Mamici de iulie-august 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua tinere burtici,

Cristina, felicitari pentru printesa, multa sanatate.

Ioana, te felicit cand o sa stii sigur .

Otim, stai linistita, nu suntem toate manechine, sau ma rog, depinde pt ce, eu as putea sa fac parada pt marimea XL .

Olguta, sanatate multa si spor la renovari. Va doresc sa aveti o echipa de muncitori serioasa si corecta, desi din proprie experienta stiu ca asta e un fel de Fata Morgana.

Si eu dorm prost dar asta de dinainte de sarcina, am dureri de spate dupa cateva ore de stat la orizontala. Iar acum, in plus, ma trezesc de doua-trei ori pe noapte sa ma duc la toaleta.

Nonni, felicitari pt cavaler, sa fiti sanatosi cu totii.

Pup fetele, ma duc sa mai pedalez din urma,

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Buna la toate burticile, mamicile .... si ma bucur pentru toate care stiu deja ce printi sau printese vor avea. La toate multa sanatate si o nastere usoara.

ANDICU - Merci pentru complimente ! Nu mai sunt asa de tanara, arat doar tanara !!!!!! In toamna asta voi implini 30 ani !!!! Ce zici??? Timpul se pare ca trece pe langa mine......

I-ULIA - sunt mai okay, am multe de facut si de-abia tin pasul la citit ...... sotul e inca bolnav la pat, cea mica asa si asa..... si eu mai tusesc ca un urs.

Nici eu nu am asa mare burtica, se vede totusi, dar nu am vomitat deloc pana acum si ma gandesc ca de aceea.... am pus 2 kg pe mine.
Nu va faceti griji in privinta asta veti vedea ca burticile vor creste , doar cu rabdare. La prima sarcina nu e asa de imensa burtica, la celelalte nasteri da..... asta e parerea mea.

PUPICI MULTI LA TOATE mai ales ca suntem din ce in ce mai multe si sa ramanem sanatoase mereu.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Unde ai umblat doamna Samadhi ca deja ma intrebam ce ai patit! Cum e Maxima, mai bine? Sper sa va fie bine tuturor.

Va pup

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Samadhi eu am incercat sa gasesc poze cu tine dar nu am gasit .
Multumesc mult pentru raspunsul tau si scuze ca am fost atat de directa.
Fetelor am si eu o intrebare care ma framanta un pic:
Va amintiti cat erau bataile inimi lui bebe la voi?
Va multumesc anticipat

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

15+

Mergi la inceput

Cristina eu nu prea imi mai aduc aminte, am retinut cifra 170, acum nu mai stiu daca e doar imaginatia sau asa tb sa fie.

Tu ai facut amino, nu? Cum a fost? cum te simti?

Poze cu Samadhi sunt in mailul comun cred, parca, sau are ea un site iti raspunde ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Sorina, felicitari pt caruciorul bleu.

Oanaa, m-a impresionat povestea ta, bravo ca nu v-ati lasat influentati de sfaturile negativiste. Ce varsta are primul copil? Sarcina usoara in continuare si multa sanatate.

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Sper sa fi fost asa si 170 sa fie normal. Fetita mea are 167batai/min iar cand am intrebat asistenta si dr daca este bine asa mi-au spus ca este bine ca probabil vor sadea pe la 140-150 prin saptamana 20.
Luna iti multumesc mult pentru raspuns.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

Anto, multumim de felicitari. Burtica cu bb sanatos iti dorim si tie.

cristina26, 148 am avut la 16saptamani si o zi (169 la 12 saptamani)

pusilici la burtici, plec acasa.

Moni, 16+,

Mergi la inceput

Fetelor sunt tare trista, Irlandeza de la mamici de sept-oct a pierdut sarcina.

Scuze, nu vreau sa va intristrez si pe voi insa atat de mult isi doarea bebe...

Mergi la inceput

Foarte trist! DD sa o ajute sa poata sa treaca peste asa o incercare grea.

15+

Mergi la inceput