Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA
Raspunsuri - Pagina 28
tomasa spune:
Florina, am vazut si eu pozele! Superbe!
Daniela, Tudor nu bea lapte noaptea, asa ca n-as sti ce sfat sa-ti dau...doar ca eu as incerca sa pun capat cat mai repede acestui obicei, gandindu-ma la cariile de biberon, la stomac care are nevoie de o pauza si in primul rand la faptul ca nu este normal ca la aceasta varsta sa mai manance noptile. Nu stiu cum sa o faci sa renunte, probabil brusc, chiar daca plange 1 noapte-10 nopti chiar. Noi asa am scapat de toate, de la suzeta pana la pampers, brusc. Pur si simplu nu i-am mai dat suzeta la 1 an si 7 luni (si a plans dupa ea), pur si simplu nu i-am mai pus pampers la 2 ani, etc. Eu alta modalitate de a dezvata copilul (si chira si adultul de fumat de ex. nu prea vad). E greu dar trebuie sa fim tari si sa ne gandim ca o facem pt. ei, spre binele lor, de dragul lor. Ca altfel nimeni nu suporta sa-si auda copilul plangand si nimeni nu vrea sa si-l chinuie. Tu gandeste-te bine, intareste-te, pregateste-te psihic punand in balanta beneficii/prejudii si apoi aplica ferm hotararea luata, fara sa dai inapoi. Ei uita repede, in maxim o sapt. eu cred ca o va uita tabietul asta.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
lbelciug spune:
Tomasa, Tudor nu mai poarta pampers nici noaptea?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
23s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Amaya spune:
Dragele mele, va multumesc mult!
Scuze ca nu am mai apucat sa intru. Astazi l-am tinut si pe Andrei acasa fiindca toata noaptea, de la 1:30 cand s-a trezit, a stat ca huhurezu' si s-a jucat, a adormit abia la 6:30 azi dimineata. E si el agitat, cred ca simte ca se intampla ceva fiindca aseara i-am tot explicat cum o sa vina mami cu surioara lui acasa si el o sa o poata tine in brate si sa se joace cu ea, etc. Cum n-a mai facut niciodata figura asta ma gandesc ca nu exista alta explicatie. Asa ca dimineata era mult prea obosit ca sa-l duc la cresa asa ca am profitat si m-am desfatat cu el fiindca o sa mor de dorul lui 4 zile cat stau in spital. Acum tocmai mi-a plecat o runda de musafiri si astept alta....si sunt cheauna de oboseala fiindca de la 5 dimineata robotesc intruna de parca azi se termina zilele.
Crinuta, trimite-mi si mie un PM cu tel. tau mobil fiindca am ramas doar cu cel pe Orange. Oricum iti dau un tel. acasa diseara dar la cat sunt de ametita mi-e sa nu uit sa-ti cer nr.-ul.
Oana
39+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
danielai spune:
Tomasa, ai dreptate in principiu, de-asta am si deschis subiectul. Numai ca nu stiu ce metoda sa adopt. Cum am zis, asta cu plansul nu cred ca va merge.
Liviana, nu e sigur de la foame, e un tic pe care si l-a creat si care o linisteste. Ea tot timpul a avut un somn f agitat, cu multe treziri.
bubu05 spune:
Multumesc de raspunsurile cu spalatul pe cap. Azi i l-am aratat si pe Dumbo cum se spala pe cap si rade si Vlad zice: " Dutzu pange a baie, nu pala tapuuu!" (adica plage la baie, nu spalam capul).
El nu zice R si L, dar zice V si F.
Aaa, inca un cuvant pocit:
motoi=inapoi ![]()
Wow, ce de lapte beau copilasii! Vlad mananca cu cereale din castronel cam 200 ml dimineata si seara la fel, dar nu in fiecare seara. Cateodata nu mai vrea dupa masa de seara si laptele.
Amaya, tin si eu pumnii maine, nastere usoara si recuperare grabnica!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
sirimie spune:
La Multi Ani!
Elena Stefania.
Amaya nastere usoara si bb sanatos!
Florina am vazut poze cu voi, ce mare si frumos este Gabita, si ce bine arata vara acolo! Si tortul ![]()
Voi va mai intilniti saptamina asta? Daca va intilniti vin si eu, ca am bona noua si lucrez de acasa si pot sa plec. Altfel imi este imposibil sa ajung la orice intilnire in timpul saptaminii.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
catiflo spune:
ma bucur ca va plac peisajele, nici noi nu mergem la mare prea des, vremea e foarte aiurea, o zi caniculara si una friguroasa, din pacate in Melb nu ploua si e seceta, iar in nord sint cicloane si inundatii.
tocmai am primit citeva poze cu un bb nou nascut (de pe masa de operatie!), de la un fost coleg de scoala care e in NZ, sotia lui a avut cezariana azi dimineata. ce ti-e si cu tehnologia asta !
daniela, gabi obisnuia sa se trezeasca si de 3 ori pe noapte, cerea lapte si nu-l accepta decit daca il duceam in brate in bucatarie, aprindeam lumina de la hota, puneam sticla la microwave si apoi imi dadea mie cei 2 ursuleti si lua sticla la schimb... intr-o noapte a pus taica-su piciorul in prag si de cite ori se trezea ii ordona sa taca si sa puna capul la loc pe perna... dupa 2 saptamini a incetat sa se trezeasca. mie nu-mi merge insa...
acum el bea o sticla de 250 dimineata, seara la 6 una de 150 (desi eu pun apa pina la 250 ca nu accepta pe jumatate) si inca una inainte de culcate. daca am masa de seara gata repede, reusesc sa scap fara cea de la 6. in schimb in we ii dau una la 12 inainte de somnul de amiaza.
a, si noi avem parte de urlete la clatitul pe cap cu dushul.
cada e plina pe jumatate cu jucarii, citeodata ia apa in galetusha si se clateste singur pe corp. la mare s-a pus pe burta in apa mica si a incercat gustul apei cu limba... nu cred ca i-a placut, prea sarata..
va pupacesc dulce
tomasa spune:
Amaya, nastere usoara si o fetitza santoasa! Asteptam vesti si poze!!!
Liviana, nu, nu mai poarta deloc, nici noaptea. Tocmai am daruit un box intreg de libero unor prieteni. Bine, sa nu crezi ca nu mai avem si cate un accident, dar slava Domnului sunt foarte rare deja.
Daniela, crede-ma ca stiu cum e sa ai un copil agitat noaptea, cu probleme cu somnul. Stiu si cum e sa ai un copil care plange panava varsa. Ti-am spus ce ti-am spus doar pt. ca eu alta solutie nu prea vad...de fapt la noi n-au mers decat cele radicale in tot ce am intreprins. E clar ca e un tabiet, care o linisteste si ii foloseste pe post de somifer ca si suzeta sau suptul degetului. Bafta, sa o rezolvati cat mai repede si la cat mai multe nopti linistite. 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
lbelciug spune:
Irina, e o mare realizare ca ati scapat si noaptea de pampers. Spune-mi te rog cum te asiguri ca nu uda asternuturile accidental? Mai exact as vrea sa stiu daca folosesti ceva impermeabil peste cearceaf...
Fetele, am o www.dropshots.com/lbelciug" target="_blank">surpriza pt voi. Sa-mi spuneti va rog daca merge.
Amaya,
facem galerie pe tine!
Bafta multa azi! Mama, ce emotii am si eu. Maine-poimaine voi fi in situatia ta!
Aseara am fost la niste cursuri prenatale tinute de Vania Limban. Ne-a aratat niste nasteri in apa si am fost f impresionata....
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
23s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
crinuta spune:
Amaya, hai mama ca am emotii pentru tine.
Fetelor, cum am vesti de la ea va spun.
pupici
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm