Piticodromul de sept-oct 2005 (165)
Raspunsuri - Pagina 16
Dory232002 spune:
Hildegard, merci pt. link, deja imi ploua in gura.
Tocmai ma-m intors de la cumparaturi si am uitat sa cumpar branza de vaci proaspata
.
Fetelor, voi ce le mai dati puilor de mancare,cu olita cum va intelegeti ?, dar cu spalatul dintisorilor??? ca vad ca toata lumea e dintoasa
.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
Hildegard spune:
Asa cum la noi nu se gaseste Nenedent...i-am comandat din Constanta de la o firma de pe net, 3 cutii de nenedent...
Pai tre sa spalam dintzocii, nu? ![]()
Asa ca in fiecare seara avem program de spalat pe dinti
![]()
bey, cati tre' sa fie in total, 20????
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
sarmisa spune:
Buna tuturor!
Eu sunt la zi cu cititul...stau f rau la capitolul scris.Nu stiu de ce, ca mai prind si momente de liniste(ca cel de acum), cand as putea sa va mai zic si eu una alta. De multe ori ma surprind facand treburi casnice si compunand mesaje catre voi...O sa incerc sa nu mai chiulesc!
Mayanna are si ea 15 dinti...si imediat ii ies caninii de jos...zic eu max 4 zile. Trece acum printr-o perioada de super dependenta de mine...numa mama, mama...E placut intr-un fel, dar nu am timp de nimic.
De vorbit numa monosilabic, aproape fiece cuvant incearca sa-l repete, ii iese ori prima ori ultima silaba. Numara pana la 2, si de doua zile zice csilag(stele-in maghiara, sotul numa in maghiara vb cu ea...cand sunt doar ei doi).In rest face ca toate animalele carora am stiut noi sa le reproducem limbajul...Potriveste un cerc,triunghi,patrat si hexagon in lucul in care trebuie, construieste turnulete din lego-uri...pupa toate jucariile...si alerga de-mi sta inima cat un purice cand vad ce razant trece de mese, scaune si alte obstacole.
A, uneori cand ceva nu-i convine incearca sa ma loveasca, dar e suficient sa ma incrunt putin si toata e un zambet si zice mai, mai mama!
O sa va scriu mai des ca tare bine ma simt cu voi!
Va pup pe toate si multa sanatate puiutilor!
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
sarmisa spune:
Mai vreu sa va zic ca am admirat copilasii vostri la intalnirea de duminica, dar si pe mamici si m-am cam amarat putin ca eu de 4 luni am pus 9 kg pe mine, desi nu mi se pare ca mananc mai mult...off!
A...inca o intrebare (pt. mamici de fetite mai ales)...e bine sa denumesti partile corpului cu numele lor si nu cu denumiri "populare", dar mie nu stiu de ce nu-mi vine sa-i zic: Hai sa ne spalam pe vagin! si ii zic hai sa ne spalam la fundulet,putica... Va rog mult nu radeti, nu judecati, dar poate ma luminati si pe mine cum as putea sa-i spun 
Anya20 spune:
Anya are 16 dinti.Asa ca se pare ca am batut recordul.
sarmisa, hai ca m-am amuzat.Intrebarea ta mi-a placut si mi se pare chiar utila. In principiu nu prea ai cum sa speli vaginul, decat daca te incapatanezi f tare
. Poate vulva sau labiile, daca e sa o luam stiintific
. Mi se pare mai firesc sa spui copilului ca il speli la fundulet, ca un termen generic. Sau eventual la pasarica/putza, ca face caca sau pipi. Eu am o problema cand aud: "cuc", "mandra", "cocosel","barbatie", "rusine", "fofoloanca", "popou", "treaba mare/mica", "cacutza/cachitza/caculetz/cachi" si alte de-astea care chiar nu sunt de folosit dupa parerea mea. Nu de alta, dar am auzit baietei de 12 ani zicand ca ii doare cucul!!!
). Astea sunt strict autentice si mai am cateva exemple care nu imi vin acum in cap. Cu riscul de a primi un avertisment pentru vorbe deocheate, acum ca tot suntem la capitolul asta, o mamica mi-a spus ca fetita ei are ceva acolo la "gaozel"
. Ziceti voi ca n-ati muri de ras.
Asa ca sa ne comportam firesc si sa nu exegeram in nimic.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
sarmisa spune:
Multumesc, Anya! asa gandeam si eu legat de vagin
"Asa ca sa ne comportam firesc si sa nu exegeram in nimic." Perfect de acord! 
b_irina_c spune:
Sarmisa si pe mine m-a amuzat putin intrebarea. Sunt de acord cu ce a zis Anya. Vladut ii zice 'pupa'
(adica putza). Eu cred ca o sa avem ceva bataie de cap cand o sa se prinda ca sunt 2 feluri de putze
.
M-am aberat destul... o tulesc acasa!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Dory232002 spune:
Si eu sunt deacord cu Anya, noi cand facm KK spalam funduletu iar cand facem pipi spalam pasarica
.
Fetelor va rog sa nu uitati sa-mi raspundeti si mie la intrebarile de mai sus.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
kristinutza spune:
radu nu a racit. nu pot sa spun ca n-are niciun muk... dar nici ca ar avea f multi.
miflore,
succes cu reeducarea.
daca ioana o sa aibe baiat inseamna ca sunt oficial omida? 
ieri a fost ziua lui barbate-miu care si-a luat liber de la scarbiciu si l-a dus pe radu... la mobexpert. si cu ocazia asta au gasit si capacul de bibe pierdut duminica
.
sarmisa, eu stiu sa zic f natural "fund", "putza", "tzica"
. nu-i pot spune lui radu ca-l spal pe penis... dar nici sa-i zic cuculetz sau cocosel sau mai stiu eu cum.
imi amintesc ca am mers intr-o tabara cand eram in gradinita si educatoarele se spargeau de ras cand eram toti copiii la dus ca baietii au cocosei si fetele pasarici. am ramas extrem de uimita de stolurile anuntate. cand m-am prins ca ziceau la putza cocosel si la tzica pasarica, credeti-ma ca mi s-au parut prostute si puerile educatoarele mele
. va rog mult, nu va simtiti niciuna jignita. spuneti cum vreti voi la fundu' si putzele copiilor vostri
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video