Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, am decis sa o tin acasa toata saptamina, desi azi vad ca a fost ff bine, sper sa ramana asa. sa vedem la noapte daca mai tuseste.

Uitati aici si niste poze de aseara. Am sarbatorit-o in familie, speram ca petrecerea adevarata sa o facem simbata. Zic speram, pentru ca v-am zis ca avem pe cineva in familie f bolnav din pacate.

http://new.photos.yahoo.com/danana_me/album/576460762388574200

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Patricia, sa va traiasca! desi seamana ff mult cu tati in a 2- a poza si in cateva dupa am regasit zambetul tau :).. un pic asa.
sanatate rudei tale!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Shobo, eu am facut masinuta albastra si conturul cu crema alba, cea cu care am umplut blaturile si am scris cu roz.
Daca vrei iti mai dau eu niste nr. de tel. ale unor bone, dar stau pe langa mine, Berceni sau Popesti. Ce chestie, cu bonele alea ale tale...unde le gasesti, mama?? La noi au venit vreo 6-7 si erau destul de ok...
Eu vineri termin la 6, nu stiu daca pot ajunge la intalneala...
Dar daca va hotarati, incerc sa vin.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Patricia, e o scumpa! Eu nu mai pot dupa hainutele de fetita, trebuie neaparat sa fac si eu o fata!
Sanatate multa rudei voastre!

Shobo, uitasem sa te felicit pt. sora ta, o sa fii matusica, super!

Si eu sunt topita dupa nepotica mea, e cam sclifo la mancare, are abia 6 kg la 7 luni si un pic, dar a fost si bolnavioara cu o enterocolita si a slabit destul atunci...Sanatoasa sa fie, ca o sa recupereze ea! Iar pe mine m-a anuntat sora mea ca face nunta la sf. lui iunie, abia astept!

Vlad iar urla ca din gura de sarpe cand il spal pe cap...e ceva de groaza...nu stiu din ce motiv a prins iar frica, pt. ca numai eu il spal pe cap mereu, la 3-4 zile. Cum il ud la par incepe sa se miorlaie, iar cand pun dusul sa-l limpezesc zici ca-l tai. In seara asta m-a facut fleasca, vroia sa iasa din cada cu apa siroaie, se agata de mine...si cum opresc apa tace. Ii tot explic, dar vad ca tot frica ii e...

Sa va mai zic ce spune piticul meu:
-"mamaaa, ce-i aiceaaa!"- cand e dezordine in camera sau jucarii imprastiate
-"asa vajeaia de doi ei!"= lasa vrejeala de doi lei, ta-su ii tot zice cand mai face fitze...hi, hi
-"unde e baiatu asta? cunde-te, vine mami!"(ascunde-te)- cand se joaca si se ascunde si vrea sa-l caut
-"nu supi tati, baiatu minte"=nu-l supar pe tati, baiatul e cuminte
-"tati, nu fuma!"- asta l-a invatat bunica
-stie si el cateva versuri: "un pitic mic/face baie abic/vai, vai/piticu necat" sau " ghighiguuu, boie mai/da-ti pungutza cu doi bani" sau "ai ho, sintem pitici micho"= hai ho, suntem pitici misto
- si niste cuvinte pocite:
tapu=capul
bejei=mai vrei, cu toate ca zice clar si corect, ii place sa zica asa
doc mos= te rog frumos

Daca imi mai amintesc va mai zic, ca-i turuie gura toata ziua!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aoleu ce haios e Bubu!!! am ras fiindca am incercat sa le pronunt si eu pe unele asa cum le pronunta Vlad si mi-am dat seama cat de fain suna!!!
merci frumos pt bone (ti-am trimis un PM), insa noi stand in Militari nu mai vrem de asa departe ca sa nu ne plece dupa 3 luni..
pai abia acum inteleg ce noroc MARE am avut cu aceasta prima bona ca e asa ok!!! sper totusi sa gasim alta la fel.. mersi mult!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

BDana bafta la noul job!

Bubu ce vorbaret este Vladut al tau! Bafta in continuare in sesiune!

Patricia am vazut poze cu Rebecca, ce frumusica este! Si are deja 2 ani

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Noi am facut un mic consiliu de familie si am hotarat: sa-i reducem programul matusii la 2-3 ore..si sa vina cand se simte dansa bine...iar daca dupa 2-3 luni ii va fi mai bine, va reveni la program normal , de 10 ore.
Suntem speriati, dansa a avut tentiunea 20-21 de vreo 1-2 ani..si in ultimele luni, nu stim care, a suferit un preinfart..aceste lucruri s-au constatat in urma citirii analizeleor de catre un medic.

Cu Bianca va sta tata s.. sper sa fie o alegere inteleapta..eu voi veni mai devreme de la servici , sa-l schimb..si unele dimineti va pleca mama s, mai tarziu. Nu de alta, dar fiind barbat sa nu se plicitseasca si sa nu-l privam de ale dansului.

Irina, vroiam sa te intreb: cum se descurca tatal tau cu Tudor? nu s-a plictisit?

Am fost terminata zilele astea nestiind ce solutie sa i-au. Chiar si cu mama s m-am cam certat. Matusa zice ca se simte in stare sa stea, dar inima imi e ca un purice: daca i se face rau, si nu-mi mai raspunde la tel, chiar daca sta numai in casa..s.a.m.d.

Patri , am admirat-o si eu pe Rebb, o dulce ca de obicei! Sanatate rudei tale! Poate reusiti sa-i faceti si un party.

Bubu, imi vine sa-l mananc pe Vladutz! Si Bia mai plange cand o spal pe cap..dar daca ii vorbesti si ii povestesti ceva anume, trece doar la o maraiala.

Asta seara, numai dupa ce a adormit, am pus-o pe Bia in patutul ei. Doarme cu noi de vreo luna, de cand s-a imbolnavit ultima data..sper sa se reobisnuiasca in patutul ei.

Pupici si o seara placuta!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Adita, si eu am reusit ,in final sa-ti vad minunile. Sa cresca mare si voinic si Stefanut! Sa-i fie de folos Sfantul Botez! Sa te bucuri de tot ceea ce e in jurul tau!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris, eu am fost super multumita aproape o luna cat a stat socrul meu cu Vlad, nu l-as da nici pe 1000 de bone. Plus ca imi gatea si are o rabdare incredibila cu Vlad, ii citeste, il scoate afara. Dar el inca lucreaza...acum depinde si de cum e socrul tau...eu ii lasam scris pe caiet ce sa-i de-a sa pape si la ce ore, imi spunea cat a mancat, daca a facut kk, ce cuvinte a mai zis, tot, tot.

Shobo, ti-am raspuns. Bafta multa in continuare la cautari.

Ma bucur ca v-ati amuzat de ce zice Vlad.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

poze noi, cine mai vrea, cine mai doreste .... ca tigancile de pe plaja ...

Mergi la inceput