Piticodromul de sept-oct 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Jadi, a zis baie pt. prima data?, sau pana acum a stalcit cuvantu? ca alexa mea zice "bai" la "baie".

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Anya, multumesc mult pentru informatia cu temperatura. Bine ca am spus aici ca eu habar nu aveam ca trebuie sa adaug 0.5 la temperatura timpanica. Deci a avut febra spre 38, daca adun si jumatatea asta de grad.

Ruxi, habar nu stiu de ce i-a dat Ketof, poate pentru ca are niste pete pe fatzuca? Ca i le-am aratat dr (nu ii mai trec, nu sunt chiar bune, mai mult ca niste pete) si mi-a zis ca dupa ce terminam cu tratamentul ii facem si o copro si eventual o deparazitare. Parca vorbeste de pisica, nu alta.

Si acum ca tot mi-ai zis, a dormit fata mea super bine azi noapte, 10 ore pline, fara treziri. O fi fost de la Ketof? Doar 2 ml i-am dat si seara, asa cum a zis dr. Te pomenesti ca de la el o fi dormit asa bine ca nasul tot il avea infundat ca acum 2 nopti cand a dormit doar 3 ore...

Edit: m-am uitat pe prospect si este si pentru rinite medicamentul acesta, adica exact ce are Alex acum...deci nu stiu sigur pentru ce mi l-a dat dar sigur functioneaza pentru somn! Alex a luat mai demult Peritol care i-a facut f f rau, are o alergie la el (ca tot e antialergic, hi hi)

Jadi, f bine ca ti-a dat aerosoli. O sa se faca mai repede bine. De scump nu e scump, dar drumul zilnic pana acolo e destul de enervant In plus, daca zici ca nu ii place, nu poate fi prea placut. Eu cred ca am sa investesc intr-un aparat de aerosoli pentru acasa, daca se repeta figura cu mucii si tot (adica sigur o sa se repete, si daca se face mai repede bine cu atat mai )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ma bucur ca a dormit bine Alex, cu sau fara ajutorul lui ketof . Cred ca a fosta crancena noaptea cu 3 ore de somn.

Apropos de buric, si al meu e incantat de buric. In fiecare zi ne controleaza, si pe mine si pe taica-su, zice "buui" si intinde degetelul spre zona cu pricina, moment la care trebuie sa-ti ridici bluza si sa lasi copilul sa puna mana, ca altfel se oftica rau .
Ne mai controleaza la urechi si la ochi, tot asa in grup.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Sa vin si eu cu raportul!

Aseara, intr-un moment de maxim curaj matern, i-am luat temperatura rectal si stupoare 38,3...si normal, ca o mama cu capul pe umeri ce sunt am inceput sa batai din toate alea...imi clantaneau inclusiv dintii in gura . Sunat repede doctora, administrat 5 ml Nurofen sirop si culcat copilul pe la 9:30...care copil s-a trezit azi dimineata la 9:30 fix

Ma duc repede la el, si il controlez...bilantul este cam asa...febra ioc, muci ioc, nas infundat ioc...doar o veselie de zile mari . Io ce sa mai inteleg? A trecut asa repede? Sau diseara iar dam in febre si alte alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Copiii astia si-au pus in gand sa ne faca cu nervii. Voi i-ati vazut cum complotau duminica?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hmm..,si voi mai vreti sa se intalneasca si sapt. asta ?
Riscant!!

Simo, de la ficatul de rata s-a facut asa repede bine Luca. Pupici.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Dory, iaca iti alegi.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61735&whichpage=1&SearchTerms=Papanasi

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Bau!

Anto m-am distrat bine de faza cu bb din burta lui tati . Lui Vladut nu-i place burta lui ta-su ca e paroasa

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

ia sa vad.
Are cineva mai multi dinti ca noi, adica 15?
steff e mezinul aici.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Hilde o fi Stef mezinul...dar se vede clar ca este Dintzomanul Sef!

Mergi la inceput