mai poti incerca sa-i dai sa pape in timp ce mananci si tu ceva langa ea, eventual pune mancarea ei la tine in farfurie si simuleaza ca mancati amandoua acelasi lucru.
Victor nu face nazuri la masa, dar il vad ca mananca cu o placere nebuna daca e cu noi la masa si-i dau din farfuria mea. Aseara i-am dat lui sa pape, apoi ne-am asezat si noi sa mancam niste mamaliga cu branza. Pai ce scandal a facut cand a vazut si pt prima data a mancat branza cu mamaliga, pana acum mereu a refuzat-o. I-am facut un pic intr-un castronel (nu puteam sa-i dau din farfuria mea ca pusesem smantana si el e alergic) si pana la urma si-a infipt el mainile in castron si s-a pictat pe fata, par, haine, arata bestial
.
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
tangerine spune:
ai dreptate Anto, si MAria manca cel mai bine seara in bratele lui taica-su; dar chiar si asa, nu se poate spune ca lua o masa normala
la munte e singurul loc unde am observat o pofta de mancare deosebita
si da, perioadele cele mai crincene de nemancat au coincis cu iesitul dintisorilor; fara sa par nebuna insa, tb sa zic ca nici in restul timpului nu manca cine stie ce si chinul era tot cam la fel; chiar daca o lasam sa manace singura, daca mancarea nu ii placea tot ce facea era s-o mozoleasca si s-o intinda prin toata bucataria;
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
latrishia spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetelor.
Am incercat sa schimb si castronelul, i am pus supa in biberon, nu s a atins de ea, i am dat carne sa manance cu mana si asta a mancat dar f putin, si orice i as da in mana mai mult imprastie decat sa duca la gura.
Orice sfat e bine venit, macar m am mai linistit ca nu sunt singura care trece prin asta. Da Doamne sa treaca repede ca ma imbolnavesc de nervi si fac si eu foamea cu ea. Azi dimineata a facut si ea diarie, nici nu ma mira de la lapte si suc ce poate face.
http://new.photos.yahoo.com/lori_pici
Lori&Luanna
Meme1 spune:
Buna fetelor,
ce v-am simtit lipsa zilele astea....spre rusinea mea, n-am avut timp sa scriu deloc pe forum..cred ca trebuie sa mai plece sotul in delegatie ca sa fiu si eu mai libera sa pot sa 'forumesc' mai mult....
Am citit un pic din urma si am vazut ca sunt multi bebei raciti..va zicem multa multa sanatate si sa va faceti bine cat mai repede, bebei si mamici...si noi am fost raciti pana acum doua zile, eu si cu andrei mai rau, ana si sotul mai putin...andrei inca mai tuseste un picut, dar a avut muci la kilometru cateva zile bune, nici nu stiu cum dormea, ca de mancat i-am dat totul pasat ca sa poata inghiti ca nici asta nu putea face bine din motive de nas infundat...febra n-a facut, macar atata lucru...
Noi ne pregatim de botez pentru duminica viitoare, am tot cautat restaurant zilele astea, de fapt sotul s-a ocupat mai mult...o sa fim cam 20 de persoane probabil si vreo 10-12 copii/bebelusi... speram sa iasa frumos...
Ana tot in categoria scobitori este, nu mai am cum sa o cantaresc dar macar a trecut de 5 kg...papa binisor si a inceput sa doarma noaptea, se trezeste doar sa pape si se culca la loc, in general...
iar dimineata are program de vocalize, vorbeste in legea ei mai mult in 'aaaa'-uri melodioase, cred ca vrea sa-si impresioneze matusica (sor'mea, profa de muzica) cand o s-o cunoasca...
Andrei e si el in clubul dintosilor cu 8 dinti si 4 maselute si banuiesc ccc ca urmeaza si ceva canini cat de curand.
Acum legat de Ioana, si eu cred ca s-a suparat de nu mai scrie aici, ma gandeam azi ca poate s-a suparat atunci cand s-a discutat subiectul bone/crese?.....altceva nu-mi vine in minte acum....
In alta ordine de idei, s-a intors sotul din Danemarca speriat de preturile de acolo....ce era acceptabil ca pret era chinezarie iar ce era de buna calitate era sky-high la buzunare....
Hai va pupic acum pe toate si mai citesc si daca mai imi vin ceva idei 'crete' le postez...
Pupici mii
Meme
jadi spune:
Eu chiulangesc la servici adica stau pe scaun si nu fac nimic. Ca atare mi-am luat lista de bancuri necitite si rad in tot biroul de am molipsit pe toti, sa nu ne prinda sefu' ca ne haleste!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Meme1 spune:
Acuma ca mi-am adus aminte....
Andrei in afara de mamama nu zice altceva decat in bebeleasca lui proprie....iar mama zice cand e fff suparat sau obosit...a devenit super dependent de mine, mai ales de cand sotul a mai fost plecat cu serviciul si a lipsit de acasa pentru mai multe zile...
Olita la noi e pe post de mobila...am incercat cateva zile la rand inainte sa raceasca dar in afara de un pipilica altceva n-a produs...asa ca am hotarat sa mai asteptam un piculet.
Jadi, pune si aici sa radem si noi....
Pupici
Meme
Meme1 spune:
Si tot am uitat ce am vrut sa scriu de fapt...
fetele dependente de joculete pe pc, sa-mi spuneti daca vreti un link de unde puteti lua jocuri/crack-uri etc.
eu am adus monopoly acum vreo 2 zile si m-am jucat ca disperata...
Pupici
Meme
jadi spune:
Bush il suna pe Base pe firul rosu:
> - Traienel! Nu ma lasa! In urma crizei economice cu care ne confruntam America a ramas fara toate fabricile de prezervative. O adevarata catastrofa pentru poporul american!
>
> - Jorjel, - raspunde Base, - tu stii ca poporul roman este totdeauna gata sa-ti sara in ajutor. Vom face tot ce sta in puterile noastre.
>
> - Tot ce te rog, - zise Bush, - este sa ne trimiti 1 milion de prezervative cat mai curand posibil.
>
> - Da, vom rezolva imediat, - il linisteste Base
>
> - Minunat, - se bucura Bush, - da' ai putea sa mai faci ceva?
>
> - Ce anume?
>
> - Prezervativele sa fie cu dunga albastra, sa aiba lungimea 20 cm si diametrul de 5 cm?"Ia te uita ce penisuri la americanii astia !!" nu-si putu stapani un gand invidios, dar cu glas tare Base zise:
>
> - Fleacuri, Jorjel,
>
>
> Imediat dupa convorbirea cu Bush Base il suna pe responsabilul cu producerea prezervativelor:- Asculta, avem o comanda urgenta. Trebuie sa facem 1 milion de prezervative si sa le expediem la Washington .
>
> - Puteti considera ca deja a fost executata comanda! - raspunse omul.
>
> - Mai e o mica problema, - zise Base, - prezervativele sa fie cu dunga albastra, sa aiba lungimea de 20 cm si diametrul de 5 cm.
>
> - Asta-i simplu de facut, -spuse responsabilul.
>
> Mai este ceva?
>
> - Da, - spuse Base, - pe fiecare prezervativ sa se tipareasca vizibil "MADE IN ROMANIA. MEDIUM SIZE".
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Meme1 spune:
Gata fug ca e sotul pe drum spre casa, mergem la cumparaturi cu cei mici dupa noi....ca n-avem alta solutie....
Pupici mii si weekend placut tuturor,
Meme