Piticodromul de sept-oct 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mey, va lasa omul femei serioase si va gaseste in putze, funduri si alte organe...ce faceti dom'le p-aici, stricati forumul? Noi zicem pasarica, fund (sau maxim fundulet) si cam atat...nu as putea sa vorbesc cu copilul in limbaj stiintific, cum naiba sa-i zic "Mami, spala-te bine pe labii", pfuuu, ce nasol suna. Sunt de acord sa nu stalcim cuvintele in fata lor (de ex. cum am mai auzit in parc mamici sau bunici prostindu-se "laule, au, ma doale, cutzu cutzu, mergem cu tu-tu in loc de masina) si dup-aia se plang ca nu vb corect copiii. Dar nici sa ii vorbim in limbaj de manual de anatomie, ce naiba...

Olgutzooo, ba ti-am simtit lipsa, ce vorbesti? Ce te bagi in seama cu toate fomeile isterice, las-o in pace pe tante aceea, probabil ca e o liniste asa de mare in capul ei ca numai de energia ta nu avea loc sa ii strice "echilibrul" precar in care se afla. Las-o in plata Domnului. Ma bucur ca Pishcoata e asa vesela si energica, o sa mor de ciuda daca ii gasesti ceva atat de interesant (care pe la noi e imposibil de gasit) cum ar fi arte martiale sau inot. Dar voi supravietui Poate ma mut in America.

Kristinutzo mama, vad ca s-au pus astia rau cu arcanu' pe tine. Ce pasareasca mai e si aia? Eu am facut filologie si am mai intalnit asa exprimari docte de nu pricepeai nik, dar nici chiar asa. Mi-ai depasit toate paradigmele invatate!

Dory, raspund si eu la intrebarile tale, cu riscul de a plictisi pe multa lume cu limbarnita mea de vineri dimineata:
1. Nu, nu face la olita si nici nu o fortez. Cand o sa vad ca intelege ca face ea ceva acolo in pampers, atunci o pun. Deocamdata nu prea intelege...mai deloc. Adica sta si framanta kk la fund pana ma iau eu dupa miros si o schimb, asa ca mi-as bate capul degeaba. O sa incerc sa o invat la reductor, nu la olita, ar fi mai simplu de curatat
2. Mancare ...lipsita de imaginatie...vesnicele lucruri (cum a zis Valen): piure de legume cu carnita sau ou, supa sau ciorba de legume (luata in fuga din lingura noastra), cereale piure, branzica de vaci cu fructe, orez/gris cu lapte, hmmm, mai e ceva? Ii mai dau sa guste, azi a mancat budinca de branza de vaci cu stafide facuta pt noi. I-a placut.
3. Dinti avem 12...4 incisivi si 4 masele, nu se vad deocamdata altii la orizont. De spalat am incercat fara succes, urla de nu se poate daca vreau sa bag mana in gura ei. Sper ca inspre 2 ani sa accepte.

Cam asta e. Eu tot intreb: Ioana de ce nu mai vine la noi?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Tare faza cu batistuta bebelusului .
olguta, naspa chestia cu mailul.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mama ce poze frumoase. Si ce pofta mi-ai facut de o plecare, Kidule.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

kid2003, eu ieri ia-m luat colac pt. WC. , iar azi cum sa trezit am pus-o la Wc si ia-m dat drumul la apa de chiuveta si a reusit sa faca pipi , KK, NU , DAR EU ZIC CA ESTE UN INCEPUT BUN

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

kid2003, am vazut si pozele acum, Alexu , tare frumusica este, mamaaa, si ce gradinita frumoasa, nu ca la noi asa sunt cele particulare, in schimb cele de stat cam lasa de dorit

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Kristinutza, noua nu ne plac astia care au un comportament (auto)impus, si care nu arata adevaratele trasaturi de caracter

Mai, aseara pe la 5 fix, m-a lovit paranoia...varful ei de fapt, am pus mana pe tel si am sunat la medicover, dupa ce toata ziua incercasem sa dau de Dr C, care by the way e in concediu....si surpriza, la 6 fara 10 aveau un loc. asa ca ne-am imbracat fromos, si ne-am dus repede la alta dr...care l-a ascultat si la ascultat, si nimic. ne-a dat un tratament cu aerosoli (de la care haraie groaznig) si ne-a programat sambata la inca un ascultat! asa ca Milan e bine, ieri a facut putina febra care a cedat repede insa...sa speram ca azi nu mai face.

Olgutza, bine ai revenit!

si penrtu ca desi suntem raciti, nu uitam de distractie...ieri ne-am jucat cu plastelina sau plastilina cum i-o zice... am facut un trenuletz pe care vroiam sa il pun pe albumul comun, dar chiar vroiam sa va intreb... a facut careva curat si a sters "arts&crafts"?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hai ca in sfarsit discutati pe gustul meu, eu mi-am exprimat parerea cu eufemismele de duminica mai naspa e ca eu il invat pe fimiu de kur si putza va dati seama ce mama inconstienta sunt. Imi mai zicem si fund doar cand e mama cu noi si nu putem sa ii spunem copilului asemenea prostii in capul ei asa ce expresia se transforma "bagati-le in fund " . Ma gandesc cu groza cand ne va chema educatoarele sa ne spuna ca avem un copil cu limbajul colorat, probabil ca ne vom corecta comportamentul pana la gradi!

Valen eu sunt din Braila dar in afara de maleta (adica helanca) si flise (in loc de faianta) mama mi-a zis de mica ca eu am pasarica nicidecum putza nu de alta dar cred ca il bulversa pe fratemiu care are putza si era contrariat ca eu nu am furtunash ca a lui! . Si noi zicem doctoritza, nu doctora care mi se pare o transformare fortzata a cuvantului in sine... exista in DEX?

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bianca cccc cand se intoarce dr C? Ca trebuie sa mergem si noi sa facem Varilrix-ul, am si eu un pitic pe creier...la cat e a mea de nabadaioasa cred ca s-ar scarpina non-stop daca face boala asta.

Dory, asa e, era f frumos acolo la gradi. Dar si la noi este, la particulara. Eu inca nu am renuntat la ideea de a da din primavara cate 3-4 ore pe zi, astept impresii de la Aura Diafera sa imi spuna cum s-a acomodat Gabriel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bianca, mi-am adus aminte, e bine cu 900 de mii aia, asa da si cumnata pe zi pentru 2 sedinte dimineata si 2 seara. Tu cat ai dat pe un aparat de asta de aerosoli si ce marca ai? Substantele care se pun acolo se dau pe reteta? Mersic anticipat de raspunsuri!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput