Mamici de iulie-august 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

jadi, multumesc frumos de carucior
Pentru alta data cand mai editezi poti adauga si: Timisoara, Dr.Todorut Florina.
later edit: la cine o fi adaugat caruciorul..am acum si eu parola comuna asa ca am adaugat ce mai era de adaugat despre mine

Siteul cu nume este intradevar haios, mai am unul ungresc daca mai e vreo burtica bozgoroaica aici. Este si mai haios, genereaza mai multe si diferite, in functie de nume de famile, perioada calendaristica si alte detalii...Plus ca tre sa recunosc ciudate nume au ungurii astia..nici eu nu le pot pronuntza calumea.

Moni
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Moni si Sorina felicitari pt BAIETEI

Sorina si pe mine ma dor sani groaznic si mai ales seara am un burtoi tare de am impresia ca vrea sa plezneasca.sper sa am si eu baietel.

Interesant link-ul cu numele pt BB.La mine a iesit la amandoi numele de ANDY.

Eu cum pot intra pe seiit-ul comun?

14+Andreea

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

edith, la sorina i s-a raspuns la aceasi intrebare cu "trimite un mail la iulaug2007@yahoo.com si cere parola."..asa ca banuiesc ca asta trebuie facut.

incerc si eu acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari. Doamne ce m-as face fara voi? Ma speriasem un pic dar daca ziceti ca e ok mi-a venit inima la loc. Adevarul este ca ieri m-am si suparat pe la servici si cred ca de aceea am avut asa probleme cu burtik.
Multumesc si pentru felicitari ...
Taedi asteptam sa ne spui ca ai baietel (asa am inteles eu ca-ti doresti!!) - sper sa nu gresesc
Jadi ,Anya 20 multumesc pentru felicitari
Ioana 75 burtik mea e posibil sa se pregateasca de acum de nastere? Ca eu pana in sapt 40 nu vreau sa fac cunostinta cu bebe decat in burtica. Multumesc pentru link si informatii!
Pup burtici cu bebici si bebice!

sorina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna,fetelor,ce mai faceti?dar unde au disparut toate paginile?ca ieri erau vreo 20 si azi 5,si eu citeam de zor ca sa va cunosc,azi nimic,sunt cam in aer nu mai inteleg nimic pe net-ul asta,unde sunt celelalte fete?ce sa-mi faci daca nu prea ma pricep.
Hai sa va povestesc cum a fost la mine la prima sarcina si ce minune s-a intamplat in viata mea...
Eram casatorita de cateva luni,si nu mai ramaneam insarcinata,ne doream mult un bebe...Eu incepusem un tratament pentru dureri de spate cu magneto-diaflux,asistentele au spus sa fac test sa nu fiu insarcinata ca e problema.Fac doua teste,ambele negative...incep tratamentul si observ ca-mi intarzie menstruatia,le pun pe asistente in tema,dar ele ma linistesc ca nu e nici o problema se intampla de la tratament.Eu merg pe mana lor,termin tratamentul,astept menstruatia si ma simt din ce in ce mai rau.Intr-o zi mi-e rau tare,dureri de cap,stare de greata...ii spun sotului sa mergem la spital ca am meningita.Bine ca nu m-am dus ca ma faceam de ras.Inainte sa plec la spital,ma hotarasc sa mai fac un test....Va dati seama cate ceruri au cazut pe mine?Eram bucuroasa,insa gandul la tratament...jale mare,era sa fac colaps...Fugim la medici,intai la Iasi,domna doctor imi spune :chiiuretaj,bebe poate avea malformatii.Sa mor,dar imi spune ca a vazut si mamici care nu au facut nici un tratament si au avut copii bolnavi si invers,dar ma asteapta in 2 week.Fugim inapoi la Barlad la medicul care mi-a recomandat tratam,ii povestim,asistentele se simt vinovate...dansa spune ca nu trebuie sa acuzam,etc...Eu ii spun ca nu de asta am venit,ci sa-mi spuna ce problme poate avea bebe?Imi raspunde:trebuie avort,in nici un caz sa-l pastrez...Imi lasa insa o sansa de vreo 10%ca e posibil sa fie bine dar ca nu recomanda pastrarea sarcinii.Plecam acasa,eu cu tot universul spulberat,sotul incurajandu-ma tot timpul.Am discutatimpreuna si cu pastorul bisericii (desi eu sub nici o forma nu as fi acceptat avortul)si am hotarat ca nu putem noi lua o viata.Dumnezeu a stiut ca sunt insarcinata ca am facut tratamentul...deci o primim ca atare,si El nu-ti da mai mult decat poti duce.
Va inchipuiti ce a fost in mintea mea noua luni de zile,ce ganduri ,ce framantari...si cum a fost prima data cand am mers la eco,era sa lesin pana sa vad daca e intreg...3D nu am vrut sa fac ca mi-a fost teama sa nu vad nu stiu ce grozavii...Am ajuns la termen,am nascut cu anestezie peridurala,un bebe de 3500,cu apgar 9,sanatos tun.Prima intrebare a fost,pe masa de nasteri,daca e intreg,in rest nu mi-a mai pasat,m-am linistit si m-am bucurat ca Dumnezeu face oricand minuni!!!
Doresc mamicilor care trec printr-o situatie asemanatoare,sa nu luati de bun tot ce spun medicii,nu intotdeauna au dreptate,Dumnezeu va poate darui un bebe sanatos...eu daca ma luam dupa ei nu mai aveam minunea de copil care se joaca acum prin casa...
Sper ca nu v-am plictisut,dar trebuia sa va povestesc.
va pup pe toate.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

tot eu sunt...sa-mi spuna si mie cineva,ca eu nu ma pricep cum sa-mi pun foto in album?multumesc

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetele care nu stiu cum sa puna poze in albumul comun, va rog sa trimiteti pe iulaug2007@yahoo.com si o sa imi fac timp.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Oana bavo esti o invingatoare! Mi-au dat lacrimile citind povestea conceperii si nasterii primului tau pujut. Asa curaj mai rar, ai toata admiratia mea! Sa ai acum o sarcina frumoasa de care sa te bucuri din plin. Ma mai gandesc ca eu la prima sarcina( dar si acum) mi-am facut si imi fac o gramada de ganduri negre aiurea. Pana la urma nimeni din lumea asta nu va putea explica cum dintr-un samburel se naste o fiinta, este intr-adevar cea mai mare minune de la Dumnezeu. Si de cele mai multe ori trebuie sa lasam minunile sa se intample asa cum ni le da Dumnezeu...

Am dat-o in filosofie...Back to work.
Nu stiu cum se pun pozele in albumul comun, te-as fi ajutat. Poti daca vrei sa-ti creezi un album pe yahoo daca ai mail acolo. Nu e greu, te indruma pas cu pas...

Pupici la toate buticile,
Carmen12+ si Stefi(3ani)

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by housepocket480

Fetele, nimeni nu mai are burticuta mica? La toate se vede bine burtica? Sa ma ingrijorez ca eu nu am burtica vizibila?
Offf........cine imi raspunde si mie?????.............
ANA

15+

Ana, stai linistita, fiecare are ritmul ei de crestere, daca ai o burtica mica nu inseamna ca e ceva rau, pur si simplu asa e felul tau. Sunt fete la care nu se vede nimic pana-n luna a §-a.
Eu sunt buflea de felul meu si nu am avut burta mare nici la prima sarcina si nici acum nu-mi dau seama daca se vede ceva din cauza colacelului pre-existent.

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am si eu un mesaj ptr Lunita mea: uite aici vesti despre irlandeza. Este bine, cu sarcina de 4 saptamani.
Pupici.

Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput