Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA
Raspunsuri - Pagina 26
tomasa spune:
Adita, superbe poze! Sunteti o familie foarte vesela si frumoasa. Sa-ti traiasca toate minunile si sa va aduca multe bucurii.
Kris, tata se descurca foarte bine cel putin deocamdata. Eu una nu am plangeri de nici un fel dar sunt convinsa ca ii e greu si ca se consuma mult ca sa le faca pe toate asa cum trebuie (se vede ca a cam slabit). Asta e, imi dau seama ca pt. un barbat e mai greu, mai ales pt. unul ca el care nu a fost invatat sa faca treburi ca incalzitul mancarii, taiat bucatele, facut suc proaspat de fructe, olitza, etc.
Tudor plange putin cand plecam noi dimineata si cum il vede pe tata spune "nu peaca mami
!" dar apoi ii trece si se impaca bine, merg in fiecare zi in parc, se joaca, umbla, fac castele, cauta gunoierii
, tractoare, macarale
etc. Chestii de baieti.
Una peste alta eu cred ca ai ales bine. Sanatate multa matusii!
Shobo, parca vineri a spus Kris ca nu poate veni, dar ca in alta zi ar putea si ea...
Bubu, arata-i cum sa scuture capul dupa ce-l uzi ca un catel plouat. Poate asta il distreaza, daca explicatiile nu tin. Tudor asa face si rade in hohote, se distreaza copios.
Patricia, vazut pozele. E o scumpa Rebecca, foarte dulce si finutza.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
tomasa spune:
Florina, am incercat sa-ti vad pozele dar n-am reusit, se deschid foarte greu, mai incerc mai tarziu un pic.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
crinuta spune:
Si Rayan plange cand il spal pe cap si eu il spal la fiecare dus ca imi place sa ii miroasa parul frumos.
In Saudi ii clateam parul cu o cana de plastic, aici am revenit la dus, mai ales ca vreau sa se invete, dar intra intr-o panica de zici ca il tai, asa ca probabil ca ii voi clati din nou parul cu pahar ceva.
De fapt numai la clatit face urat, cand il spal pe cap n-are nimic.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
kris spune:
Bubu si Irina, va multumesc pt raspunsuri.
Si tata s cu Bianca se adora. E singurul tataie, pt ca al meu tata s-a prapadit acum 8 ani. Si nici stabunici nu mai are, decat bunicute.
Tata s este f ordonat, lucru ce ma bucura si era metodele lui de a o convinge sa manance tot, ii citeste povesti, ii explica ce priveste la tv.si multe altele.
In privinta intalnirii, o stabiliti in ce zi vreti, eu nu pot vinerea..si nu ma supar..vor mai fi si altele.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
lbelciug spune:
Patricia, sa-ti traiasca fetita!
Sa creasca mare si sa fie sanatoasa. E tare dragalasa in pozele de la aniversare.
I-ai luat pasta de dinti GennaDent Junior de la plafar? Eu am inceput sa-i dau lui M si ii place, chiar vrea sa se spele singur.![]()
Fetele, daca va intalniti vineri acum, poate reusesc sa vin si eu. Teoretic mi-am redus programul la 6 ore dar de cele mai multe ori nu reusesc sa plec devreme. Ufff.
Unde se face intalnirea? Sper sa fie aproape de Romana sau Eroilor ca sa-mi vina usor sa ajung...
Bubu, rabdare, si eu pateam asa cu Matei. Ia-l cu incetisorul, mai limpezesti o tura, il mai lasi un pic si tot asa... Noi avem alta problema acum. A invatat sa dea drumul singur la apa de la chiuveta, se cocoatza pe ce nimereste si sta o groaza cu mainile sub jet. Daca prinde sapunul e si mai dureros. Se uda tot, si se face ca ca un porcusor. Si daca nu gaseste sapuniera, incepe sa tzipe "unde e sapunul?". Hehe, si M zice poezia cu piticu inecat in ibric.
E asa dragut cand zice Vai-vai, si pune mainile la obraji cum a vazut la mami.
O mai stie si pe cea cu "Catelus cu paru cret".![]()
Adita, felicitari si sa-ti traiasca minunile! Puiul pare cumintel si fratiorii cred ca-l iubesc la nebunie. Imi spui si mie te rog cum reactioneaza Nectarie in prezenta lui Stefan?
Florina, ce baietel dragalas si mare ai! Sa-ti traiasca! Hehe, stie deja sa cante la pianina (sper ca sa se cheama instrumentul-Crinuta, please correct me!)? Si Tiramisu arata f bine. Eu m-am decis sa apelez la ajutorul Nataliei pt tortul lui M si pt un Brownies-capuccino. Of, Doamne, ce mi-e dor de o baie in mare.
Si cand ma gandesc ca anul asta nexa concediu... Vreau si eu acolo la tine, macar pt o zi.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
22s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
kris spune:
ELENA STEFANIA
sa cresti mare si frumoasa!
Catiflo, eu am reusit sa-l admir pe Gabitza! E un dulce foc! Am admirat si peisajele, sunt superbe!
O zi frumoasa tuturor!
albume foto
coraly spune:
La multi ani Elena Stefania si tuturor sarbatoritilor de pana acum!
Nici pe al meu nu-l pot spala pe cap decat cu plansete, si singura metoda cu care nu face asa mare scandal este sa-l ud pe cap cu manusa de baie, si la limpezit la fel, o tot limpezesc si iar il frec pe cap, pana il curat de sampon. Va dati seama cat dureaza.... dar altfel nu am cum.
Kris, e bine si cu bunicul, daca are rabdare si se stie ocupa de ea. Si al meu se impaca bine cu tata. Acuma e la noi de 2 zile, si asa de intrecut e, ca daca stam eu sau sotul langa el, ne zice: 'du-te mami/tati deicea!'
. Ii ajunge bunicul:)
Bubu, e mortal Vlad cu cuvintele lui :) Si al meu mai poceste cateva. Al meu in loc de 'mai pune mami papa' zice 'pupune mami...' In rest vorbeste cam de toate, dar inca nu pronunta literele F - zice 'ace' in loc de face, si 'casheaua' in loc de cafeaua - si V - 'ine mami' :)
Mai nou il pasioneaza puzzle-ul, la care ii zice 'pazalsu' si se da cu bicicleta prin casa (de aia fara pedale, la care trebuie sa dea din picioare)
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
kris spune:
Patri cum se mai simte Rebb? Cine sta cu ea acasa? Noua ne curge, dar un pic nasucul, il sterg de 2-3 ori pe zi..
Anda nu mai spui nimic? Ce mai face Irinuca? Tu ai inceputul noul job?
Lavinia, ai ajuns acasa? Cum se mai simte Natalia? Dar sotul?
Dar de ce e asa liniste pe aici?
albume foto
crinuta spune:
Coraly, nici Rayan nu pronunta inca F.
Mai nou numara:" patu, shashe, ot"

si e tare dulce..
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
E la Romana, pe strada cu Ambasada UK, right Shobo?
Daca nu, nu stiu care si unde e.
Crinuta si
Rayan