Piticodromul de sept-oct 2005 (165)
Raspunsuri - Pagina 17
kristinutza spune:
si gata cu putzele, ca invat pt examen, da?!?!?!?!? 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
mey, care sunteti pe faza sa-mi explicati care e faza cu: "stilul normativ, ca obiectivare a dimensiunii nomotetice, care maximizeaza rolul si expectatiile sale in defavoarea caracteristicilor de personalitate" 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Dory232002 spune:
kristinutza,
, eu habar am 
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
valen spune:
Dory, eu pe sarah nu am pus-o inca pe olita, mai mult din comoditate, pt. ca ea spune si arata cand face caca, insa cred c-o voi pune direct pe wc-ul mare, pt. care am luat un capal din acela special pt. copii. Pe aici, educatoarele nu-i pun pe copii la olita, asa ca m-as chinui degeaba acasa.Cu spalatul dintilor nu ne prea intelegem, adica ar manca tot tubul de pasta si ar face orice cu periuta, numai dintii nu i-ar spala(7 la numar).Cu mancarea, ce sa-ti zic, clasicele fructe cu cereale, clasica supa cu legume si taitei sau ou, fructe din compot, clasicul iaurt, orez sau gris cu lapte, biscuiti. In mare cam astea sunt.
Anya20 spune:
Kristinutza, dar ce limbi straine inveti tu acolo? daca ma intrebi pe mine...suna groaznic.
valen, iti permit si nu ma supar
. Poti adauga ce-ai mai auzit in domeniu, ca mi se pare comic rau 
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
valen spune:
Anya si mie mi se pare comic rau; mey, nu stiu ce termeni mai folositi voi in Romania, dar in Canada, la pasarica se zice putza.
. Am o vecina de prin partile Brailei care mi-a zis intr-o zi, ca fi-sa se tot scarpina la puzta si nu stie ce sa-i faca. Serios vorbind, chiar asa se spune in Moldova? nu de alta dar de cand am ajuns aici am invatat mai multe despre Romania de cat atunci cand eram in tara. Asta ca sa nu va mai spun ca am fost la niste prieteni de Craciun si ne-au intrebat daca nu vrem niste saloane...![]()
valen spune:
Aaa, as mai putea adauga cate ceva in lista aia si nu neaparat termeni auziti ci termeni folositi de mine, insa vad ca fetele nu prea scriu despre asta si mi-e ca ajung de rasul grupului. Sa zic, sa nu zic...
Dory232002 spune:
valen, nici a mea nu se impaca cu olita, la mine nu a fost comoditate ci faptul ca ea se constipa de acnd avea 2 luni, iar in momentul in care simta ca face Kk daca vreau sa o asez pe olita se intrerupe si nu mai face deloc, si dupa ce ca de-abia face , o las sa faca in pampers decat sa nu mai faca deloc.Cand o asez pe olita sta ce sta acolo si pe urma se ridina nefacand nimic
.Si eu ia-m luat ieri un colac care se ataseaza la Wc-ul mare, asa ca sa vedem daca asta ii place mai mult ca olita
.
Azinoapte am cam facut noapte alba, cred ca maseluta care tocmai iese este de vina, ia-m simtit un coltisor din ea.
kristinutza, cand afli raspunsul la intrebarea ta sa-mi spui si mie despre ce era vorba ca sa nu mor proasta ![]()
Acum fug sa termin ciorbita ca se trezeste maita si nu mai pot sa fac nimic.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
olguta12 spune:
'Na seara, doamnelor.
Intru din nou dupa miezul noptii( ah...liniste
) sa mai "lalai" de una singura oleaca.
Mai inainte de toate, multa sanatate piticilor (si mamicilor), si celor bolnaviori, insanatoshire grabnica

( interesant faptul ca taticii n-au nici pe dreq
Niciunul bolnav, toti sprintenei si figuranti
).
Am intrat aproape zilnic sa va citesc(nu ca ar fi bagat cineva de seama ca am disparut de pe radar
), dar n-am mai scris pt ca am primit un email de la o tanti de aici de pe DC, in care ma obraznicea(Dealtfel, mesajul a inceput cu "auzi, ma! Forumul nu e facut de *a'ta.) Pe mama o poate pupa in cot, iar pe mine...nici pe obraz de ziua mea
. Oricum, tanti cred ca a ramas cu ceva sechele de la Revolutie, deoarece n-are loc de "poponetzul" meu( asa spunem noi la funduletz
).Am citit emailul ala si mi s-a incretzit parul:" Cate bloguri ai de gand sa scrii?"(Pai ma gandeam sa o las mai usor, madam...doar 2 pe zi
) "Tu alta activitate n-ai?"(Ma gandeam sa ma apuc de croshetat...sa-ti croshetez o CRAVATA..si apoi sa te scot la plimbare la iarba verde...intr-o padure de stejari
)"Barbata-tu stie ca stai pe net cu femeile?" ( nu stie, cucoana-crede ca-s la birtul din coltzul strazii
);
"Tu la toate ai ceva de comentat..te-a intrebat cineva ceva?" ( Pai asa e cand ai crescut in comunism...te mai crezi inca la sedinta de partid
).
In fine...toata isparava asta mi-a lasat un gust amar in gura..asa..ca o vizita de-a soacrei
. Are mare noroc ca 'mneaei e in Romania, si eu aici...ca tare m-as fi deplasat oleaca sa-i fac o vizita
. Noroc cu BiuMil
-cu care m-am conversat pe Yahoo azi dimi pe la 4( Galushca si plimbarile ei prin casa in toiul noptii sa traiasca
), ca ea m-a adus pe calea cea buna, si mi-a zis sa nu mai bag toate nebunele in seama. Asa ca m-am hotarat sa va citesc doar pe voi
.
Noutati..nexam. Tot tinerica si frumusica am ramas
. Si realista si modesta
.
Galushca e in rara forma, stiu SIGUR acum ca e neam de zurbagii, ca toata casa zici ca a fost atacata de tatari. Azi eram la tel cu mama, si am auzit un zgomot INFERNAL, de zici ca invadau popoarele migratoare
. Un urlet de fiara in urechea mea-mama, deh- si aud un NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU de-ala lung si disperat. Don'shoara se urcase in biblioteca, si incepuse sa arunce TOT ce-i iesea in cale. Poze inramate, carti, bibelouri(aduse cu truda si cu schinarea de dragii ei parinti taman de la Romanika si din Republica Dominicana
). Mama saraca..."TE LAS..ca daca nu...nu mai gasesti casa cand vii"..si mi-a inchis tilifonul
. Poftim educatiune
.
Am inceput deja sa caut un bazin care sa o primeasca la inot de la 2 ani- chiar si 18 luni ar fi nemaipomenit-, si o scoala de arte martiale. Acolo de la 3 ani poate incepe. Dar cred ca o duc pe sus, de ziua ei, cu certificatul de nastere legat de gat. Ca daca n-o obosesc eu, ne omoara ea pe noi, cu zile
. Acum lasand gluma la o parte, trebuie sa-i canalizez cumva toata energia asta. Ca de nu, nu ne vad prea bine in viitorul apropiat
.
In rest...e PERFECTA
. Lucreaza la dintisorii nr 15 si 16, se preumbla prin casa cu posheta si pantofii mei ca Voda prin loboda, isi admira pozele de fiecare data cand trece pe linga ele,saptamana trecuta a spus prima propozitie( CE E AICI)- de era sa pic de pe scaun, si continua sa alerge prin casa cu telefonul in brate, ca fugarita de lupi, si tot pe GEOGE incearca sa-l sune
.
Mai nou, iese zilnic la plimbare cu sania si cu bunicul( amandoi cu shubele pe ei
), si continua sa faca pe scafandru la baie- baga capul in copaie, si bea cu un foc si o sete de zile mari
. La televizor n-are rabdare sa stea- Sesame Street e singurul program pe care-l suporta 5 minute- CEL MULT, dupa care incepe sa schimbe canalele, sa caute ceva muzica de dans( Va zic eu ca GUTA poarta toata vina
). Asa ca....am decis sa o facem LAUTAR
.Acu'...sa vedem ce si cum...cobzari n-am prea intalnit prin America...dar ne descurcam noi
.
Ar mai fi multe...dar iar am scris un manuscris, si iar ma ia tanti de la CTC la bani marunti.
Ah...azi am fost la un vraci nou
, si sint 
de el LULEA( si el de mine
). Cica are flacau de insurat- asta inainte sa se uite in fisha mea si sa vaza ca-s deja nenorocita- pardon, casatorita
- i-am zis ca vorbesc cu sotul, si-i dau raspunsul cat pot de repede.
. Oricum, tipul are aproape 65-66 de ani, si e prima data de cand ma stiu, cand am plecat dintr-un cabinet medical cu zambetul pe buze. Mi-a dat toate medicamentele GRATIS( a 8 a minune a lumii!!!!) si deja pot respira mai bine. Mi-a promis ca ma "repara", si apoi ma baga si la tratament, sa slabesc, si sa imi revin.... ca in ritmul asta, imi mai revin eu cand o sa fie fiica-mea mireasa
.
Era CAT pe ce sa uit...a inviat Metaforel
. A aparut dupa aproape un an, cu poze noi, in email la Mina... Ehe, Metaforele...boala lunga, moarta sigura, coane
.
Calculatorul am bagat de seama ca NU INCARCA PAGINILE DE POZE NOI DE PE YAHOO sau VIDEO de pe MSN...deci acum stiu de ce boala sufera....sint pe calea cea buna- mai tre sa gasesc un baros si am rezolvat si problema asta
.
Cam atit pt acum. Vorba lunga, saracia omului...asa spunea bunica (sa inteleg ca-s saraca lipita pamantului
).
Va pupez pe toate si toti de la mic la mare, inca o data multumesc pt ofertele de ajutor si sustinere(multe m-ati sfatuit impotriva asasinarii calculatorului
, dar eu inca mai sint in cumpana
).

Mama Drei Pishcot ( ce semnatura bengoasa mi-am tras, asa-i?
)
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
miflore spune:
Buna dimineatza!
Olgutza,

. Deci a-nviat Metaforel. Nu cumva e vreo legatura intre el si doamna cea "binevoitoare"?
Eu lucrez in continuare la reeducarea Anei dar fara succes. Aseara la 11 era intr-o verva de nedescris, s-a culcat pe la 12 in final momita cu greu in dormitor.
La 5 dimineatza s-a trezit plangand. A capatat falfaitoarea, a falfait vreo 3 sferturi de ora si gata, nani. Eu ma stramb de ras cand vad ce impact are bucata asta de carpa asupra ei. Cand o vede infloreste si gura ii ajunge pana la urechi. Ce mai, fericire maxima! O iubeste de nu mai poate.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI