Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (40) LMA
Raspunsuri - Pagina 29
crinuta spune:
A NASCUT AMAYA O PAPUSA DE 3200 GRAME.

FELICITARI MAMICO, SI SA TREACA REPEDE DURERILE DE DUPA CEZARIANA!
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lbelciug spune:
WOW, SUPER! FELICITARI AMAYA! Sa-ti traiasca mititica si sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte! Recuperare usoare si laptic mult!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
23s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
lbelciug spune:
Crinuta, vad ca numai noi 2 "bantuim" pe aici. Spune-mi te rog, se vede filmul cu Matei? Cand te duci la spital la Amaya?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
23s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
crinuta spune:
Nu m-am uitat inca. Sunt la job si nu prea pot.
La Amaya nu stiu cand ma duc. O astept pe ea sa imi transmita cand sunt orele de vizita, deoarece ieri mi-a spus ceva de 15;17, iar eu atunci nu pot, asa ca banuiesc ca va ramane pe sambata.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Nu stiu ce se intampla, dar de cateva zile tare putine mesaje sunt la subiectul nostru.....
Crinuta si
Rayan
alipiticot spune:
Felicitari Amaya,sa ti traiasca si sa fie sanatoasa,sa ai laptic!
Liviana eu nu vad filmul dar nu sunt convinsa ca nu e de la mine...
Tomasa te rog spune-ne si noua cum ai scapat de pampers noaptea si afara.Raisa cere oala,stie perfect cand face,nu avem deloc accidente cand e fara pampers, dar afara nu stiu cum sa procedez,nu mai zic noaptea...azi afara a zis ca face pipi,i-am zis sa faca ca are pampers...ma gandeam daca nu avea ce i spuneam sau cum procedam?
si am mai lasat-o fara ,la somnul de la pranz si s-a trezit uda toata si rece....eu protejasem salteua,dar bineinteles ca lenjeria am schimat-o....chiar nu stiu cum sa procedez....
Daniela nici raisa nu mananca noaptea de la un an de cand a lasat sanul,dar noi nu am folosit biberon deloc si doar nu era sa stau noaptea cu cana dupa ea....mai plange noaptea si acum dar chiar daca e de foame nu stiu...dar nu cred.Nu stiu ce sfat sa ti dau decat lasatul sa planga....
Bubu si Raisa plange la clatit dar nu prea o bag in seama...clatesc repede si gata...la noi baia dureaza de la 30 min in sus si e un prilej de joaca,sta numai in picioare si se joaca.
Raisa nu zice c deloc si vb f gresit,spune numai terminatiile la cuvinte...dar in schimb le spune pe toate,repeta tot ce aude,formeaza propozitii,spune corect eu,a mea,a ta,acolo,asta,alta,
mai revin cand reusesc sa am putin timp.
o zi buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
danielai spune:
Amaya, felicitari 

Catiflo, vad ca Gabi seamana mult cu Maria si la lapte, si la baie (si noi tot cu cada plina de jucarii)
In alta ordine de idei, implusionata de voi am incercat aseara, dar o metoda mai blanda putin. In sensul ca i-am pus o scrisoare de la Tico (un pers din desene cu care se converseaza ea la telefon) in care-i explicam ca e fetita mare si ca nu mai are voie sa bea lapte noaptea. Daca reuseste 3 zile la rand, primeste o papusa.
A fost impresionata si s-a straduit. Cand s-a trezit prima oara a inceput sa planga, se vedea ca se chinuie, i-am oferit lapte si n-a vrut, se vedea ca incearca sa respecte. Cu chiu cu vai am linistit-o. Dar a doua oara n-a mai mers, asa ca pana la urma i-am redus, dar nu de tot. A fost de acord sa mai incercam si diseara. Va tin la curent ci experimentul meu.
PS: De leganat pe picioare am dezobisnuit-o dandu-i inimioare pt fiecare zi in care adormea singura si la 7 inimioare i-am cumparat un cadou.
tomasa spune:
Paula, tu uiti un detaliu esential, faptul ca Tudor e baietel
si, prin urmare afara o rezolvam foarte simplu. Face pipi la copac, ca baietii si e incantat nevoie mare ca uda pomisorul
. La fetite intr-adevar imi imaginez ca e mult mai greu pe vremea asta, cand e inca frig si au multe randuri de haine pe ele. Am vazut ca vara mamicile tin fetitele pe vine si fac in iarba, dar acum nu prea gasesc nici eu solutie, poate doar sa o pui sa faca inainte de plecarea de acasa si sa speri ca se va tine pana la intoarcere.
Pt. noaptea a fost cam asa: initial i-am cumparat un cearceaf din ala special, din bumbac dublat, impermeabil. Acum imi pare rau de investitia facuta fiindca l-am folosit prea putin.
Ideea cred ca este sa nu derutezi copilul, adica nu faze de genul: "acum poti sa faci pe tine ca ai pampers, acum nu face, tine-te si fa la oala". Nu stiu daca am fost clara, oricum asta a fost sfatul pe care l-am primit si eu la randul meu de la prietenele mele si care in cazul nostru a functionat. Eu din clipa in care am inceput operatiunea olita, am fost super consecventa si nu i-am mai spus niciodata "acum poti sa faci pe tine, e in regula". Nici nu l-am certat sau rusinat niciodata, doar ii explicam de mii de ori si-l laudam cand reusea.
La inceput, in prima faza fireste ca ii puneam si eu pampers noaptea fiindca se scapa la greu pe el, chiar si constient, nu cerea olita nici macar ziua. Insa i-l puneam mereu dupa ce adormea, niciodata cand era constient. Apoi a inceput sa se tina, sa ceara ziua la oala si treptat nu mai facea asa de mult nici noaptea, uneori gaseam chiar pampersul uscat dimineata. I-am cumparat lenjeria de care ti-am spus si l-am lasat in chilotei peste noapte, acum deja nu mai folosim nici asta.
Cam asta a fost experienta mea.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)