Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Rayan mai are un obicei: pune " a" inaintea propozitiei sau a cuvantului.
In plus, inca nu stie, sau incurca " mama mea" cu "mama ta".
Nu stiu cand va pricepe cum e cu " eu", " tu", " a mea", " a ta", etc...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumim pentru aprecieri
nu era in forma cea mai buna mititica, ii curgea un ochisor, avea rana la nas si buza de sus de la atita suflat.

Rebecca este mult mai bine inca de aseara, nu i-a mai curs nasul, ochiul s-a vindecat, si peste noapte a dormit si ea in sfirsit fara sa se mai trezeasca. Are un chef de viata si joaca nebun, chiar si pofta mincare. Ieri si azi sta cu verisoara ei, care este in vacanta acum (este in clasa XI) si se iubesc ff mult.
si ea vorbeste f mult, cinta, stie "a meu, a tau" si multe alte expresii. Nu plinge deloc la baita, doar daca indraznesc sa o scot. a inceput sa ii placa masajul, se intinde singura pe burtica si cere "mataj".maine si vineri stau eu cu ea acasa. sotul meu a inceput munca, si cica are nevoie sa lucreze macar citeva zile pentru a putea sa isi mai ia la nevoie zile de co ingrijire copil. sper sa nu mai fie nevoie.

shobo, asa este, are mult din aerul meu, privirea mea, zimbet, chiar daca la prima impresie esta taica'su bucatica.
Felicitari pentru ...nepotica era sa zic. dar mai stii?? sa aiba o sarcina fara probleme.

Bubu, ce multe zice Vladut.

amaya, maine e ziua cea mare?? o sa iti tinem pumnii si ne vom gindi la tine! abia astept sa o vad pe micutza.

Florina, am vazut si eu un baiat frumos si vesel.

Kris, sanatate multa matusii si sa luati cea mai buna decizie.

Tomasa, cred ca abia astepti sa te muti, nu?

Liviana, voi cind va mutati? nu i-am luat inca pasta de la Plafar.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da chiar Amaya, de ce nu mai zici nimic?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, se cheama The Harbour si este in p-ta Amzei, vizavi de Teatrul Ion Creanga. e o casutza maronie cu un pirat la intrare. ziceti in ce zi ca uitasem de kris ca nu poate vineri.. propuneti voi o zi de L pana V si ne organizam cumva..

Florina, ai un baietel cu fatza de baiat mare :)), ii dau 3 ani in poze :). si ma innebunesti de fiecare data cu plaja... eu MOR dupa mare/plaja/soare :)). cred ca dc mai fac un bb, ca sa nu ratez niciun concediu (desi voi merge cu amandoi si nu va fi un co adev) incerc sa-l fac toamna... sau poate tot iarna :)).

multumesc pt felicitari pt sora mea. Patricia , pai nu stim ce e inca , normal, e prea mica sarcina, dar vom afla :). oricum sora mea imi zice ca si-a dorit sa fie balanta ca e cea mai norocoasa zodie - ma are pe mine cica exp mare in fam si mai are si altele. Asa sa fie dc zice ea! sa fie bb cu noroc! mie imi plac fff mult femeile balanta! de barbati n-as zice chiar la fel.. dar nu stiu cat conteaza intr-adev zodiile astea...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, nu ne mutam mai devreme de 2 ani din motive de bona pt BB2 plus ca ne trebuie bani pt renovare si nu-i avem.
Sa ma anuntati si pe mine cand e intalnirea, please. Shobo, ma bazez pe tine?
Amaya, nastere usoara maine si recuperare la fel de usoara! Ma gandesc la tine maine. Crinuta, daca mergi la spital, neaparat sa ne dai de veste despre Amaya si bebelina.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 22s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Intrebare: Mai exista vreun copilas care inca mai bea lapte noaptea? Nu ma refer la laptele de seara sau dimineata (chiar daca asta e mai devreme 5-6). Ma refer in timpul noptii Eu nu mai stiu cum sa procedez s-o dezvat de acest obicei. Se trezeste si nu se linisteste decat cu lapte. Daca-i dau, bea ce bea si adoarme linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ok, Liviana, te anunt. dar oricum dc mai intri vezi si aici cand facem pana la urma. dc fetele nu se hotarasc rpd nu cred ca mai e sapt asta... poate cealalta.

Amaya, nastere usoara si bblina frumoasa si sanatoasa!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Danielai, Matei inca mai bea. Ora variaza: 4-5-6 dimineata. Il bea si pe urma continua somnul. Noi, parintii ne gandim ca singura varianta ar fi sa-i diminuam cantitatea si probabil o vom face curand. Chiar dimineata ma amuzam cu sotul caci M s-a trezit la 6 si a tras un signal TATIIII, dupa care a asteptat linistit sa fie servit cu laptic. Mai nou, seara cere de 2 ori laptic, deci bea cca 500ml inainte de nani, chiar daca masa de seara a fost la ora 20:00.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Merci Liviana. Stiu ca data trecuta cand am intrebat mi-ai povestit, dar eram curioasa daca la voi s-a schimbat ceva.
La noi cantitatea e 250 seara la culcare, dar in timpul noptii de trezeste de 2-3 ori si cere lapte (cateodata ajunge sa bea 500 ml). Daca nu-i dam lapte face scandal si repeta lapte-lapte pana ii dam. Schema cu lastul sa planga nu tine, plange pana vomita dac-o las.

Mergi la inceput

Daniela, dar seara mananca bine(consistent)? Poate ii este foame noaptea. Daca esti convinsa ca nu asta e motivul, atunci mai las-o vreme....poate inca nu e pregatita sa renunte la papa de noapte.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Mergi la inceput