Piticodromul de sept-oct 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Aha, deci concurs de dinti! Pai si noi suntem pe podium, diseara o sa-i numar ca nu stiu exact cati are! Vreo 15 avem, daca nu mai multi!Asa ca, Hildi, tinem aproape!
Am uitat sa va zic, Ana face progrese in domeniul mersului!
Vine week-end-ul!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Olguta, imi pare rau de rautatile aleia, dar nu le pune la suflet. Da-o incolo, stii tu unde

Am ras de ma durea burta de ce a insirat Anya pe-acolo, denumiri de organe. Aia cu gaozelul a fost cea mai tare.
La noi se zice putza si fund, caca si pipi. Valen, astept cu interes sa ne zici alti termeni.

In rest raportez o seara, noapte si dimineata muciless si o dispozitie de zile mari.

Kristinutza, tot ce pot sa zic e ca din chestia aia a ta lipseste verbul, actiunea, deci totul e bla bla fara importanta .

Ieri am fost desemnata sa fac cumparaturi pt. familie asa ca sotul s-a dus in parc cu copilul. Ce credeti ca l-a invatat sa faca? Aveti cateva incercari, raspunsul corect este: sa scuipe!
Apropos de vorbarie fara nici un inteles pt. muritorii de rand, aseara era sotul mandru nevoie mare ca a aparut dom'le intr-un dictionar la sala dalles, n-am inteles exact cum se numeste, ceva cu scriitori, stiluri kk maka, la capitolul proletcultism cu un articol scris pe vremea cand inca se dadea literat. Intre timp a renuntat si acum il invata pe fi'su tot felul de magarii de cartier select.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Oguta ce faza ciudata cu tanti aia... Eu in fiecare zi astept mesajele tale . Si la cate face domnisoara Pishcot, eu zic sa te apuci sa scrii o carte, ca asta e doar inecputul.

Ia sa va povestesc ce l-a invatat bona mea pe Vladut... Asera scot aspiratorul ca sa-i curat nasul. Vladut pune aparatul in functiune, ataseaza batista bblushlui si in loc sa si-o bage in nas o pune la coltul gurii si-mi explica foarte 'clar': "papu, papu" care ulterior m-am lamurit ca e scuipatul . Asa ca acum inainte sa curatam nasul, aspiram saliva de la coltul gurii , bine macar ca nu si-o aspira pe aia din gura .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

N-am chef de munca, perdelesc si eu pe-aici. Cine se mai inscrie?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ruxandra si al meu stie sa scuipe, dar nu stiu cine saracie l-a invatat, desi am o banuiala ca ta-su . Intr-o seara cand curatam cartofi (ii curat direct in cosul de gunoi) si am uitat sa bag cosul la loc in masca, il vad pe Vladut cum se apleaca si se straduie sa scuipe in el . Pana la urma am ajuns la concluzia ca mai devreme sau mai tarziu tot va invata , asa ca acum doar ii explic ca nu e voie... Felicitari sotului pentru articol!

Mifloricica eu ma inscriu la perdelit !

Mergi la inceput

Ruxandra, ma bucur ca-i ok Mateiu! Si felicitari lui Alex! Pentru dictionar.
A reusit sa-l invete sa scuipe? Hihihi!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ok, Irina, deci perdelim impreuna! Ruxi, nu te alaturi si tu s-o facem in trei?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Kristinutza,!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ba ma alatur, dar am o lipitoare in brate, care nu ma lasa sa scriu. Azi stau cu el acasa, ne facem de cap.
Deci donshoara Ana se lasa greu la somn.
Tare Vladut cu batista bblusului.
Sa va mai zic de Matei, el nu colectioneaza pesti, ca Milan, sau altceva interesant, colectia lui de suflet este formata din sticlute mici de bere. Goale, ce-i drept. Daca l-ati vedea cu cat drag le aseaza in dulap, le numara, le mangaie ...

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Aha... deci o facem in 3

Ruxandra hihihi... interesanta colectie.

Mergi la inceput